Hatalmas erők az elinduláshoz – Egy kicsit Marsról
2021. június 08. írta: Csillagtenger

Hatalmas erők az elinduláshoz – Egy kicsit Marsról

Rengeteg csodálatos hatás ér bennünket mostanában, nehéz is kiemelni melyiket ragadjam meg de úgy gondoltam érdemes néhány mondatban Marsról beszélni, mert csillagképet váltott és hamarosan a zodiákus körén is váltani fog.
 
Azért nagyon érdekes ez most, mert az Ikrek csillagképét elhagyva belépett a Rák csillagaiba, úgy hogy még a lélek körén is a rák jelében halad (távolodó de még mindig oppozíciós hatásban a Plútóval). Azzal, hogy a Mars csillagképet váltott, most a rákság energiájából merítünk mind szellemi és lelki síkokon. Ez azt jelenti, hogy a lelkiség adja az erőnket. A tűz, a férfienergia, a lendület bolygója a legfinomabb, leglágyabb energiából töltődik, vagyis most érezhetően minden békésebb, ilyenkor Árész sem olyan ’fenevad’, sokkal kevésbé harcias. Ez így van még péntekig (június 11), amikor belép majd az oroszlán zodiákusába. Onnantól felpörögnek majd erőink, sokkal tüzesebb lesz minden. A Rák csillagképébe lépve viszont most, majdnem a nyári Napfordulóig (június 19) a Mars a Rák csillagkép megnyíló ágánál közlekedik, ami csodás lehetőségeket ad számunkra ahhoz, hogy belekezdjünk valami újba, olyan dolgok felé nyissuk meg magunkat, amikben ott a fény, ott az örök minőség. Minden ilyen új dolog nagy lehetőségeket hoz számunkra, főleg, hogy a Nap még mindig emelkedő pályán halad az ekliptikán és egyre közeledik az amúgy is csodaszámba menő Újhold csütörtökön (június 10) Merkúrral együttállásban, amiben szintén ott van egy elindulás energia egy új jövő felé.
 
Hatalmas erőkkel támogatnak bennünket az égiek, hogy jobbá varázsoljuk életünket, viszont abszolút rajtunk áll élünk-e vele, mennyire használjuk ki ezen lehetőségeket. Nyisd meg hát magad lelkednek, a benned élő vágyaknak, és tegyél feléjük egy lépést, mert ez meghoz számodra egy élhető, boldog életet.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr216586450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu