Mars-Szaturnusz együttállás, megnyugszunk végre – 2022. április 5.
2022. április 05. írta: Csillagtenger

Mars-Szaturnusz együttállás, megnyugszunk végre – 2022. április 5.

Tulajdonképpen három együttállás van az égen, a mai napi egzakt Mars-Szaturnusz, a Nap-Merkúr már távolodó együttállása ami április 3-án volt egész és a Jupiter-Neptunusz közeledő együttállása, ami majd 12-én teljesedik ki. Viszont mondható, hogy ezáltal 3-szor 2 bolygó van együttállásban, vagyis 6 a 10-ből, ez így abszolút harmónia, mert az együttállásban a bolygók teljesen összefonódnak, összeadják erejüket, így egymással kiegészülve a bennük lévő minőségeiket egyesítik.
 
Ennek ellenére azért mégsem mondható, hogy olyan könnyű időszakban vagyunk, nagyon erősek ezek az energiák, nagyon érezni a változást ami felé terelnek bennünket. Talán azzal, hogy a Mars végre egyesül Szaturnusz nagymesterrel, ezzel ’megérkezik’ és megnyugszik. Nagyon is lehetséges, hogy éreztél feszültséget, úgynevezett harcos energiákat az elmúlt napokban, hiszen Mars a kis harcos közeledett valami felé és egy hadvezér amíg nem látja mi vár rá, addig lehet igen csak indulatos. De Szaturnusz mester a békés mosolyával várta, ezáltal remélhetőleg az eddig felfelé tartott kard megbékél és visszatér tokjába és a kis harcos is lepihen, erejét az elindulásra fordítja, afelé az új tudatos jövő felé, amit az eddigiekből megtanult. A vízöntő jelében vannak, ez nem igazán harcos energia, de a járatlan van benne, ezért az ismeretlen általi félelem lehetősége. És ha nem érzed a biztonságot, ami mindenkinek egyénileg más és más, hiszen a mögöttük dolgozó Uránusz a bika jegyében van, akkor hozhattak az elmúlt napok feszültséget. De ebben is változás várható, mert az Uránuszt uraló Vénusz is megérkezik ma (április 5) a halakba, ami pedig a teljesség, áramlás, belső béke energiája. Lehet ez totális zűrzavar is, de az annyira nem méltő a halaksághoz, az csak azoknak ilyen, akik önmagukkal nincsenek tisztában. Aki kicsit is érti, hogy hogyan működnek a dolgok, tudja, hogy a halak az a meditáció, ahová megpihenni tér a lélek, nem pedig azért, hogy még jobban összekuszálja önmagát. A halak Vénusz segít most kicsit a hétköznapjainkban ezekre a lágyabb vizekre evezni, hiszen ez a halak Vénusz irányítja mostantól Uránuszt, akivel a hétköznapi életedet teremted egy más síkon. És ez a nyugalom, béke kerül Mars talpa alá is, aki most Szaturnusztól amúgy is megkapja az eddig megtett útban rejlő tanításokat, leckéket. Megnyugszunk tehát. És ez azért jó, mert így az a mély belső megértés is könnyebben jön majd el a Jupiter-Neptunusz kiteljesülésében, amiben már semmi titok, őszintetlenség nem marad rejtve. Ez megint mindenkinek egyéni hogy miben nyilvánul majd meg, függően attól kinél hol dolgoznak és ott miket tárnak fel. Akárhol is teljesedik ki az a Jupiter-Neptunusz együttállás, legyen az nyitott vagy zártabb területe éltednek, biztos lehetsz benne, hogy szembesít a lélek mélyén lévő valódi igazságokkal. Érdemes ezeken addig még dolgozni, keresni, tudatosan szembenézni, hogy ne érjen váratlanul.
 
Mars Szaturnuszhoz megérkezve, szép lassan ezáltal lehiggadva, maga is belép majd a halak birodalmába április 15-én, ezáltal az erőnk maga is lélek nyugalmából, teljességéből merít majd, szerintem az egy igen békés időszak lesz míg ő ott végigvonul.
 
Ezek a hétköznapok energiái, mögöttük a szellemi vezérlet, a csillagok fénye a Baktól a Kos csillagáig terjedő cikkelye az égnek, sőt ha Plútót is belevesszük, aki most ugyan ’láthatatlan’ mert ő már elvégezte a neki szentelt feladatokat, legalábbis a jelenre vontakozólag, a sor végéről dirigál, általa a Nyilas csillagait is bele kell érteni, vagyis mindazon csillagképket, amik az égkör emelkedő ívén vannak. Bennük van eleve a fény születése és az annak tudatosodása általi nagy lépés a szintlépés felé. Ez a szintlépés önmagában külön a Vízöntőben is megjelenik a két víz által, a Halakban is külön a két halacska által, a Kos maga pedig eleve az új szintek elindítása. Tehát bolygóink, vagyis teremtőerőink hátterében sokszorosan ott van a kilépés, emelkedés enerigája, ami valóban felemel, új útra terel. Önmaguk a bolygók is ezt teszik, nemcsak ahogy együtt dolgoznak, hanem ahogy jelenleg sorrendben elhelyezkednek, ahol a kozmikus, átalakító erő zárja a sort (Plútó) és a kiugró erő (Uránusz) húzza a többieket. És ehhez jön hozzá az ég ezen térfelén az a vezérletet a felső világtól ami kiemel. Itt tényleg valami nagy változás van, de a hétköznapokban meg kell tenni ehhez a munkákat, mert anélkül nincs változás. Aki csak várja hogy történjen, az csak vár, amellett elmegy mindez.
 
Tehát a lényeg, Mars Szaturnuszhoz megérkezésével meg tudod most érteni mi volt ami eddig feszített, de ehhez tudatosan kell tudnod végiggondolni az elmúlt napok történéseit. De érdemes ezeket átgondolni, mert jön a valódi igazságok pillanata, ami valóban a valódi igazság, ott már nem marad rejtve semmi és az meg kell ahhoz, hogy meglegyen majd az a lezárás, amin Neptunusz dolgozik. Így gondold át az elmúlt napokat. Fontos szerintem, hogy megértsd, mert nagyon kell a tudatos továbblépéshez, főleg, hogy Mars is meg fog érkezni még Neptunuszhoz a halak mélyére. Jupiterrel már majd a saját jegyében a kosban egyesül, de hogy a Mars-Neptunusz találkozás ne legyen fájdalmas, ahhoz a mostani napok tanításai nagyon sokat segítenek.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1717797965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu