Mikor az erő kozmikus erővel párosul – Mars-Plútó szembenállás – 2021. június 5.
2021. június 03. írta: Csillagtenger

Mikor az erő kozmikus erővel párosul – Mars-Plútó szembenállás – 2021. június 5.

Brutális erő. A legjobb értelemben. Gondolj bele mit lehet teremteni egy olyan erővel, ahol az elindító, kitörő erő (Mars) egy sorsfordító, kozmikus erővel (Plútó) egészül ki. Már Marsban van egy hatalmas elindító erő, amivel le tudod győzni mindazt amitől félsz, és Plútó ennek a sokadik hatványa, akivel ki tudsz törni a polaritás csapdájából, vagyis ebben a szembenállásban a teljes átalakítás ereje van, sorsod átírásának lehetősége. A tűz és a lélektűz együttes ereje.
 
És valóban sorsátírás, hiszen a rák-bak tengelyt köti össze a két bolygó. Ebben ott a múltad és a küldetésed egyszerre. A múltad, ahonnan jössz, amit szimbolizál mind a családod, a nemzeted, ahová beszülettél, lehet akár az univerzum maga, a jelenlegi kor (rák). És ott van benne a sorsod, az utad, amit jársz, amit lépésenként, de mondhatjuk úgy is életenként, leszületésenként tapasztalsz (bak). A rák-bak tengely tehát ahonnan jössz és ahová tartasz. Ez az út maga, az élet. Mars van a rákban, ő elindít, belöki a rakétákat, kilök a múltból, nézhetjük úgy hogy a fájdalomból, a szenvedésből, a tudatlanságból és repít a bak felé, küldetés felé, ahol egy plutonikus erővel lépünk a kozmikus irányba, nemcsak mert Plútó indít el, hanem mert még retrogád mozgásban is van. A bak Plútó kicsit visszafogott ugyan, de ki tud egy Plútót igazán lefogni. Itt most tehát egy hatalmasat lépünk előre sorsunk útján plutonikus, visszafordíthatatlan erőkkel.
 
És mindez milyen szellemi vezérlettel? Egyenesen a fény felé, hiszen a háttérben az Ikrek Pollux oldala és a Nyilas íjat ellövő kezét köti össze ez a szembenállás. Az Ikrek csillagai a halandó-halhatatlan párosa, ebből Pollux az örök, aki feltámasztja a halandót. Ezáltal itt most az örök minőségek tudatosodnak Mars által, azt éleszti fel bennünk, hogy igaz, van halandó, van elmúlás, hiszen a polaritásban élünk és ez teljesen normális, de mindig van belőle kiút, mert az élet körforgásban van. A Nyilas csillagai pedig a fény születése maga. Itt most tehát tudatosodunk az örök minőségre, hogy nincs mitől félni, és ezzel megnyitjuk magunk előtt a fény kapuját.
 
Mivel az I-VII-es házakban történik mindez, ami az én-isteni én tengelye, ezzel a hatalmas erővel mi tudatosodik hát? Hogy járod az utad, te, a fény gyermeke, aki örök vagy, aki most ugyan azt tapasztalja, hogy polaritás van, tehát két oldal, de mindig mindenre van megoldásod, mindig mindenből ki tudsz törni, és ez az erő benned van, tehát te írod a sorsod. Érzed mi íródik itt most át végérvényesen, visszavonhatatlanul?
 
Ez az energia már most él, a két bolygó egyre közeledik egymáshoz, de szombaton este-vasárnap hajnalban lesz a legerősebb, viszont még egészen keddig nagyon erős. Mi a dolgod vele? Ragadd meg, engedd, hogy vigyen, ’sodorjon’, éld meg mindazt ami jön vele. Állj bele, élvezd, és figyeld, hogy az őserő valóban benned van, és semmi és senki nem tud legyőzni ha nem hagyod. Ha ellenállsz, akkor tud elsodorni, akkor jönnek a feszültségek, viharok, indulatok, veszekedések. Hatalmas erő ez, akármelyik oldalát is éled meg, a lényege, hogy rájöjj, hogy te irányítod, és rajtad múlik hogyan működteted, melyik végét fogod meg, és mennyire használod ki erejét.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7816581314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu