A Nyilas csillagkép fényereje
2021. november 06. írta: Csillagtenger

A Nyilas csillagkép fényereje

A Nyilas csillagkép ereje, a benne megbúvó üzenetek, energiák magyar emberként a legfontosabb számunkra. És ez a csillagkép az elmúlt években szépen csendben, amilyen ő maga, mert ő minden de nem a látszat, aktiválódott. Ez már tart egy kicsit több mint 10 éve, bent a belsőben, de igazán 2017-2018 óta aktív. És szépen erősödik. Erősödik, hiszen hamarosan, 2021. december után egy egészen más síkon nyílik meg számunkra. Kinyílik általa egy dimenzió, amiben ott van a minden és az egész egyszerre. Feltárja a nagy titkot, amit rejteget, egy olyan energiát, ami nemcsak belső erő, hanem a legmagasabb és legtisztább szellemiség. A bennünk élő táltos mutatja meg magát. És ezt úgy, hogy nem látod. Hiszen a táltos nem látszik. Ő csak van. Őt csak úgy látod, ha meglátod. Ott áll előtted, ott van minden pillanatodban, hiszen ő a benned lévő tudás, képességek, erő, minden ami fényeredeted óta vagy. Lehet nem is sejted, hogy a párod, a gyereked, a főnököd, a buszsofőr mind-mind egy táltos, aki tudja, hogy milyen képességekkel rendelkezik, és csinálja, működteti. Úgy, hogy észre sem veszed, mert ő csak azt láttatja amit a szabad szemeddel látsz, amit gondolsz hogy ő az, de közben mégis tesz valamit, ami valami különleges, ami csak ő, ami az ő képessége. A táltos energia mindenkiben ott van, ő a szabad szemnek láthatatlan, mégis mindenhol és mindenben ott van. Ő erősödik most fel, mutatja meg magát. Vagyis eljön annak az ideje, hogy rájössz ki is vagy valójában, milyen valódi képességeid vannak, meglátod magadban, ezáltal meglátod a másikban, és elkezdtek egymáshoz haladni, közeledni, mert a fény a fényt látja. Ez a fény fog kiemelkedni, felemelkedik a ’sötét’ fölé, vagyis azok fölé akik mindezt nem látják. Ők maradnak lent, botorkálnak tovább, és még az is lehet, hogy egyre sötétebb lesz számukra.
 
El fog válni a fény a sötéttől 2022 tavaszán. Ez valóban történik. A fény mivel látja a sötétet, látni fogja mindazt amiből kiemelkedett, de már felette van, és éli azt a csodavilágot ami az élet maga. Ez a létforma, a testiség, a Földbolygó egy csodabirodalom, tele valódi élményekkel, örömökkel, varázslattal, lehetőségekkel. És mindaz, amire szükséged van ahhoz, hogy ezt a legnagyobb csodában megéld, mind rendelkezésedre áll. Ezt fogod most észrevenni és rájönni, hogy valójában mi a fontos. A Nyilas nagy titka, hogy nem az anyagi javakban, nagyságokban van az öröm, a boldogság, hanem a tudatosságban. A tudásban. És ez mint Nyilas nép, Nyilas nemzet, megvan nekünk. Igaz, elvitt minket is a vágy, a nagyzás, a gőg, mert a hatalom amint kicsit is hatalmába kerít elvakít és eltérít. (És most értsd a hatalmat annak megannyi formájában, mert ugyanúgy értendő nagypolitika terén mint hogy nekem nagyobb a játékom mint neked és nem adom oda.)
 
Ez a tisztaság, ez a szentség ébred és feltárul az a valódi csodavilág, ami Földanya és ez a létforma maga. És újra megkoronázódsz. Te és te és mindannyian, akik nyitunk rá, akik készek vagyunk fogadni ezt a tiszta energiát. Ő most adja magát, de rajtad múlik kéred-e. Aki él vele, elindul a fény útján kifelé, egy hatalamasat lép vele előre, mert majd Plútó erejével indul ez útjára. És amit Plútó csinál, az maga kaput nyit egy másik dimenzió felé. És ezt a Nyilas csillagaiban teszi, ahol a fény maga indul útjára. Ami ráadásul most a korona erejével töltődik. Ez valóban igen kivételes és a jelenleg testben lévőknek egy hatalmas vissza nem térő lehetőség.
 
Már egy ideje mondom, hogy mekkora titok tárul és milyen hatalmas lépés előtt állunk. És most azzal, hogy Vénusz elsőként belépett a Nyilas csillagaiba, ez kezd a hétköznapjainkban is megmutatkozni. És annyira nagyon csodálatos, hogy Vénusz érkezett meg elsőként, mert ő valahogy a kulcsa ennek a folyamatnak. És ő itt, a Nyilasban fog retrográdba fordulni, tehát háromszor is végigmegy rajta. Ezzel ő valóban nyomatékosítja hogy mi is történik. Vagyis mostantól, annak ellenére, hogy nagyon hangsúlyosan éljük még a Szűz-Mérleg-Skorpió idejét is mert ott sétál még Nap, Merkúr, Mars, ami befelé visz, be a mélybe, tehát a fókusz a belső világ feltárásán van, de közben Vénusz elkezd minket már emelni. Mostantól, hogy belépett a Nyilasba, és ezzel elindít minket a fény útján, hatványozottan hangsúlyos az a történés, amikor ez a tranzit Vénusz ráállt a születési Plútódra (erről volt egy írásom korábban, ez egyénileg más és máskor volt és mást és mást hozott). Érdemes feleleveníteni és figyelni mi és hogyan történik azzal kapcsolatosan, mert abban vezetés van, irányt mutat.
 
És ha igazán szeretnél sokat tenni magadért, akkor most van itt az ideje a legnagyobb teremtő mágia elvégzésének, ami minden évben így év vége felé lehetőséget ad számunkra a fény elindítására, mert itt van a bak nulla pont, a téli napforduló pontja, ahol a fény születik. Mikor egy bolygó eléri a Nyilas hegyét, az Al Nasi csillagot akkkor érdemes elindítani, mert ez a nyíl visz téged ahová el szeretnél jutni. Idén ennek a nyílnak az indítása is kivételes és nagyon erős, mert a nyíl kilövéséhez a húrt a Plútó tartja, a kozmikus erő. És amit a Plútó csinál az van, ott nincs kétség. Vénusz által most elsődlegesen a benned lévő vénuszi dolgok elindítására van lehetőség, gondold át mit szeretnél felfényezni, ezek lehetnek a benned élő nő (férfiak esetében is), a teremtő képességed, művészeted, érzelemvilágod, az élmények, szerelem, társas kapcsolatok, vagy az a valami ami akkor történt amikor Vénusz ráállt Plútódra. Ha ismered a Vénusz helyzetét a képletedben, belefűzheted azt is, hogy amit ő képvisel számodra, azt fényezd fel. Ez a mágia 2021. november 7-én indul 10:37-kor. Vénusz november 7-én 3:18-kor éri el az Al Nasi csillagot, az is lehet, hogy álmodban jön meg az a cél, irány, vágy ami felé érdemes elindítanod a nyiladat, de azért készülj saját szavaiddal is. Írd le, nem kell több legyen mint néhány mondat, és november 7-én mikor Vénusz az Al Nasi csillaggal (ezzel a Nyilas csillagképe is ébred) átlép a horizonton és elindul a fény felé, akkor keleti irányba fordulva végezd el a mágiát. Annyi kell hozzá, hogy gyújts gyertyát, nyiss az univerzum felé valamilyen mantra háromszori zengetésével, szólítsd meg Aphroditét (ő Vénusz isteni megfelelője), szólítsd meg a fényt, a táltost, a szentséget, ahogy neked jön, kérd együttműködésüket és mondd el kérésed. Majd csendesedj el, maradj benne, lásd magad ahogy történik, ahogy haladsz, ahogy alakul amit kértél, majd köszönd meg mindenkinek, dobbants hármat a jobb lábaddal, biccents feléjük a fejeddel és kezeiddel ima tartásban köszönd meg és köszönj el. És ezt végezd el további 20 napon keresztül (összesen 21 nap) a Napkelte időpontjában.
Ugyanezt a Holddal is elindíthatod (egyszere a kettő, mekkora erő ez), hiszen ő november 8-án hajnalban éri el az Al Nasi csillagot, vele a mágiát ezen a napon 10:48-kor indítsd, majd további 20 napon át Napkeltekor a Vénusszal elvégzett mágiával egyidőben ismételd. Hold esetében Artemisz istennőt szólítsd meg, és a lelkeddel, anyaságoddal, hazáddal, otthonoddal, családoddal kapcsolatos dolgokat indíts a fény felé.
 
Valóban nagy dolog indul életünkben, el fog válni a fény a sötéttől, úgy hogy mindkettő marad, de aki kiemelkedik, ugyanabban a testben egy másik világot él meg ’ugyanazokban’ hétköznapokban. Ezt akkor érted majd meg mikor megtörtént. Addig érthetetlen, láthatatlan, mint a táltos energia. De hogy ki lépi meg, ki emelkedik, az most történik. Mindig a mában, a mostban. Ha már ezt tudod, akkor tudod.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr516747636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu