Merkúr-Plútó együttállás – 2022. február 11.
2022. február 11. írta: Csillagtenger

Merkúr-Plútó együttállás – 2022. február 11.

Egy Merkúr-Plútó együttállás önmagában hatalmas energia, de amikor ez már harmadszor történik ráadásul egy rövid időszakon belül, főleg egy életszakaszunk lezárásának egyik utolsó lépéseként, még erősebbé válik. Most jött el az ideje, hogy végre kimondd. Mondd hát ki. Szóljon ez a nap arról, hogy útjára indítod a benned eddigre megfogalmazott gondolatokat új jövőddel kapcsolatosan. A megértés megvolt, most indítsd útjára. Ordíííííííííííííítsd ki. Tényleg, komolyan mondom, add át az univerzumnak, olyan plutonikusan, olyan igazi belső erővel amit akarsz, aki vagy, amit meg akarsz valósítani. Az akaráson nagyon nagy hangsúly van, vagyis hogy valóban az legyen amit TE akarsz. Ma hatalmas ereje van a szavaknak, gondolatoknak, úgy általában a kommunikációnak. És minél mélyebbről, minél inkább abból a belső erőből engeded útjára, annál hamarabb és nagyobb erővel alakul.
 
Minden teremtődik, tudod, a gondolat teremtő ereje mindig működik, csak vannak pillanatok, amikor sokkal intenzívebb. És ez most ilyen. 2022. február 11-én 15:04 perckor lesz egzakt az együttállásuk, addig még erősödik erejük, utána már Merkúr elkezd távolodni, ezért azt javaslom ha tudod, mindezt 15:04-ig tedd meg, mert annak még plusz ereje is van. Mindez a teremtő erő ugyanúgy igaz persze a negatív, lehúzó, szenvedős gondolatokra is, amibe ma Plútó még inkább képes lehet belepörgetni, ez is lehet ennek a napnak a nagy tesztje, hogy mennyire kapod el ezeket, mennyire érzékeled és leginkább, hogy mennyire pörgeted bele magad saját szenvedésedbe, vagyis ez a nap tökéletes arra is, hogy észrevedd, jellemzően milyen energiájú gondolataid vannak, és ha rajtakapod magad, át is tudd őket fordítani, ami pedig úgy általában a jövőt tekintve nagy dolog.
 
Szóval teremts. Magadért. Az életért, egy szebb, jobb jövőért.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4017401496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu