Merkúr is a kosba lép – 2022. március 27.
2022. március 26. írta: Csillagtenger

Merkúr is a kosba lép – 2022. március 27.

Napot követve Merkúr is eléri a kos nulla fokát vasárnap, március 27-én, ezáltal a két legmozgékonyabb bolygónk is az újat elindító kos energiájában jár, amivel fel is léptek a csillagos eget nézve is a felső, napos térfélre, vagyis egyre nyitottabbá, egyre kiváncsibbá válunk, egyre jobban kitárul a külvilág, miközben valahol még mindig nagyon bent is dolgozunk, hiszen Jupiter még a halakban van, ahová Vénusz és Mars is még csak ezután fog belépni, ami majd egy újabb, más mélységeit hozza el a hétköznapoknak. Tehát még mindig nem ’lélegezhetünk fel’, de egyre jobban nyílik a világ.
 
Merkúr jegyváltásával könnyebb lesz, mert meg tudjuk érteni mik történnek akár saját magunkban bent, akár a környezetünkben az elmúlt időszakban, mik voltak a történések valódi mondanivalói, mozgatórugói, illetve talán lassan el is tudjuk kezdeni kimondani mindazokat a mélységeket, nagy igazságokat amik megfogalmazódtak bennünk mostanában, amiket eddig is értettünk, de valahogy mégsem álltak össze. Most jön el az ideje, hogy felszínre jönnek dolgok, értelmet nyernek az eddigiek.
 
És van egy jó hírem mindehhez, mert amíg a Nap és Merkúr a kosban sétál, az őket uraló Mars még a vízöntőben jár, csak azután lép majd át a halak jelébe, hogy a Nap és Merkúr álépett a bikába (azért teljes pontossággal, a Nap még néhány napig a kosban lesz miután a Mars belépett a halakba), vagyis vízöntőség, az őrültség, másság, különcség energiájából merítve támogatja Mars a hétköznapok két legficegősebb energiáját. Ez azt jelenti, hogy Merkúr jegyváltásával könnyebb napok jönnek, a mély, ’depis’ időszaknak vége. Az élet is közben elindult, abszolút itt a tavasz, a rügyek kipattantak, a gólyák megérkeztek, minden valahogy olyan élőbb, olyan pezsgőbb, több kedvünk van élni, ez segít abban is hogy tovább tudunk lépni az elmúlt időszak nehézségein, félelmein. Lesznek még mélységek majd a még mindig erős halakság miatt, de már másképp. Szerintem most az a lényeg, hogy észrevedd az újdonságokat az életedben és indulj el feléjük, keresd a kapcsolatokat, nyiss a világ, a lehetőségek felé, amik már mutatják magukat, ragadd meg őket és emeld életed. Kezdj el most már tényleg élni, élvezni az életet, ami annyira de annyira szép.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4417790050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu