Vénusz-Mars együttállás – 2022. február 16-március 6.
2022. február 16. írta: Csillagtenger

Vénusz-Mars együttállás – 2022. február 16-március 6.

A két szerelembolygó együttállása egy igen erős teremtő energia, de amikor az ő kapcsolódásuk három hétig folyamtosan fennáll, az egy igen kivételes és különleges energetika. Nem is tudom igazán hogyan öntsem szavakba, hogy ez valóban mennyire egyedi és különleges, ugyanis Vénusz sebessége kétszer olyan gyors mint Marsé, de mivel Vénusz most ébredezik fordulásából és még nem érte el utazó sebességét, ezért tud vele együtt haladni Mars. Az már csak hab a tortán, hogy ezt érzékeljük is, hiszen az ég ugyanazon ívén haladnak. Így adják meg nekünk az esélyt, hogy kihasználjuk az ebben rejlő lehetőségeket.
 
Mert ebben az energiában rengeteg minden van. Gondolom már nagyon sokan nagyon sokmindent leírtak ezzel kapcsolatosan, mert ezt nem lehet nem hangsúlyozni, igazán nem is tudom mit tehetnék még hozzá, főleg, hogy már én magam is írtam is erről a csodálatos energiáról a Vénusz és Mars közös útjáról c. írásomban.
 
Talán én ennek az energiának most a teremtő erejét emelném ki, hiszen ez valami varázslatos teremtő erő. Eleve egy Vénusz-Mars együttállás, a szerelem két ereje eggyé olvadva hatalmas teremtő energia ami most nemcsak néhány napig, hanem hetekig él. Úgy, hogy közben pályájuk emelkedő ívén vannak, és nemcsak ők, hanem összes bolygónk is ezen az emelkedő íven halad, ráadásul minden bolygónk direkt mozgású, tehát a földi világunkat, a testiséget teremtik. Vagyis a már amúgy is meglévő teremtő időszakban (ami január 24-június 20 között idén igen kiemelt), ez a három hét (február 16-március 6) míg Vénusz és Mars kéz a kézben halad, egy abszolút teremtő időszak.
 
Amit javaslok, hogy a legjobban ki tudd használni ennek az időszaknak a lehetőségeit, hogy figyelj a teremtéseidre, vagyis mindenre amit csinálsz, elsősorban nyilván a gondolataidra, mert azokban amúgy is hatalmas teremtő erő van. Aztán figyeld meg annak egyensúlyát, hogy mennyire tudsz befogadni és adni, melyik működik inkább vagy éppenséggel kevésbé (Vénusz a befogadás, Mars a kiáradás) és ha kell változtass. Éld mind a vénuszi és marsikus erőidet, mindannyiunkban benne vannak mindketten, vagyis éld meg mind a nőt és a férfit, érzelmeidet, alkoss, keresd a szépet, légy csábító, de közben győzd is le magad, lustaságod, küzdj meg a dolgokért, te indítsd el a folyamatokat, ne a másikra várj. Aztán alkoss, szeress, élvezd az életet, keresd a szépet, lásd meg a szépet.
 
További nagy ajándéka lehet még ennek a három hétnek, hogy megtanulsz szeretni. Úgy igazán, olyan lágyan, mint maga az élet ölelése, vagyis hogy megtaláld a lágyságot, a szépséget, amit elmondani nehéz, ez az a rezgés ami túlrezeg mindenen, amikor egyszerűen csak meglátod a szépet, ahogy például egy gyönyörű, kecses lány a csodálatos ruhájában a lelket megszólaltató zenére, érzéseivel eggyé válva korcsolyázik, és ebben megjelenik a minden és te csak nézed és érzed, milyen az szeretni. Vagy ahogy a tavaszi napfényben előbújnak az első virágok és látod bennük, ahogy az élet megszületik, a reggeli pára összegyűlik a kis bimbóikon, amit a felkelő Nap mosolya leolvaszt. Lehetőséget ad ez az időszak arra, hogy észrevegyük a szépet, ami lépten nyomon körbevesz. Az egyetlen dolog ugyanis ami végtelen, az a szeretet. Itt, most ebben a három hétben szerintem, aki átadja magát ennek az energiának, meg tudja tanulni mi is ez a szavakon túli érzés, a szerelem ereje, ami mindent összefog. Itt most megkapjuk a lehetőségét, hogy a fizikai síkon megtapasztaljuk ezt, ami azért is nagyon fontos, mert még csak megyünk bele a neptunuszi energiába, ami a szerelem igazi mélységei, ami már túl is mutat a szavakon, a testiségen. Tehát szerintem ez a három hét egy igazán nagyon különleges és kivételes időszaka lesz életünknek főleg a távolabbi jövőt tekintve.
 
És talán elég ma (február 16) erre ráérezni, amit ha ma megérzed, akkor valóban a tiéd és megérted miről beszélek, hiszen a Vénusz-Mars együttállás a Vega csillaggal együttállva bontakozik ki, és ezt a rezgést indítják útjára. Vega a lelked dallama, az a fajta dallam, amit a földi fül igazán nem is hall, a léleknek az a valódi rezgése, amiben benne van a mindenség szeretetereje. Ez zendül ma meg, ha figyelsz, érzékeled a téged körülvevő világot, a benne lévő szépet és eredendő jót, vagyis saját lelked, akkor megvan mindez.
 
Vénusz-Mars közös útját egyébként a Nyilas fénynemző csillagai kísérik és vezetik végig, valóban abszolút a benned lévő fény felébredéséről szól az ő közös útjuk. És ha rátaláltál saját lelkedre, akkor nem lesz már aki uralkodjon rajtad, saját egod és fájdalomenergiáid sem, akik nagyon erősek tudnak lenni és képesek elhitetni veled, hogy ’rossz’ neked, szenvedsz, amivel menekülésre biztatnak, vagyis hogy pont hogy önmagadtól távolodj ahelyett hogy saját lelkedre találnál és eggyé válnál vele. De ha megtalálod a szerelmet, megtalálod önmagad is.
 
Szóval nagyon nagyon csodálatos időszak előtt állunk, nagyon erős teremtő időszak is, érdemes tudatosan odafigyelni, hatalmas ajándékot kapsz a végén, önmagadat, egy másik minőségben, mert majd Plútóval együtt állva teljesedik ki ez az energia.
 
És még egy mondat a végére, aki fel tud vagy szeretne kelni és konkrétan kapcsolódni Vénusz-Mars kettősével, megteheti, hiszen megmutatják magukat. Láthatóak a hajnali égbolton, 4:45 körül ébrednek, és Napkeltéig gyönyörűen követhető útjuk ahogy emelkednek az égbolt keleti oldalán. Szemet gyönyörködtető látvány a teremtés két erejének születése és együttes emelkedése, hatalmas, hatalmas erő, aminek ha átadod magad, megélheted, hogy igazán tényleg valójában csak a szeretet, a szerelem ereje az egyetlen ami végtelen és ami felemel. Nem tudom volt-e már hasonlóra példa. Köszös mozgásuk, azáltal, hogy Plútóval együtt állásuk után válnak majd szét, egy korszakot lezáró energia utolsó lépése, ami után valahogy tényleg megváltozik valami.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1517558382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu