Nap-Neptunusz kvadrát – 2021. június 14.
2021. június 14. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz kvadrát – 2021. június 14.

Én úgy nézem nagyon készül valami, nagy változás a lélek mélyén, ami valóban valami olyan csodát hozhat el, ami szavakon túli. Ha hagyjuk. A ma reggel egzakt Nap-Neptunusz kvadrát kapcsolatban a Neptunusz volt aktuálisan a 12-es házban, a holnap egzakt Uránusz-Szaturnusz kapcsolatban a Szaturnusz lesz a 12-es házban, a Napforduló pillanatában, mikor a Nap eléri a csúcsot, és ezzel elindít minket egy új időszámításon, a 12-es házban lesz éppen. És Neptunusz nagy lépésével, aki maga 12-es házas analógia, eleve ebbe az irányba haladunk. Tehát szépen jönnek az üzenetek, csak észre kell venni. Na de mi is a 12-es ház? Életünk azon része ami túlmutat az élet látható részein, ott van a valódi valóság, ott vannak elrejtve csodák, és élmények, melyek megmagyarázhatatlanok, mégis bennük van a realitás. Ez az a birodalom, amit ésszel nem érünk fel. Az elmúlt évek munkáit (amit Szaturnusz-Jupiter-Plútó csinált), aminek feladata volt a rendezés, a helyretétel, a megértés, váltja majd egy olyan időszak életünkben amikor minden a maga tökéletességében működik, amikor áramlás van, a szeretet az irányadó.
 
Vagy annak a másik oldala, a teljes katasztrófa, a válság, a félelem, az otthontalanság, a teljes elveszettség érzése, a kilátástalanság és még sorolhatnám, mert mint mindennek ebben a földi poláris világban, két kimenetele van. Vagy a teljesség vagy a teljes elveszettség.
 
Mivel még nem tart ott a teljes népesség, hogy globális szinten eljussunk egy fél év alatt oda, hogy elérjük a teljesség szintjét, ez így nem fog tudni megvalósulni. Legalábbis nem mindenki számára. De ez nem jelenti azt, hogy az egyén, aki már tart ott, ne tudja megélni ezt a teljességet a káoszban is. A jelenlegi néhány nap erről szól, hogy felismerd, hogy állsz mindezzel egyéni életedben, milyen szinten, és mennyire vagy képes te saját magad fejére feltenni a koronát. Mert aki felteszi, ő irányít.
 
A Nap Nimród csillagaiban halad, hamarosan eléri a koronacsillagait, még emelkedő pályán halad, ez az időszak amkor meríteni tudunk a bennünk lévő szakrális erőkből. Mikor a Nap felkel, áttöri a horizontot, kel vele Nimród is, és egész nap együtt haladnak az égen. Mikor tehát a Nap felé fordulsz, Nimród felé is fordulsz. Nimród az az energia, akiben benne van minden olyan ősi tudás, ami elindította az emberiséget a Földbolygón. Nem kell tehát messze menni ahhoz, hogy ezt megszerezd, csupán elindulni belső világodba, önmagadba. A Nap míg a Nimródban halad, erre világít rá. És ez a Nap kapcsolódik most a lélek legmélyén haladó lélek mélye energiával, Neptunusszal. A lélek mélye pedig az a birodalom, ahonnan minden elindul. A láthatatlanból a látható felé. És ez a két világ van újra összekötve a köztük lévő kvadrát által. Érted mit jelent ez? A szakrális erőid és a lelked mélye van kapcsolatban. Az őstudás, amiben ott a vezérlet, és a láthatatlan, ami a valódi valóság. Ez tehát egy olyan lehetőség, amiben benne van, hogy a benned lévő legvalósabb, legősibb, legmélyebb érzéseidet megélve megteremtsd saját világodat, utad. Ezek a napok abszolút lehetőséget adnak arra, hogy rájöjj, hogy minden belőled indul ki, ami kint van, az a te teremtményed.
 
Játssz el azzal, hogy behívsz egy érzést, legyen negatív, és nézd meg hogy alakul a napod. Majd játssz azzal, hogy behívsz egy élénk, friss gondolatot, hogy képes vagyok erre vagy arra és nézd meg hogyan özönlenek feléd a lehetőségek. Minden úgy alakul ahogy te alakítod. Minden. A félelmeid, a lehetőségeid. A külvilág csak egy nagy játszótér, de a ’rossz’ dolgok, amik egyébként nem is azok, is csak azért vannak hogy tanítsanak arra, hogy nem az az irány. De igazából ezek a napok arra segítenek rájönni, hogy a világ amit látsz, amit élsz, egy nagy mozi, és mint minden filmnek, ha halál lesz a vége, vagy szerelem, jön a vége felirat, és kisétálsz a moziból, mész, élsz tovább, majd beülsz egy újabb moziba. A dolgok történnek, minden egy nagy mese, és te választod melyik filmre ülsz be.
 
Vagyis minden úgy tökéletes ahogy van. Akkor is, ha nem úgy látszik, de ami látszik, az csak a látszat. Ezt tudod most megérteni, megélni, gyakorolni. Azért is kellenek ezek a napok, mert valóban közeledik az az időszaka életünknek, amikor a fejünkre kerül a korona, és mindez valósággá válik, mármint az, hogy nem tudatosan, de tudatosan teremtesz, élsz. Nem tudom igazán elmondani hogy kell érteni, mert ehhez nincsenek szavak. Ne is hidd el nekem, annyit javaslok, hogy menj be magadba, meditálj, kicsit húzódj vissza, és akkor rálátsz, ráérzel, miről is beszélek, és onnantól lesz a tied, akkor érted meg. Inkább úgy mondom érzel rá. És ez a lényeg, mert mint tudod, minden úgy alakul ahogy bent megteremtődött. Ahogy bent úgy kint. Tudod. Most elég annyi, hogy ráérzel. Van még időnk a gyakorlásra és a mesterszintre emelésre. Maradjunk a lépéseknél, nem sietünk sehova.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2016593088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu