Jupiter a halakban
2022. február 23. írta: Csillagtenger

Jupiter a halakban

Nem igazán figyeltünk még rá, pedig nagyon fontos üzenete van. Plútó és a vele együtt dolgozó bolygók munkája viszi el figyelmünket, de közben szépen csendben Jupiter a halak jegyében végzi a munkáját, ahol ő otthon van. Ez az energia abszolút nem a feltűnésről szól, pedig Jupiter egy tüzes energetika, egy tudásbolygó, ő egy nagy tanító, általában érzékeljük munkáját. De azzal, hogy a halakban van, a mély lelki igazságokat tárja fel. Ez is mutatja, hogy ez mennyire a csendről szól. Ezt teszi már 2021. december 29-e óta és egészen 2022. május 11-ig míg a halak jegyében jár.
 
Ez a nagy igazságok ideje. A valós igazságoké, amik nem a felszínen vannak. És a valódi valóság pont hogy a láthatatlanban van, ezért nagyon nagyon fontos Jupiter jelenlegi munkája, olyan dolgokat tár fel amit nem is biztos, hogy sejtesz, hogy van. Ezek mind a nagyvilági és egyéni életeddel kapcsolatos dolgokat is jelentik. Valóban a nagy megértések ideje. Vagyis ha tényleg figyelsz, észre fogod venni a valódi valóságot, hogy mi az igazság, mi a fény, mi az ál, mi a hamis, minek van igazán értelme, miért vannak azok a testi tüneteid, miért úgy működnek a kapcsolataid, miért úgy alakul a munkád, az életed, stb stb stb. Jupiter feltárja a mély igazságokat, amik elhozhatnak igazán mély megértéseket. Ezek lehetnek fájdalmasak, lehetnek felszabadítóak, de szükségesek. Nagy segítség most Jupiter, akármit is tár fel, kell ő most neked, mert haladunk bele a halakságba, a következő négy év erről a belső birodalomról szól majd, ami nem érthető, csak élhető. Az élet lényege, esszenciája van a halakságban. A halak mondjuk így a fátyol, ami ha fellibben, egy olyan világot, a valódi valóságot tárja fel, ami a szabad szemnek láthatatlan, az elmének ismeretlen. Ebbe vezet bele Jupiter, ő meg tudja hozni ehhez a megértéseket, mert mindaz ami körülvesz, amiben vagy, általa megérted. Saját magad életét vizsgálva, figyelve, meg tudod érteni ezeket a mély lelki folyamatokat, így a következő évek is könnyebbek lesznek.
 
Ehhez azonban kell a csend. Csendben lenni azt jelenti figyelsz. Figyelsz a benned zajló folyamatokra, érzésekre, mert most tárják fel magukat igazán. Most értelmét nyer minden. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy ebben a folyamatban sokmindent vagy sokmindenkit elveszíthetsz. Ne bánd. Ami hamis hadd menjen. Az új dimenzióban az már úgysem tudna életben maradni.
 
Amit én javaslok, amellett, hogy közben azért teremts, mert a háttérben Vénusz-Mars is dolgozik, minden bolygó emelkedő pályán van, most lehetőségünk van emelni életünkön, hogy közben figyelj befelé. Kell a csend, kell az a befelé figyelés, mert a magas szintű továbblépés alapja saját magad, saját életed, saját érzéseid, saját igazságod megértése által történhet. Valamint keresed a miérteket, mindennel kapcsolatosan tedd fel magadban a kérdést, hogy ok, ez miért van, miről szól, mit tanít ez nekem, hol a gyökere? És figyelj saját válaszaidra, mert a valódi igazságok benned vannak. Tehát figyelj befelé, lásd közben, építsd, beszélj arról az új világról amit élni akarsz, de még ne most akard élni, most még csak teremtsd. Lehet, hogy már úgy érzed mennél, csinálnád, forr benned az erő, de én jelenleg azt javaslom várj még, dolgozz még belül, saját magaddal teszel jót, nagyon sok megértést tud hozni a láthatatlan világgal kapcsolatosan ha kihasználod Jupiter segítségét aki abban segít most hogy feltárja neked lelked legmélyének igazságait.
 
Főleg, hogy lesz ennek egy még mélyebb mélysége nemsokára, mert ahogy halad Jupiter a halak jelében belép a Halak csillagaiba is, ahol várja már Neptunusz. Az lesz igazán a csoda, főleg mikor ebben a halak-Halak energiában együtt állnak majd az érkező gyorsbolygókkal, aminek csúcspontja maga Jupiter-Neptunusz, a halak két urának együttállása lesz. Az az igazi csodatavasz, az igazán szavakon túli, amikor teljesen eggyé tudsz válni a létezéssel… és ez a következő hónapok legfőbb energiája.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5117756342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu