Mars-Merkúr és Hold-Szaturnusz kvadrát – 2021. november 10-11.
2021. november 10. írta: Csillagtenger

Mars-Merkúr és Hold-Szaturnusz kvadrát – 2021. november 10-11.

Tyű micsoda nap a ma-holnapi, egyszerre befelé irányuló és kifelé emelkedő, amiben egyszerre mind a négy elem megjelenik, a föld-víz és tűz-levegő energetikája, hiszen Szaturnusz (föld) egyesül a Holddal (lélek) és Mars (tűz) a Merkúrral (levegő). A négy elem együtt a létezés egyensúlya tehát egy tökéletes nap. A ki és befelé irány egyszerre mutatja például az isteni leszületését és az anyagi felemelkedését, vagyis a megérkezés, fejlődés és továbbutazás útját. De értelmezhetjük úgy is, hogy a belső világod és a fény felé való indulás egyszerre történik. Akárhonnan nézem, benne van a két világ egyensúlya, harmóniája ami maga a valóság. Ráadásul teremtő kapcsolat van közöttük, ez így együtt dobban, lüktet. Vagyis hatalmas lehetőségeket tartogat ez a ma-holnap (november 10-11), amivel nagyon sok mindent megérthetsz, rájöhetsz valóban mi a valós és mi a nem. Eltűnhet most az az illúzió szemüveg és feltárul a látható világ vélt és valós valódisága. Ha nézel. Mert ehhez nem elég látni.
 
Van ebben a két napban teremtő erő (Szaturnusz-Hold) és friss szellemiség (Mars-Merkúr). Amit a zsenialitás és a titokzatosság egyszerre működtet, mert a Szaturnusz-Hold együttállás a vízöntő, a Mars-Merkúr együttállás a skorpió jelében van. Talán érdemes megfogni az energiát a Mars-Merkúr oldaláról, amúgy is ott az impulzus, a tűz, a lendület, és hozzá a logika, kombinatorika, vagyis amin ma gondolkodsz, amin ma beszélgetsz, főleg úgy hogy mögé mész, belemész, keresed a benne rejlő valódi lehetőségeket, a misztikáját, vagyis nem a felszínen próbálod megoldani a jól bevált módszerekkel, hanem mögé mész, engeded, keresed a titkokat, az elsőre láthatatlan dolgokat, az tudja kihozni a benned lévő zsenit, amivel ráadásul azonnal meg is valósul Szaturnusz gyakorlatiasságával. És amit a mester csinál, az valódi, érték, és marandó. Tulajdonképpen akárhonnan fogod meg ezt az energiát, a benned lévő zseni és a mágus egyszerre villantja meg magát. Mekkora jó kombó ez.
 
Amihez ráadásul égi vezetést, iránymutatást is kapunk, hiszen az Angyal csillagai és a Bak csillagkép feje kapcsolódik össze egy teremtő fényszöggel. Az Angyalok által az égi világ vezetése, a Bak által pedig a saját utad, múltad ismerete egyszerre támogat. És ez azért zseniális, mert ez segít abban, hogy hatalmasat tudj előre lépni azon a tudatosodási úton amin Szaturnusz 2021. év folyamán a Bak fejében sétálva fel-alá végig dolgoztatott minket. A Holddal való kapcsolódásában ez eleve tudatosodhat számodra, de ez most kap egy nagy löketet a a háttérből a Mars-Merkúr együttállástól, akikben ott a parázsló gondolat, a tüzes szellemiség, ahol az intellektus és a racionalitás találkozik. Ez egy igazi szellemi cunami, mindez angyali tudatossággal vezérelve.
 
Tehát ez a nap tökéletes arra, hogy feltedd magadnak azt a nagy kérdést, amit már érzel egy ideje, hogy benned dolgozik, de valahogy eddig nem találtad meg rá a választ. Ez lehet azzal kapcsolatos ki vagy valójában, merre haladsz, mi a dolgod, mit tegyél, hol tartasz, mi van most, mi az igazság. De bármilyen misztikával való tudatos foglalkozás, (amúgy is igazából csak annak van értelme), nyitja a fátylat, segít átlátni, mögé nézni, megérteni. És az egészben az a hatalmas, hogy most tényleg a valóság tárja fel magát, mert ugyan a skorpióban ott az illúzió amit nem is olyan egyszerű megkülönböztetni a valóstól, de a vízöntő szellemisége (mert általa a földi világban való szellemi vezetés is megjelenik az Angyal mellett) a sugallatok által vezérel, az pedig sosem csap be. Bár az is igaz, hogy őt el kell kapni, mert villámgyorsan továbbrobog.
 
Tehát ma nem tudsz eltévedni és olyan titkokról libben fel a fátyol, olyan dolgokat értesz meg ami eddig takarva volt. Akkor, ha jelen vagy ennek, mert egyébként marad minden illúzió.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1416751538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu