Egy szavakon túli Telihold fénye – 2021. október 20.
2021. október 19. írta: Csillagtenger

Egy szavakon túli Telihold fénye – 2021. október 20.

Nem is tudom igazán hol kezdjek hozzá annak megszólaltatásához, hogy miről is üzen a közeledő Telihold. Holdanyó már szépen dagad az égen, gyönyörűen látni dagadó arcocskáját, halad a kiteljesedéshez, ami a Felfelé Úszó Halak fonalánál lesz. Épp mikor teljes mosolyát mutatja meg nekünk, a Jézusi energiát szimbolizáló mezőben lesz. A Halak már maga a Megváltói energia, a legmagasabb szintje hétköznapi életünknek, és a Hold annak is Felfelé Úszó fonalánál teljesedik ki, annál a mezőnél ami kiemel a karmikus körforgásból. Vagyis mire rezeg most rá lelkünk ezzel a Teliholddal? Hogy igen, van kiemelkedés.
 
Tavaly ősszel többször volt már szó erről az energiáról, mert itt forgolódott a Mars (a Kozmikus szintugrás hanganyagban is van erről szó), ami azáltal, hogy most újra aktiválódik, jelzi, hogy ebben valóban van üzenet számunkra, csak meg kell értenünk. A Felfelé Úszó Halak miről is szól? A bűnökből való kiemelkedésről. A bűnünk annyi, hogy kiestünk a paradicsomból. Vagyis mit is rejt ez a mező? Hogy visszatérhetünk oda. Ehhez nem kell más, mint valóban végigjárni az utad, vagyis megérteni a létezésed, ezzel átírni a korábbi hibákat, amik nem is hibák, csak a fejlődési utad akkori megéléseinek szintjei, tapasztalásai.
 
De itt nem csak a Holdról van szó, mert a Telihold idején a Nap ott van szemben, aki minderre rávilágít. A fény, aki megláttat, aki te vagy. Megláttatja mindezt, de honnan is? Az Angyali dimenzióból, mert ő már ott jár. Vagyis milyen fény vetül erre az amúgy is legmagasabb energiát megmutató, megvilágító erőre? Mert most a Hold is világít, hiszen teljességében látod. Az angyali, vagy mondhatjuk teremtői mosoly, hiszen az Angyalok a láthatatlan énünk, a bennünk rejlő tudatosság és szeretet, aki ráadásul tudatos is arra, hogy a minden tudásával rendelkezik. Egy fedhetetlen, tiszta, nagyon magas rezgés, aki valójában vagy. Vagyis ez a szembenállás most megérezteti veled a benned élő Jézusi lélekenergiát (Hold), és egyidőben angyali énedet (Nap). Összeér most a kettő. A szív a szívvel, vagyis most ráérezhetsz és megértheted a benned lévő legcsodálatosabb szeretet erejét, amivel emelkedni tudsz. Olyan ez a szembenállás ezt a két energiamezőt összekötve, mintha leülnél Jézussal a vacsoraasztalhoz, ami vacsora után már mennybe mész. Érzed ennek erejét?
 
És valóban erejét, hiszen a Mars is benne van ebben. Ő is már elérkezett az angyali dimenziókapuhoz, mire kiteljesedik a Telihold eléri a Spica csillagot, és mivel még mindig (már táguló ugyan, de élő) együttállásban van a Nappal, és szembenállásban a Holddal, tehát ő még erősebben hozza bele a Teliholdba az angyali erőket. Mintegy mondja, hogy igen, a belső erőd az angyali erőd, a tisztaságod, a fedhetetlenséged. Ez emel ki. És ez adja az irányt, hiszen mind a Hold és a Nap-Mars együttállás kvadrátban van a Nyilas íjat ellövő kezénél álló Plútóval (és milyen ’véletlen’, Plútó is a kozmikus szintugrás része). Ezáltal egy hatalmas teremtő háromszög áll fel az égen, ráadásul csodaerős energiamezőket összekötve. Ez a Telihold is egy nagy lépés a decemberi szintugráshoz, hiszen a háromszög csúcsán pont a kozmikus erőket képviselő Plútó áll, mindez hozzá irányul, aki amúgy is adja az irányt, hogy merre tovább.
 
Szóval mit üzen ez? Ez a Telihold megrezegteti benned a legmagasabb szereteterőket, önmagad valódi, tiszta énjét. Figyeld lelked rezgését, hiszen most egyszerre a Jézusi és angyali energia rezdül meg benne. Figyeld mit üzen, mit mesél neked. És kövesd hívását, mert a fény felé vezet, egy olyan életbe, ami számodra a legtökéletesebb. De erre rá kell érezned, viszont ha sikerült, onnantól mindig a tiéd. És már tudatosan a tiéd, mert mint belső erő ébred. Ne feledd, a legutolsó Újholdban is benne volt a Mars, ott együtt álltak, most a Hold szemben áll a Nap-Mars még mindig tartó együttállásával. Ez egy folyamat, valóban mutatja, hogy úton vagy, haladsz előre, mert akkor ők hárman a Szűz jövő lábánál egyesültek. Már az is a tiszta jövő felé való lépés (Szűz jövő), és most, Hold mutatja, hogy ha lépsz, vagyis tisztán élsz, akkor megvan a lehetőség a kilépésre (Felfelé Úszó Halak). Ez fog téged december után vezetni. A kilépéshez tehát kell a tiszta élet, és az csakis rajtad múlik.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4016727584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu