A Nap belép a halak birodalmába – 2021. február 18.
2021. február 18. írta: Csillagtenger

A Nap belép a halak birodalmába – 2021. február 18.

 

 

Központi csillagunk, a Nap átlép a vízöntő jeléből a halak állatövi jegyébe csütörtökön, február 18-án 11:44 perckor. Innentől kezdve a hétköznapjainkban érezhető lesz az elvonulás igénye. A figyelem befelé fordul. Elérkezünk ezzel az egyetlen olyan energiához, ami nem földi. Ez a mennyei birodalom, a lélek mélyének világa, ahol az élet nem a felszínen folyik. Ez az egyetlen ilyen világ. Aki jól akarja élni, annak befelé kell figyelni, elmerülni, belülre irányítani a figyelmet, és megnézni hol van vagy hol nincs meg a belső harmónia, béke, nyugalom. Ebben az időben azzal teszed a legtöbbet magadért, ha meditálsz, elcsendesedsz, keresed a válaszaidat, értékelsz, lezársz, összegzel, levonod a következtetéseket, átgondolod az előző évedet, mi történt, miért, abban mi volt a tanítás. Hatalmas felismerések, felfedezések, aha élmények érkezhetnek, amik segítik az új kör magasabb szinten való elindulását.

 

Minden évben van halak minőség, minden évben eljön, ez nem újdonság, de 2021-2026 között ez kivételes és különleges erővel hat ránk. Ugyanis itt jár Neptunusz is, aki maga a mélylélek bolygója. A vele való találkozó, legyen az bármelyik jegyben eleve összehozza a két világot, a fizikait amit a 7 fő bolygó képvisel és a fizikain túlit, aki Neptunusz maga. Már az elmúlt 10 évben, mióta Neptunusz saját birodalmában, a halakban jár, a vele való találkozók belépők voltak a ’mesevilágba’. Azokon a napokon megélhettük az unio mysticát. És ez még mélyíthető, még varázslatosabbá tehető. Ez vár ránk a következő 5 évben, hiszen Neptunusz idén belép a mennyei birodalomba és itt válnak vele eggyé az érkező gyorsbolygók, ami által abszolút egyesül a két világ és megélheted milyen is az áramló, ölelő, adó szeretet, a szavakon túli, a valódi élet. Mindezt fizikai létezőként. Ez a mennyei birodalom a halak minőség titka, csodája. Abszolút szavakon túli energia ez. Az érti csak, aki felnéz a csillagos égre és lelke, szíve szerint él, követve a csillagok dallamát, dobbanását. Akkor viszont megérti miről szól ez. Mi is van hát alakulóban? Mit is csinál, igaz más minőségben Merkúr-Jupiter és Szaturnusz-Uránusz??? Elhiszed végre hogy csodavilág jön? Hogy ez hogyan alakul, csakis rajtad múlik. De ha ezen sorokat nem a szemeddel, hanem a szíveddel-lelkeddel olvastad, tudod is már a választ.

 

Ide lépünk most be. Eljött tehát annak az ideje, hogy megérezzük mit is jelent az az Egység, a teljesség, a mennyei. Mindezt úgy, hogy a fizikai testben élsz. És ez az igazán nagy csoda. Már idén megtörténhet. De ha nem, akkor sincs semmi elveszve, van rá 5 évünk. De ez az öt év a mai kor embere számára vissza nem térő lehetőség egy olyan csoda megélésére, amit még a szellemvilág sem tud milyen. Mert neki nincs hozzá teste. Elkezdődik hát. Van dolog még bőven, de aki követi a fény útját, az odatalál. Haza. Vissza önmagába, önmagához. És eggyé válik, miközben a polaritásban él. Hát nem csoda ez?

 

Indulj hát el saját utadon. Innen valóban az én, az egyén útja az egyetlen út. Kezdj el befelé fordulni, és keresd önmagadat.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5416430732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu