Nap-Neptunusz szembenállás – 2021. szeptember 14.
2021. szeptember 13. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz szembenállás – 2021. szeptember 14.

Csodanaphoz érkezünk 2021. szeptember 14-én kedden, amikor a Nap szembekerül a Neptunusszal. Már maga a kapcsolatuk egy csodálatos energia, hiszen a fény kerül szembe a teljességgel, a fény egészül ki a Mindennel, az a fény ami nélkül nincs létezés, hiszen ha nincs fény semmi sincs és az Univerzum, amiből maga az élet indult. Most ők kapcsolódnak, vagyis ebben a pillanatban meg tudod találni önmagad igazi valóját, vissza tudsz találni saját magadba, önmagadba, abba a belső csodába aki vagy.
 
Nagyon fontos ez a nap, mert itt most kiderül, hogyan is állsz lelkedben legbelül. Gondolj erre úgy mint egy Teliholdra, amikor a Hold, a lélek bolygója kerül szembe a Nappal és feltárul érzelemvilágod, lélekvilágod. Akkor sem marad rejtve semmi, de most ráadásul Neptunusz, a lélek mélye, aki sokkal mélyebb minőség mint a Hold tárul fel, ezáltal itt a léleknek az a szintje mutatja meg magát, ahol a valódi én lakozik, aki ott van a felszín alatt, a láthatatlanban, aki tudja, hogy belőle indul ki minden és tér vissza hozzá. Vagyis itt most feltárulnak lelkednek azon rezgései, mélységei, amire abszolút nem vagy tudatos, ami a létezésnek azon rezgése, enerigája ami az élet maga, a láthatatlan, ami van, és csak van. Nem akar lenni, ő csak van és él és tapasztal. A léleknek a legszebb, legmélyebb egysége, ahol teljes tökéletes harmónia, egészség, teljesség van. A Nap most erre világít rá, ebbe a mélységbe láthatunk bele, ezért fontosak ezek a napok, nemcsak a 14-e, hanem az előtte-utána lévő napok is. Érdemes végiggondolnod az elmúlt hétvégédet, illetve figyeld a következő napokat, mit hozott be, mit hoz majd be neked, milyen élményekben volt vagy lesz részed, ez milyen rezgésű, és ami a legfontosabb, hogy mindezt hogyan élted meg, mi rezgett be neked, félelem vagy teljesség van benne.
 
Mert ez a nap a decemberi energiák előfutára, amikor a Neptunusz valóban nagyot lép. A most megélt élmények abszolút megmutatják vannak-e még félelmek, hol van még dolgod, mennyire rezegsz vagy nem rezegsz együtt saját magaddal. Főleg, hogy mindez csodálatosan együtt történik azzal, hogy közben beléptünk a skorpió birodalmába, ahol feladatunk szembenézni saját belső sötétségünkkel, amire a Nap Neptunusszal való kapcsolódása rá is rezegtet. Érdemes tehát minden téged ért hatásra odafigyelni, és teljes őszinteséggel, mert Neptunusz az őszinteség, de az az őszinteség ami nem a szavak szintjén őszinteség, hanem annál magasabb szintű, amit nehéz is szavakba önteni. Tehát ha teljesen őszinte tudsz lenni magaddal, és csak magaddal kell, ez abszolút belső dolog, akkor feltárulnak a rejtett dolgok, minden amit rejtegetsz, legyen az félelm vagy harmónia. Vénusz már elkezdte ezt a munkát, de most a Nap jön és erre rávilágít. Ezek az energiák a saját igazi énedre való rálátás lehetőségét adják. Lesz benne feladat, mert a Nap az egzakt fényszög idején a X-es házban halad, ami a sorsfeladat háza. Olyan üzenete van ennek, mintha tényleg itt most megmutatná magát az, hogy mivel van még feladatod, mit nem látsz még magadban, hogy ezt le tudd győzni. Szeresd ezt, mert a feladatok nemesítenek, azáltal fejlődsz és az egész élet erről szól. A Neptunusz a IV-es házban lesz, ez az alapok háza, mutatja, hogy az élet van, az élet él. És a két ház kapcsolata által üzeni, hogy nem csak van, hanem fejlődni akar. A X-es házas Nap, aki ebben a testetöltésben te vagy, mint ennek a nagy egésznek a része, ahogy fejlődik, járja útját, tanul, úgy tér vissza önmagába, ahonnan eleve elindult. Tehát itt most rájöhetsz hogy ez a nagy egész tényleg te vagy, de most itt ebben a láthatóban, a fizikaiban, a cselekvőben tapasztalod, hogy tudatosodj rá, hogy tényleg az vagy, a minden vagy, vagyis az van amit te indítasz.
 
Ez a nap, ezek a napok tényleg arra adnak lehetőséget, hogy ráébredj erre, ráláss erre, és elindulj azon az úton, hogy az élet ugyan feladatokkal telített, mert az élet nincs másképp, de nem arról szól, hogy úgy többé válni, hogy közben a másikat elnyomni, hanem meglátni, megérteni azt, hogy lehet én már megfejlődtem, ő még nem tart ott, de majd elér oda, inkább mutatok neki példát. Tehát nem lenyomni, hanem a saját példádon keresztül emelni. Vagyis megmutatja neked hogy te hogyan élsz, melyik úton jársz. Mivel a szűz-halak tengelyén áll fel ez a szembenállás, ebben az is gyönyörűen benne van, hogy mindezek felfedezésével egyszerre tudsz rendet rakni a hétköznapjaidban és a lelkedben is. Megmutatja hol van még rendezni való és ha a Nap által a hétköznapokban megteszed, elrendezed, megkapod a lélekben való rendet, teljességet. Vagy ha Neptunusz által ráérzel a lelkedben lévő csodára, az azonnal rendezi a hétköznapjaidat, mindennapjaidat, látható világodat és megvan a teljes rend. Ellenben befeszülsz, káoszban, félemben élsz.
 

És a szellemi sík is azt üzeni amit a hétköznapok, mert a Nap az Oroszlán csillagképéből, annak is nemző részével, a Denebola csillaggal együtt állva kapcsolódik az Egység birodalmában haladó Neptunusszal. Vagyis ahogyan teremtesz, éled az életed, úgy tudod megkapni, megélni a teljességet a testi-lelki-szellemi síkokon, önmagad valódi teljességében. Tehát ahogy elindulsz az úton, ami lehet egy gondolat, egy érzés, egy tett által, az vagy, azt éled a kapcsolataidban, életedben, amit a környezet aztán lereagál és válaszol, tehát a környezet mindig reakció, és hogy ez milyen válasz az mindig belőled indul ki. És hogy ennek eredménye a teljesség vagy a félelem, az nem a környezettől függ, hanem attól a teremtő energiától ami belőled indult. Tehát valóban ahogy elindítasz, úgy éled a teljességet, vagy félelemben élsz. De abszolút rajtad áll. Ez az üzenet több szinten is megjelenik ebben az energiában, nagyon hangsúlyos tehát.

 
Vagyis itt most, a napokban, de szeptember 14-én legerősebben ezt élheted meg, erre láthatsz, érezhetsz rá. Mekkora hatalmas csoda ez. Megélheted a hétköznapok tetteiben is, a válaszokból, reakciókból kiolvasva, vagy úgy, hogy elcsendesdsz, elmerülsz önmagadban. A következő napokban nagyon ajánlott a tudatos figyelem, a belső elvonulások, a meditációk, rajtad múlik hogy éled meg, de a lényeg, hogy ha minél jobban figyelsz magadra, annál több mindent értesz meg, és annál teljesebbé válik életed, és válsz kevésbé irányíthatóvá. Hatalmas csoda ez. Ez lehet teljes elveszettség, félelem, de mivel a lelked teljessége tárul fel, akármi is fedi fel magát, tudd, hogy a legjobb barátod, mert így tudatosodsz rá, ami egyébként rejtve van. Szeresd hát, mert így tudod meggyógyítani, és lesz teljes a világod. És ennél fontosabb nincs.
 
Tóth Gabriella Asztrozófus

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5816687874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu