A rendezés Teliholdja – 2021. március 28.
2021. március 28. írta: Csillagtenger

A rendezés Teliholdja – 2021. március 28.

Még néhány óra és kikerekedik Holdanyó, aki már néhány napja láthatóan dagad az esti-éjszakai égbolton. Ő most a rendezés Teliholdja, hiszen a Nap a Visszaúszó Halak csillagaiból világítja meg a Szűz csillagkép múlt lábánál haladó Holdat. Ez mindkét oldalról lezárás, rendezés energia, hiszen mindkét csillagképben ott van valami vége, aminek lezárásával indul az új, de már más síkon. Most egyszerre értünk mind a földi és lelki síkon valami végére. De hozhat ez egy megértést a 2020. őszi időszakban végzett rendezésekkel, akkori munkákkal kapcsolatban is, amikor a Mars a Halak csillagképében, a gyorsmozgású bolygók pedig a Szűz energiájában jártak és adták a folyamatos munkákat számunkra, miközben mindkét oldalról adták a kvadrát fényszöget a Nyilas csillagaiban haladó nagymestereknek. Ez akkor ott mindenkinek kemény munkás időszak volt, de erről akkoriban rengeteget beszéltünk. Viszont most, kaphatsz egy megértést az akkori munkákkal kapcsolatosan.
 
És mindez segít abban, hogy most, egy út, szakasz, vagy korszak végéhez érve megérezd, hogy igen, összeállt az a kép, most értettem meg valamit, és ezzel a jóleső érzéssel állsz fel és folytatod utad. És az út, amire így rálépsz, már egy más irányba visz, olyan felé, amiben már nem érkeznek meg ugyanazok a helyzetek, kapcsolatok, mert helyretetted, megértetted azokat a korábbi élethelyzeteket, ezáltal azok szétfolynak, felszívódnak, és a béke, a harmónia, a teljesség, a boldogság marad helyettük. És így elindulva egy teljesen más világ felé visz utad.
 
Állj meg hát egy picit és összegezz, gondold át az elmúlt néhány napodat, mert most nagyon erősen hozta a külvilág nekünk azon helyzeteket, kapcsolatokat, amiben észrevehettük mi nincs rendben. Akinek nyitott volt a szeme, szíve, megláthatta a jelzéseket, és az ezekben lévő tanításokat. Gondolj vissza, gondold át előző napjaidat, naplóbejegyzéseidet, hogy milyen helyeztekben voltál, mert innen visszatekintve egy másik szemszögből látod, és lehet így érted meg. Ez a megértés segít az új, tiszta jövő felé való elindulásban, amiben ott a szintlépés mint ahogy a Hold is halad tovább a Szűz jövő csillagai és az Angyali dimenziók felé.
 
Gondold át hát előző néhány napodat, milyen helyzetekben találtad magad, azok milyen érzésűek voltak, kellemesek, örömteliek, ezekkel nincs dolgod, ezek már rendezettek, vagy volt bennük feszültség, félelem. És ha igen, milyen fajtájú. Ezeket vedd elő, és keresd, kutasd a múltadban hol volt hasonló, ott akkor milyen volt életed, milyen mintákat fedezel fel benne. Ezzel megjöhet az aha élmény, ami mindezt kioldja. De rá is meditálhatsz, hogy elmerülj benne. A lényeg a felismerés, a szembenézés, mert az oldja.
 
És ha ez megvan, fordulj majd ma este (2021. március 28.) Holdanyó felé aki 20:48-kor lesz teljességében és köszönj oda neki, köszönd meg neki, hogy megmutatta, kitárta a lelked mélyén lévő Teremtőt, és öleld meg őt, vagyis magadat magadhoz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7316482884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu