Nap a halak jegyébe lépett
2022. február 19. írta: Csillagtenger

Nap a halak jegyébe lépett

Azáltal, hogy központi csillagunk a Nap belépett a halak jegyébe elindult a belső figyelem ideje. Inkább úgy mondom még hangsúlyosabbá vált az, hogy befelé figyeljünk, amit már év eleje óta mondogatok. Az, hogy ő átlép a halak jegyébe egyébként felszabadulást is hoz, függetlenül attól, hogy épp a vízöntőből, a szabadság jegyéből érkezik, de a vízöntőben a Nap poláris helyzetében van, ott nehezített az útja, vagyis a vízöntő időszaka kicsit mindig munkásabb, ezért is mondjuk a vízöntőkre hogy ők olyan mások mert maga a vízöntő olyan más. A halak egy teljesen más energia, teljesen más világ, a nyugalom, a béke, az áramlás tere. Idén és a következő években is igen meghatározó energetikája lesz életünknek, nem szorosan a hétköznapok közelségét értve ez alatt, hanem életünk nagyobb aspektusait. Volt már erről szó nem egyszer Neptunusz mozgása miatt de lesz is még sokat. A Plútós munkákat szépen lassan befejezve a halakság vízeire evezünk majd, aminek az idei év kiemelt éve lesz mivel a halak mindkét ura Jupiter és Neptunusz is a halak jegyében sétál.
 
Azzal, hogy most a Nap megérkezett a halakba és jönnek majd szépen sorban tovább a többiek is, Merkúr és majd Vénusz-Mars kettőse is, egyre hangsúlyosabb lesz a halakság, szépen átterelődik a fókusz. Vénusz-Mars még most a bakban sétálnak, jelenleg a szerelemnek a gyakorlati megélésésére tanítanak minket már most is, amivel felkészítenek arra, hogy igazán ’megértsük’ mi az a szerelem. És ez azért nagyon tökéletes így, mert ezáltal úgy lépünk be a halakságba, oda, ahol az életet éljük és nem értjük, ugyanis ez az egyetlen olyan energetikája életünknek ahol az értelemnek semmi talaja nincs, itt a szív, a lélek van, ők pedig nem más mint a létenergia, a mindent átfogó, átölelő szeretet nem pedig a logika és az elme. Szóval úgy lépünk be ide, hogy tudjuk milyen az szeretni, itt meg meg is tudjuk majd élni, mert ez lesz életünk követekező négy évének a fő vonulata. Ez már most körvonalazódik.
 
Szóval, azzal, hogy a Nap belépett a halak jegyébe, miközben Vénusz-Mars együttállásban sétálgat, még erősebb életünkben a szerelem jelenléte. Még könnyebben észre tudod venni és meg tudod élni a csodát, az életet, aki vagy, ami körbevesz, még könnyebben tudsz kapcsolódni a benned dobbanó lelkeddel, hiszen a fókusz most ezen van. A halakban sétáló Nap idején valóban a belső világ, a belső tered, a lelked hangja a központi téma, a befelé figyelés, a belső csend, az áramlás. A legjobb időszak megtalálni belső csendedet, javaslom is hogy keresd, éld meg a csend pillanatát napi szinten, vonulj vissza ha mást nem, néhány percre, add meg magadnak a jó értelembe vett magányt, illetve keresd a szépet, csak azzal, hogy figyeled az életet, a pillanatokat, az állatok viselekedését, a gyerekeket játék közben, embertársaidat ahogy teszik dolgukat. Ha figyelsz, mindenben fel tudod fedezni azt az alapvető jót, aki tulajdonképpen te vagy. Keresd az életben, megtalálod magadban és sokkal könnyebben fogod tudni megélni az előttünk álló időszakot, mert amennyire sok csodát rejt annyi illúzió is lehet benne, ugyanis mostantól megyünk bele a halakságba, és jópár évig ez vesz minket körbe mindenhol, ami a legcsodálatosabb dolog, de a legmegfoghatatlanabb is. A Nap a halakban segít abban, hogy erre ráérezz, de ahhoz meg kell tudnod adnod magadnak a csendet. Vagyis most még mindig nem jött el az ideje annak, hogy elindíts, kinyílj, még belül dolgozz. Lesz idő bőven megélni azt amit teremtesz, egyelőre még a belső figyelmen a hangsúly.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4817647464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu