A valódi felébredés hete – 2022. február 28-március 6.
2022. február 28. írta: Csillagtenger

A valódi felébredés hete – 2022. február 28-március 6.

Szerintem az elmúlt időszak, akár mondhatnánk életünk, de legalábbis 2022-es év legfontosabb hetéhez értünk. És ezt úgy értsd, hogy tényleg. Ahogyan ezen a héten továbblépsz, úgy alakul a jövőd. Teljesség vagy totális káosz. És most ezt teljesen komolyan mondom, úgy hogy nem félelmet akarok kelteni. Mostantól ez van. Innentől tényleg nincs helye a mondogatásoknak, csinálgatásoknak, a szép szavaknak, a bárcsak dolgoknak, innentől valóban elválik az illúzió a valóságtól.
 
Ez a hét kinyitja a szemed arra, hogy minden, amire most gondolsz, amit most kimondasz, az a következő pillanatodat építi. Ha ez szenvedés, akkor azt. Ha ez szeretet, akkor azt. Valamint most már tényleg rájössz arra, hogy ha valamire szenvedéssel válaszolsz, magad is szenvedni fogsz. Ezt a múlt, a történelem sokszor bebizonyította már hogy ezek mennyire igazak.
 
És azt kell mondjam, sajnos azt kezdem látni, hogy még mindig itt tartunk. És ez valahol elszomorít. Még mindig a fájdalomenergiánk és az egonk a nagyon erős, még mindig nekik kell dolgozniuk ahhoz, hogy észrevegyük a fényt. Pedig az univerzális erők hatalmas nagy erőkkel támogatnak minket abban, hogy ezt megváltoztassuk. Minden lehetőséget megkapunk. Egy olyan időben élünk most amikor valóban minden terhünket le tudjuk tenni, és meg tudunk élni egy olyan csodát amire a testi létben még nem volt korábban lehetőség. A szerelem, a teljesség állapotát, vagyis amikor a szeretettel indított és megélt dolgok működnek, amikor nem a pénz, a hatalom, a gőg, a nagyobbra vágyás az irányadó, ami mind-mind szenvedést és további fájdalmat hoz. Tényleg kivételesen különlegesen csodálatos időben élünk. Akkora nagy kiváltság ez szerintem. De úgy látszik nem nőttünk még fel ehhez. Vagy igen?
 
Mert mit csinálunk nagypolitika és kisember szintjén? Háborúzunk, sztrájkolunk, oltatjuk magunkat, egymás véleményét, gondolatait támadjuk, fröcsögünk. Ezek mind-mind támadás, mind-mind marsikus dolgok, ez mind harc. Ilyen-olyan eszközzel, de az. Mikor a karddal támadsz, abból csata lesz ami hozza magával az elmúlást, a szenvedést, a fájdalmat. És még mindig ezt csináljuk, akkor amikor Plútó készül befejezni munkáját, vagyis elvileg lepucolt rólunk mindent ami nem fény. Ez elgondolkodtató, főleg azért, mert ő most átadja a terepet Neptunusznak, és innentől olyan időkbe lépünk, ami vagy a szavakon túli csoda, vagy egy hatalmas nagy csapda és illúzió. És hogy melyik jön, attól függ Plútóval hogyan dolgoztuk meg az elmúlt időszakot. És akkor felteszem a kérdést, ha úgy lépünk be abba ami előttünk áll, hogy mindezt nem értjük, akkor mennyire fog elkapni az örvény? Mert ami most van kispajtás ahhoz képest ami ott vár(hat) ránk. Tényleg ezt akarjuk?
 
És mit lehet tenni hogy ne így legyen? Megérteni, hogy minden csak rajtad múlik. Ez a hét szerintem segít mindezt most már tényleg megérteni. Mert olyan energiák mozdulnak, amiben ez benne van. És ehhez nem kell más mint te. Csak te. Mert te pont elég vagy hozzá, igazából csak te kellesz, ugyanis a világ úgy válaszol, reagál rád ahogy te indítottad belülről. És ha te és te és te végre valahára elkezdesz úgy gondolkodni, úgy beszélni, úgy formálni a dolgokat, hogy észreveszed az életet, mert az élet él, az élet te vagy, akkor meglátod benne a fényt. A sötét vesz körül, de a sötétben látni meg a fényt. És ez a fénymagocska te vagy. Ez a fénymagocska halad az útján és amerre megy, bevilágítja azt. Nem számít, hogy körülötte sötét van, ez a lényeg, hiszen belőle vált ki, azért született, hogy bevilágítsa, építse, tehát a sötét nem félelmetes, ő a kezdet, és azáltal, hogy a fénymagocska él, növekszik, fejlődik, egyre jobban világít, így a sötét, amiből kivált is egyre fényesebbé válik majd és így lesz a majd az egész fény. De ahhoz az kell, hogy ez a fénymagocska szórja a fényét, vagyis olyannal foglalkozzon amit ő szeret, amiben megtalálja az örömöt, amiben ő boldog, ami kiteljesíti, amiben megtalálja a szenvedélyt. Mert minden más a szenvedést hozza, vagyis marad a sötét, tehát ha te nem önmagadat éled, nem azt ami számodra öröm, akkor a sötétet táplálod és az nő. Tényleg gondolj bele mit csinálsz, mire fókuszálsz, mit veszel észre, miről beszélgetsz, mit engedsz be, mert ha a sötétet látod csak, pont a lényeget, saját magad fényét nem veszed észre, ezért elveszel a sötétben, és fuldokolsz saját félelmedben, ami aztán betemet. Ha viszont a fényt, akkor azt növeled és boldog vagy.
 
Tényleg annyira nagyon egyszerű. Próbáld ki kicsiben, meglátod nagyban. Ha a naggyal foglalkozol és azt mondod, én kevés vagyok ahhoz, hogy megváltoztassam a világot, akkor valóban úgy is lesz, és azzal pont hogy a lényeg vész el és még le is terít. Mert nem a nagy alakítja a kicsit, hanem fordítva. A magból lesz a hatalmas nagy fa (gondolj az életfára, ami életed egyik legfontosabb szimbóluma). Ültesd el a magodat, vagyis kezdd el saját életedet élni, ne azzal foglalkozz mi van a másikkal, főleg ne azzal, amit befolyásolni sem tudsz. Minden valamiért van. Ez nem közhely. Tényleg minden valamiért van, mert mindent meg akarunk tapasztalni. De semmi sem szörnyűséges, csak te látod annak, mert te magad is félsz tőle. És addig fogsz félni tőle amíg te saját magadban nem tártad fel annak az eredőjét, mert igen, egyszer lehet te is meg akartad tapasztalni, de ha már túl vagy rajta, megértetted és lezártad, már nem hat rád. Ha még igen, akkor menj, keresd meg mi az még amit nem oldottál fel, értettél meg, és írd át, szeretgesd meg, értsd meg, és eloszlik. Az élet fejlődik, lehetnek benne ’fájdalmas’ lépések, amik egyébként nem azok, mert azok mind tanítások. Minden tanítás, és sosem tudjuk mit hoz a holnap, de ez a lényege az útnak, ami ráadásul úgy alakul ahogy te alakítod. Viszont a holnap most íródik, mert ne feledd, amire most gondolsz, a következő pillanatodat alakítja.
 
Nagyon erős héthez érkeztünk, egyszerre van benne Plútó és Jupiter hatása is, vagyis egy időszak vége és egy újnak a kezdete. Egyszerre aktiválódik Jupiter, Szaturnusz és Plútó, akik bölcsesség és karmabolygók. Van benne Újhold (Jupiterrel), az összes gyorsbolygó jelen van, Nap Jupiterrel, Merkúr Szaturnusszal, Vénusz-Mars Plútóval áll együtt (áll együtt, vagyis adják össze erőiket, ami a legnagyobb dolog, mert mikor két energia összeadja erejét, ebben teljesség van). Ráadásul ha belegondolunk, és ez igazán akkora csattanó, az összes olyan bolygó aktiválódik ezen az egy héten akikkel Plútó dolgozott az elmúlt években, csak Uránusz és Neptunusz marad ki ennek a hétnek az energiából, de pont hogy ők kapják majd meg a varázspálcát ez után a hét után. Ez is mennyire beszédes. Hold pedig hogy őt se hagyjam ki, végigsétál az egészen, mindenkivel együtt áll. Annyira gyönyörűen meg van ez komponálva.
 
Tehát mi lesz ezen a héten? Plútó Mars-Vénusszal való találkozója után visszavonul (március 3), ő befejezte a teljes átalakító munkákat, Jupiter átveszi a stafétát, amit majd átad Neptunusznak, aki a követekző évek vezető energiája lesz, Nap-Jupiter együttállással (március 5) titkok szabadulnak fel, nagy megértések jönnek, hogy a világodat te teremted, mintegy megvilágosodsz, az Újholddal (március 2) ami a Nap-Jupiter együttállás előtt két nappal lesz még a Vízöntő jövőben lesz elindulunk valami más felé ami elhozza majd azt a megértést. Újhold napján Merkúr-Szaturnusz (március 2) még a Bak-Vízöntőben, egyszerre továbblépés a múlton és lépés az újba, de már tisztán egy másik, egy másik tudatossággal, sokminden megérthetővé válik annak aki figyel, sorsodat értheted meg egyéni szinten, akár nemzet, világszinten, vagy mint az élet.
 
És ezen a héten van Vénusz-Mars utolsó együttállása is, innentől Vénusz elkezd eltávolodni, tényleg elindul a változás. Ráadásul Vénusz-Mars március 6-i együttállása az Altair csillagnál lesz, pont ott, ahol 2020. téli napfordulóján Jupiter-Szaturnusz együtt állt. Az ott indulás volt egy bizonyos szempontból, ez itt egy lezárás egy bizonyos szempontból, tényleg lezár valamit ez a hét. Az Altair a kiemelkedés pontja, a sasmadár, aki nem süllyed le az alulról károgó varjakhoz, hanem felemelkedik és onnan nézi a világát, ő az egek ura. Vagyis ez a felemelkedés napja, amikor kiemelkedsz a korábbiakból. Ezzel köszön el tőlünk Vénusz-Mars az elmúlt három hét közös haladása után, ami szerintem sokkal de sokkal többről szól mint a női-férfi szerepek átírásáról. Ez itt szerintem életünk megteremtéséről szól egy másik szinten. Vénusz és Mars a szerelem két ereje, ahhoz hogy meglássuk útjukban az élet teremtésének energiáját ki kell tekinteni az égboltra, az elhelyezkedésükre a Naprendszerben, megérteni az utat amit bejártak mire ide értek, be, amit ha mind mind egyben látjuk, megértjük mi az amit a Sas kiemel és továbbvisz innen, mert ez itt ezzel nem zárul le, van ennek további üzenete, de majd azt Mars útját követve láthatjuk, de arról akkor mikor beaktiválódik.
 
Aztán nézhetjük ezt a hetet úgy is, hogy a bak-vízöntő-halak állatövi jegye érintett, ezek a kört lezáró energiák, valóban van itt egy lezárás. Az irányelvet mindehhez a Nyilas, Bak/Vízöntő és Vízöntő jövő csillagai adják, amiben a fény születése, a múlton való továbblépés de már isteni vezérlettel és az átmenet a ’Megváltói’ energiába adják, ami már a Halak csillagaiba vezet, ahol Neptunusz vár már ránk, ami a következő évek meghatározó energiája lesz.
 
Tehát mindent összeolvasva valóban itt most a megértés van. Hogy van az élet, és az életet te alakítod, és ennyi. Simán leegyszerűsítve ennyi az egész. Amire fókuszálsz, ami felé lépsz, az vagy, az a világod. Ennyire nagyon egyszerű. Ha ezt megérted a héten, akkor el tudod kezdeni azt a változást, ami által megjön a várva várt emelkedés. De ahhoz te kellesz, senki más. Nem a szomszéd, nem a politikus, nem a másik, csakis te. Mert te vagy az út, és te járod ezt az utat, amit te alakítasz, és az mindig oda megy ahová te lépsz, mert más nem tud lépni helyetted.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6817767904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu