Meg akarsz szabadulni a bűneidtől? Végezd el ezt a szertartást.
2021. február 12. írta: Csillagtenger

Meg akarsz szabadulni a bűneidtől? Végezd el ezt a szertartást.

Nagyon erős vízöntős, vagyis tisztulási energiában vagyunk hétköznapjainkban jelenleg, hiszen 5 (az elmúlt két napban a Hold által 6) bolygó is a vízöntő állatövi jegyében van. És mivel mindez a bika jelében haladó Uránusszal kvadrát kapcsolatban, tehát mindaz a tisztulás, amit elvégzünk, a hétköznapi életünkre is emelő hatással van. Érdemes kihasználni, és folyamatosan a test-lélek-szellem vagyis tettek-érzések-gondolatok terén tisztulni, elengedni, böjtöket, tisztítókúrákat tartani.
 
És hogy ezt még intenzívebben tudd megélni, szeretnék ajánlani egy nagyon erős szert. Azt, hogy szabadulj meg összes bűneidtől, ami megadja a lehetőségét annak, hogy teljességben élj. Vagyis javaslom, most az Újhold erejével elindítva, hogy írd össze összes bűnöd. Minden olyan dolgot, amit valaha vétettél. Akár gondolatban, érzésben, tettekben. Mikor megbántottál valakit, rosszat, csúnyát, bántót mondtál, féltékeny voltál és tettél valamit, amit már bánsz, bárkit bármilyen módon becsaptál, hazudtál, ártottál neki, saját magaddal nem voltál őszinte és belekeveredtél valamilyen helyzetbe ez tovább fokozódott, loptál, őszintétlen voltál, romboltál, kezet emeltél, vagy saját magaddal voltak lekicsinylő gondolataid, saját magadban csalódtál, stb. Lehetne ezt a listát hosszasan írni, de a lényeg talán így is benne van. Van rá időd. Végy elő egy spirálfüzetet, és írj le mindent ami jön. Nem az a lényeg mennyit írsz, mit írsz, hanem hogy légy teljesen, értsd teljesen őszinte önmagaddal és mindent írj le ami eszedbe jut.
 
Majd égesd el. 2021. február 28-án a lemenő Nap erejénél add át a fénynek, engedd el, fényezd fel. Ezen a napon a felszabadulásnak, és az ebbőli abszolút tiszta továbblépésnek hatalmas ereje van. Ekkor már ugyanis fogyó Hold van, és növő Föld van, vagyis lélekben elengedés, a hétköznapokban pedig növekedés, fejlődés, gyarapodás. A fogyó Hold a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál jár ekkor, amivel abban segít, hogy továbblépj a múlton, a Nap pedig a Vízöntő jövő csillagaiban, ami a fedhetetlen tiszta jövő, amiben már semmi lehúzó, karmikus nincs, ami az alapot adja a mennyei birodalomba való lépéshez. A lemenő Nap ereje pedig az elengedés, a fény általi felfényesítés. És ráadásul ez egy vasárnapi nap, nem kell rohanni haza a munkából, vagyis mindenkinek van lehetősége úgy alakítani ezt a napját, hogy elvégezze a szertartást.
 
Ehhez gyújts tüzet. Ha teheted, menj ki a természetbe, a kertedbe, a város szélére, az udvarra, és ott rakj tüzet, vagy ha máshogy nem megy, egy tűzálló tálban égesd el a listádat, amit addig összeírsz. A Nap 17:22 perckor nyugszik le aznap (magyar idő szerint, aki más időzóban él, nézze meg náluk ez hány óra). Ebben a pillanatban tedd majd a papírod a tűzbe, vagyis előtte már néhány perccel kezdd el magát a szertartást. Fordulj nyugati irányba, a Nap felé, csendesedj el, lásd magad előtt azt a tiszta életet, amiben nincs szenvedés, félelem, függőség, írányítottság, vagyis egy abszolút szabad életet, majd szólíts meg Apollont, kérd meg, hogy működjön veled együtt abban, hogy ezen bűneidet, amit átadsz a fénynek, fényesítse fel és képességként, tudásként, bőségként, erőként, szeretetként térjen mindez vissza hozzád, amivel megéled a teljességet és boldog vagy. Majd rakd bele a papírodat a tűzbe és lásd, ahogy teljesen elég. Majd maradj benne, érzed, hogy felszabadulsz ezen bűneidtől, és átjár a szeretet, a fény. Majd mikor érzed, köszönj el Apollontól megköszönve együttműködését. És fejezd be a szertartást. Akár a család együtt is csinálhatja, adjátok össze erőtöket.
 
Hatalmas felszabadító és tisztító ereje van. Egy tökéletes időpontban, tökéletes energiákban. Érdemes kihasználni, és felfényezni életed, világod. Persze közben nagyon fontos, hogy hogyan éled hétköznapjaidat, ne teremts újabb karmát.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2616424614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu