Éld Vénuszt
2021. január 31. írta: Csillagtenger

Éld Vénuszt

Sokszorosan fontos. Nemcsak azért, mert Vénusz holnap, 2021. február 1-én belép a vízöntő jelébe és ezáltal uralmi cserébe kerül Uránusszal, azzal az Uránusszal, aki a vízöntő jelében haladó 5 bolygót uralja, hanem azért is mert valóban nagyon fontos. Van Vénusz útjában egy rejtett üzenet, amit most nem tárok fel, mert még nincs itt az ideje. De valóban nagyon fontos. Nem is az a lényeg most, hogy tudd miről szól ez, sőt, talán pont az az ereje, ha még nem tudod, hanem, hogy belül, szépen csendesen felkészülj rá.
Ezért éld Vénuszt.
Ehhez nem kell mást tenni, mint élni a benned élő nőt. Férfiak és nők egyaránt, mert mindenkiben benne van Vénusz. A földi, gyakorlati világod megteremtője. Mindaz a szépség, élmények, lehetőségek, csodák amik körbevesznek, amit úgy hívsz élet. Ez mind Vénusz (Aphrodité) teremtése. És ő szerelemből teremt. Táncol, énekel, szerelmeskedik, élvezi az ízeket, kacag, és ezzel a benne lévő szerelemmel alkot. Ahová ő lép, ahová ő nyúl, élet terem. Élet, amiben ott vannak az élvezetek, a boldogság, az öröm, és minden megtöltődik azzal a női bájjal, szépséggel aki ő maga. Lásd őt magad előtt, képzelj el egy gyönyörű nőt, érezd őt magadban, aki mindig csinos, mindig boldog, szeme, szája mosolyog, gyönyörű hosszú haja kicsit kacér de mégis rendezett, lebben ahogy mozdul, minden mozdulatában ott van a báj, és hozzá az a kacér mosoly, hogy gyere, próbáld ki, jó az neked.
Éld hát Vénuszt.
Vidd bele az életedbe a boldogságot, a mosolyt, a kacérságot (nyilván nem túlzásokba esve), vagyis azt a női bájt, amivel bevonzod az életedbe a szépséget, a bőséget, az élményeket, a szerelmet. Mert ahogy te éled bent a benned élő szerelmet, úgy nyilvánul meg a külvilágodban, a hétköznapjaidban, a kapcsolataidban. Mostantól könnyebb lesz, mert elhagyja a bak tanító, de szigorú birodalmát, és a vízöntő szabad, kicsit őrült, de mindenképpen újdonságokkal teli világába lép, ahol ő maga is felszabadul. Ezáltal valóban meg tudod őt élni, és ez segít át a külvilág zord, még mindig félelmet tápláló világán, ami már mesterségesen van csak fenntartva, ez már nem életképes. És mivel te teremted a külvilágodat, azáltal ahogy belül élsz, pont hogy most kapod meg igazán a lehetőséget, hogy felszabadítsd magad saját félelmeid alól. Már négyen a vízöntőben vannak (Merkúr, Jupiter, Nap, Szaturnusz), tehát egy ideje azon dolgoznak (a téli napforduló óta), hogy a hétköznapjaidban eljöjjön a szabadság, az újdonságok, ledőljenek a korlátok, de most érkezett meg a legfontosabb, Vénusz, aki az uralmi csere miatt felébreszti Uránusz erejét, és ha Uránusz éli önmagát, akkor ott megérkezik az őrültség, mersz saját utadra lépni, ahol te szabod meg a szabályokat. De ehhez kell Vénusz ereje.
Éld hát Vénuszt és teremtsd meg magadnak azt az új világot, amit már annyira el akarsz indítani, annyira élni akarsz, hiszen eleged van már a bezártságból, a korlátokból, a félelemben levésből.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2316410040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu