Mágikus Telihold – 2021. február 27.
2021. február 25. írta: Csillagtenger

Mágikus Telihold – 2021. február 27.

 

A Telihold mindig a mágia pillanata, mert ilyenkor a lélek teljesen kitárul, ami által betekintést nyerünk saját belső világunkba. Ez a Telihold most még mágikusabb energiákkal érkezik, hiszen a kiteljesedő Telihold, azáltal, hogy a Nap a halak mennyei birodalmából világít rá a teljességben lévő lélek energiájára, a szűz jelében haladó a Holdra, maga a mágia. Ezzel a mélységből, a belső birodalmunkból látunk rá mindazokra a dolgokra az életünkben, ahol esetleg van még valami rendezni való, vannak még olyan minták, amik visszatérőek az életünkben, mert a szűz, ahol a Hold jár, a karmarendezés energiája. És a szűzben azok a dolgok jelennek meg, amelyekkel dolog van. Mindazon dolgok, amelyeket korábban nem a fénynek megfelelően éltünk meg. Van még kis idő míg a Hold kikerekedik, ami 2021. február 27-én 9:17-kor lesz, ezért érdemes megnézni, hogy melyik házadban van a szűz 8’57 foka, ahol majd a Hold teljessé válik, és milyen olyan dolgok vannak az életed azon területén, amivel rendezni valód van. Gondold át, és tégy lépéseket afelé, mert elhozhatja számodra a teljes rendezést, ugyanis a Nap a halakból világít ide. Már maga a Nap-Hold szembenállásban benne van a teljesség, de a halak, ahonnan az energia érkezik eleve a teljesség, a mélylélek birodalma, és ami a lélekből indul, az abszolút tud manifesztálódni az anyagi világban, és ebben a Nap cselekvő ereje is segít. A halak jelében vándorló Nap a belső csend ideje, tehát ha elindulsz a belső rended, belső világod felé, meditálsz, belül vagy, az lehetőséget ad a külvilágban való teljes rendezésre, és az ezáltali továbblépésre. És ez azért is fontos, mert ez a Telihold egy felvezetője a március 11-i Nap-Neptunusz együttállásnak, amiben benne van a minden, a fizikai és a mennyei teljességed, amiben megélheted a csodát, főleg, hogy az az együttállás már az Egység birodalmában van.
Érdemes tehát azt a területet, ahol a szűz van, átgondolni és úgy megélni, hogy elrendezel mindent, mert ez a Telihold meghozza a teljes karmarendezést, és közben ne feledjük, nagyon erősek a vízöntős energiák is a még ott dolgozó Merkúr, Neptunusz és Szaturnusz által, tehát egyidőben karmatisztítás is van, ami kvadrátban van a bikában dolgozó Uránusszal, ami pedig az új világod építését jelenti. Egyszerre van tehát karmarendezés és karmatisztítás, vagyis mindazon dolgok rendezése amit korábban nem a fénynek megfelelően éltél meg, és a karmatisztítás, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy minden félelmet letéve, teljesen felszabadulj. És ez szükséges feltétele annak, hogy a halakságban, ahová haladunk, meg tudd élni a teljességet, mert a teljes felszabadulás által jön meg a mennyei birodalom, amiben már az abszolút áramlás, harmónia, béke van. És most a szűz rendezése és vízöntő felszabadulása egyszerre dolgozik, egy halakból való irányítással, vagyis tényleg nagy segítséget kapunk arra, hogy továbblépjünk a problémáinkon, amivel alapot teremtünk a halakságnak, ami felé már nagy energiákkal haladunk, hiszen Vénusz is belépett már ide, és hamarosan érkezik Merkúr is. Add meg magadnak ezt a lehetőséget. Elég lehet, hogy tudatosítod a rendezendő dolgokat, mert azzal már megoldod, ugyanis a lélek mélyén kapsz rá megértést, összegzést, és azzal tudsz utána egy más szinten továbblépni és ez teremti a bikaságodat, ami már kialakulóban van, formálódik, de hogy hogyan indul el, attól függ mit és hogyan valósítasz meg a saját életedben. És a nagy titok, hogy ez az új világ nem kint, hanem bent formálódik, bentről indul kifelé és teremtődik, amihez ez a Telihold nagy segítség.
És mindennek a szellemi háttere a Vízöntő jövő víze és az Oroszlán csillagkép nemző része. Az Oroszlán-Vízöntő tengely meghozza a teljes szabadságot, teljes tisztulást és az ezáltali sorsuralást. A Nap a Vízöntő jövő csillagaiból világít rá az Oroszlánban haladó Holdra. A Vízöntő jövő vize angyali szimbólum, aki túl van minden karmikus dolgon, a teljesség van benne, az Oroszlánban pedig a sorsuralás van. A teljes tisztaság segít tehát abban, hogy átvedd saját életed felett az uralmat, az irányítást, te válj saját életed uralkodójává, aki meghozza a maga döntéseit, legyőzhetetlenné válik, fel tud magára venni egy olyan minőséget, amivel képes legyőzni bármit és bárkit, saját félelmeit is. Ez hatalmas erő. És nem kell hozzá más, mint rendezni azon dolgokat, amik nem a fénynek megfelelőek.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9716439478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu