Vakáció
2021. július 09. írta: Csillagtenger

Vakáció

Kedves Olvasóim, eljött ismét a várva várt pillanat, amikor nálam is felkerült a vakáció felirat a táblára. Én most visszavonulok, szeptemberig nem leszek elérhető semmilyen formában. Időnként megjelennek majd írások, mert lesznek nagyon fontos pillanatok, de egyéni kérdést nem fogok tudni megválaszolni a nyáron. Ez most az énidőm, amikor pihenek, regenerálódok, töltődöm.
 
Kívánom mindenkinek, hogy tudjon szintén pihenni, kikapcsolódni, de közben tanácsolom is, hogy figyeljétek milyen feladatokat hoz a nyár és az ősz, amiről az előadásomban is beszéltem, hogy majd mikor decembertől elmerülünk lelkünk legmélyebb birodalmában, oda már kétségek, kételyek nélkül lépjünk be, mert akkor van legnagyobb esélyünk megtenni mindazt ami a jelenleg élők számára vissza nem térő lehetőséget tartogat és ami elhozza a teljességet, békét a mindennapokban. De ezt akkor, ha addig tudod rendezni a még rendezni valókat a külvilágban. Tudjátok a feladatok értünk vannak, általuk fejlődünk, haladunk, érdemes őket megragadni, értelmezni hogy miről szólnak, és megoldani a feladatokat amit hoznak. Ennyi a dolgunk.
 
Én ezzel az üzenettel búcsúzom most a nyárra. Élvezzétek a napsütést, kívánok mindenkinek pihenést, töltődést és találkozunk újra szeptemberben.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3416617162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu