Újhold, amiben felvillan szerencsecsillagod – 2021. február 11.
2021. február 10. írta: Csillagtenger

Újhold, amiben felvillan szerencsecsillagod – 2021. február 11.

2021. február 11-én 20:05 perckor villan fel az Újhold, ami csodálatos energiákkal érkezik. Maga a nap energiái nagyon harmónikusak, szeretettel teliek, mert nemcsak Újhold van, hanem Vénusz-Jupiter együttállás is. A Vénusz-Jupiter együttállásban ott a szeretet árasztása, a tudatos teremtés lehetősége, ami magában egy hatalmas erő. Már ez az energia szinte azt kéri, hogy tedd le a lantot, és csak azt csináld amit akarsz, amit élvezel, ami neked élményt ad, és ne csinálj olyat amit muszáj. Aki tehát teheti, próbálja meg kihasználni ezt a napot, megélni a benne lévő teremtés erejét. És ehhez nem kell mást csinálni, mint élni az életet, megtalálni a csodákat, szépséget, és tudatosan megélni. Keresd hát mindazt, ami számodra ezt jelenti, és tedd bele magad teljességében. Bekapcsolódik majd ebbe az energiába a retrográd mozgásban érkező Merkúr, aki február 13-án szombaton előbb Vénusszal, majd február 14-én vasárnap Jupiterrel találkozik. Ebben a két napban meg annak a megértése, átadása van, amit 11-én megéltél. Ekkor érdemes minden olyannal foglalkozni, ahol ezt elmondhatod, megtaníthatod másnak, hogy milyen is a szerelem, milyen könnyű megélni a szépséget, és ehhez mit kell tenni. Add tovább, ajándékozd meg vele társaidat. Oszd a szeretetet. Érdemes kihasználni, mert ez egy beavatás. Merkúr itt olyan tudást kap, ami termékenyebbé és teljesebbé teszi, vagyis jobban tudsz tájékozódni általa életedben, szebbé válnak a hétköznapok és egyértelműbbé az élet összefüggései.
 
És a szeretet megélése és árasztása mellett Újhold is lesz február 11-én, ami mindig egy új kezdet, egy új születés. A Nap-Hold most a Vízöntő-Bak csillagképek összefolyásánál egyesül. Ebben benne van egy olyan új én megszületésének lehetősége, aki képes a továbblépni minden elmúlt dolgon, leteszi karmáját, vagyis felszabadul saját árnyoldalaitól, és ezáltal válik saját maga életének irányadójává, mert meglátja végre saját szerencsecsillagát, aki mindig is ott volt vele, irányította, de most végre rálát, ráérez. Ugyanis az Újhold egészen pontosan a Sadalsuud csillagnál születik, aki az egyik belső vezérlőcsillagod. Ő mutaja a vándornak az utat, ami mindig is ott ragyogott a fejed felett, de most végre felnézve rá megtalálod, és innentől követed. Mert megszületik benned a tudatosság, hogy az erőd a saját fényed. És ez egész felett, a valódi irányelv a Kiscsikó csillagai. Megszületik a Kiscsikó, akiből Táltos Paripa lesz, ha parázzsal eteted. És mi a parázs? Mindaz, amit élvezel, amit szeretettel, szenvedéllyel csinálsz. Ami ebben a napban eleve benne van, mert ott a Vénusz-Jupiter együttállás is, a szeretet árasztásának energiája.
 
Add meg hát magadnak ezen a napon, hogy megéled mindazt, amit szeretsz, érezd, ahogy szíved dobban, mert azzal villan fel benned az erő, ami hazavezet. Haza, abba a hazába, ahol jól érzed magad, ahol minden csodálatos, minden szeretettel teli. Akárhol is élsz, akárki vagy, ez a haza benned van. Ennek tudatossága születik meg most benned. Hogy nem kell messzire menni ahhoz, hogy megtaláld az igazi kincset, az élet szeretét, önmagadat.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4116422506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu