Mi a valódi valóság? – Merkúr-Neptunusz kvadrát – 2021. július 6.
2021. július 05. írta: Csillagtenger

Mi a valódi valóság? – Merkúr-Neptunusz kvadrát – 2021. július 6.

Oh micsoda erős nap a holnap, nemcsak azért mert a Nap együtt áll a Siriussal és megnyitja a Sirius-Vega tengelyt amiben eleve ott van az őshaza-őslélek energiája, hanem mert holnap van a Merkúr-Neptunusz újabb kvadrátja. Ha emlékeztek az írásomra még május végén a Merkúr-Vénusz együttállásáról és ahogy ők együtt kvadrátban álltak a Neptunusszal, hiszen onnan indult visszafelé Merkúr a retrográd mozgásában, amivel elindított egy üzenetet, na ez teljesedik ki holnap.
 
Újra a Nimród koronájában jár Merkúr és szintén kvadrát kapcsolatban a lélek mélyén, dolgozó Neptunusszal. A szakrális korona és a lélek mélye kötődik össze ismét. Abban a Vénusz-Merkúr együttállásban, főleg a Nimród koronájában, ahol történt, amiből Merkúr visszaindult, sokkal sokkal több van mint egy ’egyszerű’ Merkúr-Vénusz együttállásban. Ha a folyamatokat nézzük, az egészet együtt, hogy mi az ami rajzolódik, kibontakozóban van (erről beszéltem a múlt heti előadásomban), nemcsak a nagybolygók, hanem a hétköznapi bolygóink munkája révén, akkor értjük meg igazán ennek a holnapi kvadrátnak az üzenetét. Ami mivel egyszerre történik a Nap Siriussal való együttállásával, nem is igazán találok rá szavakat.
 
Ez a Merkúr-Neptunusz kvadrát ha csak azt nézzük, a szakrális koronát, a tudatos tudatosságot köti össze a lélek mélyével. Itt most megértheted azt, mi van a lelked mélyén, hogy igazából egy olyan felső irányítás vezet és műküdtet téged a hétköznapokban ami túlmutat a fizikain. Ez akkor ott a Vénusz-Merkúr együttállással május végén megmutatta önmagát. Ekkor a Merkúr visszament, hogy tudatosítsa, hogy ahhoz, hogy ez a tudatos tudatosság elinduljon, le kell győzni a saját önbizalom hiányodat, a lehúzó gondolataidat, a saját önleértékelésedet, azáltal, hogy visszament a Bika szarvaiban. Most ért el ugyanoda, ahol akkor Vénusszal együtt állt. Most jön el tehát annak a pillanata, hogy rájöjj arra, hogy mi is a valódi irányelv az életedben. Érdemes visszagondolni május végére és az azóta eltelt időszakra, hogy mik voltak amik megjelentek a hétköznapokban, milyen gondolati sémák, milyen mondatok, merre indultál el, hogyan változott azóta az életed, mennyire tudatosodtál, mennyire érzel, rezgel rá a lelked mélyére, érzed és érted-e annak a valódi mély üzeneteit, milyen meditációs megéléseid voltak, vagy bármilyen, spontán, lelki megéléseid, van-e benne változás és az milyen irányban változott meg. Mert mindaz, ami május vége óta történik Merkúr mozgása révén, az lesz innentől a valódi út, Kiderül, hogy mostantól mi a valóság és mi az illúzió.
 
És ezek még mindig csak lépések, hiszen Nimród koronája, a tudatos tudatosság, és a lélek mélye, a valódi önvalód, ezek mind most egy-egy lépés a decemberi energiák felé. Nem tudom nem hangsúlyozni, hogy decemberben milyen kapuk nyílnak, milyen lehetőséget adva számunkra a tényleg önvalónkra való ébredés terén. De ezzel dolog van.
 
Tehát ez a holnapi nap egy újabb mérföldkő azon az úton, hogy felfedezd, hogy a képességek, a tudás, mindennek az ismerete benned van. Figyeld a holnapi napodat, hogy mi benne a valóság, hogyan látod az életed, úgy értve, hogy mennyire veszed észre benne, hogy a valóságnak tűnő nem az a valódi valóság. És hogy akkor mi a valódi valóság. Látod-e már a fátylat, látod-e mögötte azt a világot, azt a csodát, ami az élet maga. Mert ahogyan látod az életedet, az bontakozik ki, az válik tényleg valósággá december után. Az addig eltelő idő abban segít, hogy mindezt tényleg megértsük, rendezzük, helyre tegyük, sokat fogok még addig beszélni, ugyanis egy fél évünk maradt arra, hogy a külvilágban rendezgessünk, tegyük helyre a dolgainkat, mielőtt elmerülünk a lélek birodalmában, ahová nem mindegy hogyan lépünk be.
 
A holnapi nap tehát abban fontos, hogy meglásd, megértsd mi a valódi valóság és mi az ami csak annak tűnik.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2616613384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu