Nap a Plejádok csillagaiban – 2021. május 20.
2021. május 20. írta: Csillagtenger

Nap a Plejádok csillagaiban – 2021. május 20.

Központi csillagunk a Nap ma éri el a Plejádok csillagbirodalmát. Ez a nap tehát abszolút termékeny, ma életünk minden részét a teremtés isteni ereje hatja át. Ma ezáltal magot vetünk, hiszen a Plejádok lányai akikkel Hunor és Magor hazát alapított, és mondhatjuk hogy te vagy Hunor és Magor. Tehát ma új világot alapítasz, új nemzetséget hozol létre életedben. Amúgy is árad a bőség, hiszen a Plejádok az isteni termékenység, istenek szerelmi fészke. Értsd úgy, hogy a fény maga, a Nap, aki nélkül nincs élet az isteni kifogyhatatlan teremtés birodalmában jár, ahol a teremtés hetese jelenkik meg. A teremtés maga 7 nap alatt történt, a Plejádok 7 csillagból áll. Ez a teremtés minden nap életünk része, de akkor amikor a Plejádok ereje érintett, ez a teremtés a fény teremtése, hiszen ez itt a 7 csillag teremtő ereje. És a csillagban van a fény, a fény pedig maga az élet. Érzed hát ennek erejét? A csillag, a fény maga, a Nap éri el a 7 csillag teremtő birodalmát. Valóban nagyon erős teremtő nap ez mindenki számára. Ráadásul ez az ekliptika körén, a földi utunkon a Bika csillagai is, ahol a földi világodat teszed termékennyé, működővé és a zodiákus körén is a bika jele, ami a bőség, élvezetek, alkotás, teremtés maga. Valóban nagyon erős teremtő nap életünk mindhárom síkján és mivel a Nap ért most ide, aki téged szimbolizál a földi létben, saját életed teremtésének lehetősége adatik meg ma számodra.
 
Érdemes kihasználni ennek a napnak az erejét és új világot, új ’hazát’ teremteni magadnak. Írd le, mondd ki, lásd, képzeld el, beszélj róla. Mindarról, amit akarsz, ahogyan élni akarsz. Tedd szívvel, szeretetből, hiszen a szeretetnek van igazán teremtő ereje. És éld meg ezt a napot ennek megfelelően.
 
12:06 perckor lesz a zeniten ma a Nap a Plejádok csillagaiban állva. A zenit az égi pecsét, vagyis amit ekkor csinálsz, az meg is pecsételődik. Ekkor érdemes a Nap és a Plejádok lányai felé fordulni déli irányba és áldásukat kérni egy ima kíséretében mindarra, amit teremteni szeretnél. Kérd együttműködésüket, támogatásukat majd köszönd meg mindezen együttműködést, dobbants hármat a jobb lábaddal és hozd le a Földre. Majd élvezd mikor megkaptad.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4916566456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu