Szaturnusz-Uránusz kvadrát – 2021. február 17.
2021. február 17. írta: Csillagtenger

Szaturnusz-Uránusz kvadrát – 2021. február 17.

Elérkeztünk ide. A két mester között idén egész évben áll a kvadrát kapcsolat, aminek első egzakt pillanata 2021. február 17-én van. Ez a kapcsoalt már él, nagyon éljük, nemcsak az ő közeledő fényszögük miatt is, hanem mert már fennáll ez a kvadrát a vízöntő-bika jeleiben haladó bolygók között a nagy kezdőlüketű, január 20-i Mars-Uránusz együttállás óta, aminek voltak már erősebb pillanatai az egymás közötti kvadrátok miatt, a de Szaturnusz és Uránusz között most áll fel az első egzakt fényszög. És ez megismétlődik idén még kétszer, június 15-én és december 24-én. Vagyis egész évben megvan ez a kapcsolat. Lesznek időszakok amikor erősebb, és lesznek pillanatok amikor gyengébb ez a kvadrát, sőt, aug 8-nov 12 között el is engedik egymás kezét egy rövid időre, de szinte egész évben fennáll ez a kapcsolat. Ez a retrográd mozgásuk miatt van, mert Szaturnusz ugyan gyorsabb, de akkor és úgy fordulnak, hogy sebességkülönbségük ellenére is megmarad köztük a kapcsolat.
És ez igen remek dolog. Több szempontból is. Ők mindketten a vízöntő zodiákusának urai, amiben Szaturnusz éppen vándorol, és ahol a fókusz van idén. Tehát ebben a kvadrátban egyszerre van együttállás és kvadrát, vagyis együttes hatás és teremtőerő, hiszen ugyanannak a jelnek az urai, de közben éppen egymással vannak teremtő kapcsolatban. És ez emiatt annyiban könnyíti ezt a kvadrátot, hogy Szaturnusz otthon van, saját jegyében (igaz a bakban érzi magát a legotthonosabban), innen adja Uránusznak a teremtő erőket, amivel segíti Uránuszt hogy emelje életszinvonalunat. És ahogy ezt éljük, az hat vissza Szaturnuszra, nemcsak a kvadrát, hanem amiatt is, hogy Uránusz maga is uralja a vízöntőben vándorló Szaturnuszt. Ezzel segíti a nagymestert abban, hogy azon helyzeteket amiket feladatnak kapunk, amiben fel akarunk szabadulni, lerakni korlátainkat, szembenézni feladatainkat, mert ahol Szaturnusz dolgozik ott van a valódi munka, abban uránuszi módon besegítsen, vagyis játszi könnyedséggel megoldjuk. Mert Uránusz ilyen. Tehát könnyebben tudjuk felszabadítani magunkat, nem olyan munkás. És ez azért kiváló, mert a következő lépés, ahová haladunk, oda úgy érdemes belépni, hogy már nincs félelem. Ez a fényszög egész évben segít minket abban, hogy felszabadítsuk magunkat. És ezt könnyedén.
A másik ami miatt az ő egész éves kapcsolatuk kiváló, mivel ez nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy átlépjünk azon a dimenziókapun. Szaturnusz ugyanis a fizikai világ őre, Uránusz pedig a kapu túloldalán álló erő, aki arra vár, hogy miután átléptél oda, felemeljen. A két világunkat kötik tehát össze. Az ő egész éves kvadrátjukban benne van a teljes tisztulás és felszabadulás által az a szintlépés, amin eleve dolgozik Uránusz a bika jelében (ezért is fontos, hogy éld Vénuszt, emlékszel?). Az egész kapcsolat szellemi vezérlete a Bak feje és Kos feje csillagai, amiben ott van egyszerre, hogy ahogy megérted a múltad, honnan jöttél, azonnal tudod hova tartasz. Illetve ha meglátod az utat felfelé, a másik szintre, dimenzióba, hiszen a Kos a Tejútra tekint, azzal érted meg igazán a múltad, ki vagy, honnan jössz, mi a dolgod, miért vagy ebben a létformában, ebben a galaxysban, országban, családban, testben. Ez akkora tudás, erő, lehetőség, szavakkal leírhatatlan. Ebben segít ez az egész éves kvadrát kapcsolat. És mivel kvadrát, ebben teremtő, megvalósító erő van. Van vele munka. Ha befeszülsz az egyik oldalon, akkor érezheted gátnak, blokknak, nehéznek.
Mit kell hát tenni? Egyszerre élni a két mestert. Egyszerre légy hagyományörző és közben úttörő. Légy jelen, éld a pillanatot de mégis lépj új utakra. Csináld a megszokott dolgaidat, de mégis kockáztass, próbálj ki minden újat, amit eddig nem mertél vagy tudtál. Légy röghöz kötött de mégis forradalmi, aki el mer indulni az ismeretlen felé. Végezz koncentrációs feladatokat, foglalkozz kristálymágiával, de közben kövesd a sugallataidat, amik mindig őrültek, hírtelenek. És ezt mind egyszerre. Úgy tűnik ez így lehetetlen, kérdezz meg, vagy figyelj meg egy vízöntőt hogyan csinálja. Ők pont ilyenek. Ezért zsenik, különlegesek. Éld a fizikait de közben a szabad istenit. És akkor megcsinálod.
Akkora jó dolog ez. Mekkora lehetőség van benne. És az első két egzakt kapcsolódásba beleáll a Hold. Most Uránusszal áll együtt, a következőnél Szaturnusszal áll szemben. A Hold. A mágia, a lélek, a múlt, a levált lélekrész. Belerezeg ebbe, adja hozzá a lelkiséget, hogy valóban megértsd miről is szól kettőjük kapcsolata, és hol vagy te ebben benne, mi a jó neked, merre indulj, hogy csináld. Erre akkor érzel rá, ha benne vagy a pillanatban. A tetteidben és a sugallataidban egyszerre. Ehhez le kell lassulni, de mégis ébernek lenni. Menni fog. Ugye? Persze, mert képes vagy rá.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr116430016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu