Telihold Jupiter erejével – 2021. január 28.
2021. január 27. írta: Csillagtenger

Telihold Jupiter erejével – 2021. január 28.

2021. január 28-án 20:16 perckor újra felvillan a Telihold ami mindig a kiteljesedettség állapota, pillanata. Minden alkalommal nagyon erős energiákkal érkezik, ami most atttól különleges, hogy a Nap a Szaturnusz és a Jupiter között sétál, és a Telihold pillanatában már majdnem egzakt együtt áll Jupiterrel. Tehát mind a két nagymester, de főleg Jupiter energiáját beleviszi a Nap ebbe a Teliholdba.
Teliholdkor a lélek kinyílik, a Hold, a lélek teljesen kitárul, megmutatja önmagát, megmutatja ami belül van, valódi önmagadat. És ez most mivel a Hold a Jászol energiájában vándorol kiteljesedése pillanatában, ez a bennünk lévő isteni tudást világítja meg, arra ad rálátást. A Jászol azt szimbolizálja, hogy a tudás, a képesség az van, de belül van, bent van, bennem él, és most erre látunk rá a Nap energiájával. A Jászol szimbolizálja a nőt, az édesanyát is, aki áldott állapotban magában hordja gyermekét, az új életet, új születés energiát, de ekkor még bent van, gondozza, védelmezi. A Jászol tehát az az energia, ahol még nem osztom meg a bennem lévő tudást, hanem őrzöm, védelmezem, táplálom. Most ez tárul fel, ráadásul a két mester által, főleg Jupiter energiájával feltöltekezve, aki az isteni tudás, az a képesség amivel rálátok az életemre, amivel képes vagyok értelmezni a világot egy más szemszögből, akivel megértem, hogy az az élet, az a fizikai test amiben élek, a Földbolygó ahol élek egy rendszer része, nem különálló vagyok, hanem egy világ, egy univerzum része, de mégis az egész bennem van, hiszen ott van bennem, mondja a Hold a Jászolban. Erre kapunk most rálátást és megértést egyszerre.
És van ebben egy együttműködés és kiegészülésre törekvés is, hiszen a Nap együtt áll a Jupiterrel, és ők így együtt szemben állnak a Holddal. Az együttműködés a Nap és Jupiter között áll fenn, Nap a rálátás, a cselekvés, az én, aki vagyok, amivel látom, élem a világomat. Jupiter pedig akivel értem a világomat, a bennem lévő isteni tudás, a tűz erejét, az isteni tűz, az öröklét erejét működtetem. A Nap-Jupiter együttállás a hit, az önmagamba vetett hit, hogy bennem van az erő, a képesség, a tudás, amire most rálátunk és megértjük, hogy ez valóban bennem van, mert ott a kiegészülni vágyás a szemben, a Jászolban álló Hold által, ami megmutatja, hogy ez tényleg így van.
Vagyis ezzel a Teliholddal arra látunk rá és bizonyosodunk is meg, hogy tényleg valóban minden amire szükségünk van, minden amiből táplálkozni tudunk bennünk van. Önmagunk, saját magunk ereje, saját magunk tudása, képessége az, ami előre visz. Nem az amit kintről mondanak, tanítanak. Az is vezet az úton, nyilván, de a valódi tanítás, a valódi képesség, tudás bennem van.
A Jupiter-Nap együttállás az önmagam hite, önmagam bölcsességére való rálátás és annak a megcselekvése. Tehát a holnapi nap kiváló arra, nemcsak hogy erre rálássunk, megérezzük, hanem hogy meg is tegyük. A hit, a belső erő, a tudás segítségével. A Telihold pillanatában már a sötétség birodalmában van a Nap, a csendes ima, elvonulás mindenképp ajánlott a Telihold pillanatában, hiszen ekkor éled fel bent ez az erő, ami 2021. január 28-án 20:16 perckor lesz. Ekkor fordulj a Hold felé, aki a keleti égbolton jön majd felfelé, ÉK-i irányban lesz és engedd, hogy a Jászolban lévő erő feléledjen benned, megérjen, érezd, hogy a tiéd, majd feküdj le ezzel az érzéssel, tápláld, védelmezd, és csak reggel, a kelő Nappal, akivel Jupiter egyszerre ébred, ismét kelet felé fordulva engedd, hogy fel is emelkedjen benned, indítsd magadban útjára. Nap-Jupiter egzakt együttállása 2021. január 29-én 2:40-kor lesz, viszont a Napkelte pillanata lesz igazán a fontos, ez 2021. január 29-e 7:19 perc.
Mindez, a Nap-Jupiter együttállás még mindig a Bak feje csillagképében van, ahol a küldetéstudat van, pont az, az arra való rálátás, ami a fény maga, ugyanis a Bak a Nyilas csillagképére lát rá, a fény születése energiájára, Jupiterben is pont ez az erő van benne, a tűz, a fény, a világosság, a Nap maga a világosság, és ez a Bak fejében. Aki tehát elcsendesedik, magával foglalkozik, rájöhet nagyon sok titokra önmagával kapcsolatosan, nagyon sok képességre, sok csodára, a valódi tudására, amit most ezzel az enerigával megérthet, hogy ebből érdemes meríteni, mert ebben ott van minden, és így rájön, hogy mindig mindenre megvan a megoldás, a kulcs, a továbblépés. És mivel mindez tágan együtt áll Szaturnusszal, ez azonnal meg is tud valósulni. És ott van még a kvadrát mind a Holdtól és a Nap-Jupiter együttállástól is megy föl a még mindig tágan, de együtt álló Mars-Uránusz együttállásra, akik viszont emelnek ki ebből a jelenlegi hétköznapokból egy másik, magasabb minőségbe, egy új világba, amit te teremtesz. Tehát ezzel a Teliholddal rájössz, hogy a világod megvalósításához az összes tudás, képesség benned van, az az alapja. Érdemes magaddal foglalkozni ezen a napon, aki ismeri születési képletét, nézze meg hol áll fel a Telihold, melyik életterületeket érinti, mert ezen két terület megélése segít most abban, hogy kiteljesedj.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4816405460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu