Fény születése – 2020. december 21.
2020. december 20. írta: Csillagtenger

Fény születése – 2020. december 21.

 

És megérkeztünk. Amiről annyi sokat beszéltünk, amit annyira vártunk. Idén talán sokkal jobban mint bármikor máskor. Elértünk a pontra, ahol a fény utat tör, megszületik. A téli napforduló egy igazi születésnap, a fény születése. Azé a fényé, ami az élet maga. Mikor a fény megszületik, elindul valami, amikor a sötétből, a rendezetlenségből, a félelemből, a káoszból kialakul, láthatóvá válik az út, és te elindulsz rajta, és ahogy haladsz, meglátod a következő lépést, a következő kanyart, a következő lehetőséget, és mész felé, ezáltal tanulsz, és ahogy tanulsz és haladsz úgy tapasztalsz, és ez a tapasztalat egy idő után megérik, és bölcsességgé válik, amikor a megszerzett tudásodat már tudatosan használod, és úgy haladsz tovább az úton. Már szinte várva a következő kihívást, amiben ott a fejlődés, a tanulás, az emelkedés lehetősége, ami által még bölcsebbé válsz és így visszatérsz önmagadba, saját magad teljességébe, de most már nem a rendezetlenségbe, amiből elindultál, hanem a rendbe, amiben ott a harmónia, a teljesség, és ekkor megpihensz. Leülsz, visszanézel, visszamosolyogsz és megérted, hogy ez az egész út, ami nagyon hosszú volt, néhol igazán nagy kihívásokkal, talán fájdalmakkal, szörnyűségekkel, félelmekkel, de közben örömökkel, boldogsággal, egy csodaút volt, hiszen mennyi mindenen átmentél, mennyi mindenkivel találkoztál, mennyi lehetőséget kaptál kipróbálni dolgokat, mennyi olyannal találkoztál amit elképzelni sem tudtál volna. És azok a próbák, azok a helyzetek, amiktől annyira féltél, amikor annyira sajnáltad magad, hogy bántottak, amikor hezitáltál, most így utólag kiderül hogy nem is volt dráma, igazán milyen kis csekélység volt, és most jót kacagsz magadon, hogy kár volt annyira belemenni, és átadni magad a szenvedésnek, vagy várni, mert féltél a bizonytalantól, hiszen az egész csak egy tanítás, egy út, ami van, létezik, hisz ez az élet maga, és az élet annyira csodaszép, annyi minden felfedezni való van benne. És csak ülsz, és a fáradtság, amit éreztél mikor megérkeztél hosszú utad végére, hírtelen elszáll, és jön a lelkesedés, a vágy, a szíved hívása, hogy szeretnél menni még egy kört. Most már ezen bölcsességgel a kezedben, elindulni újra, és tovább tanulni. Mert annyi de annyi felfedezni való van. Az eddig megtett körön valószínűleg elmentél sok dolog mellett, mert akkor nem azzal kellett foglalkoznod, de szeretnéd azt is megélni. Most már persze más szemszögből, más nézőpontból, hiszen nálad van a tudás, nálad van a tapasztalás. De szeretnél menni újra, mert tanulni jó. Élni jó. Az egyetlen igazán jó dolog az élet, és annak megtapasztalása. Hogy lehet benne, általa tanulni, fejlődni, megélni dolgokat.
És elindulsz. Már ezen bölcsességgel a kezedben. Már tudod, mert megtanultad, hogy az erő, a tudás, a képességek mind-mind benned vannak. Mindig is ott voltak, csak elfelejtetted, mert csak azt láttad, amit látni akartál, amit láttatni akartak veled. De már tudod, hogy az igazi emögött van, a láthatatlanban, ami nem is láthatatlan, már ki is tudod nyitni rá a szemed, sőt, ha jobban belegondolsz igazán az a valóság, a látható csak egy díszlet, az igazi valóság a láthatatlanban van. És most elindulsz, hogy megtanuld, te magad is hogyan tudsz láthatatlanná válni. Aki ott van, de mégsem. Mert aki láthatatlan, annál van az igazi tudás, az már valóban tudja, hogy honnan indul ki minden, hol van az igazi igazság, hol van az igazi tudás, hol van a valóság. Belül. A szeretet, az élet, a képességek, a tudás, a teremtőerő mind-mind bent van. Már mind tudod, és már kezedbe is kaptad, hiszen hazaértél, és megvilágosodott benned. És most, ezzel a kezedben elindulsz ebbe a világba, ebbe a valóságba, ami saját magad lelked útja, amiben már te irányítasz, te szabod meg a feladatokat, hiszen a kezedben van a tudás, és már abszolút tudatos vagy, és ami a legfontosabb, te működteted. Te. Senki más. És nincs is más, csak te. Már érted. Minden te vagy. Te vagy az a nagy őskáosz, akiben ott volt a sötét és a rendezetlenség, de te vagy az aki mindezt felismerte, és elkezdte elrendezni, és megszületett benne a fény, ami mutatta is az utat, és már kiléptél a belsőből és mégis a belsőben haladsz, mert már tudod, hogy minden benned van és mégis te magad vagy benne.
Ezzel a hatalmas nagy tudással elindulsz hát az új körön.
Azon az úton, ahol már nem kell megtanulnod semmit, mert benned van, de már úgy indulsz el, hogy tudod is, hogy így van. Ezért már hagyod, hogy történjen, ezáltal a benned lévő tudás, fény, az élet vágya, a szeretet, az egyetlen ami él, ami életre kelt, ami működtet, az működik. Az isteni, az önmagadba vetett hit, ami már tudás, sőt, már tapasztalás. Ez az új élet, új kör indul most el, és ha ez elindul, nincs az az erő ami ezt meg tudja állítani vagy visszafordítani. És rájössz, hogy te teremted a valóságodat de most már igaz önvalóddal közösen.
………..
Minden téli napforduló a fény születésének pillanata. Az idei egy kicsit mégis más. Itt most valóban elértünk egy út végére, lezárunk egy szakaszt, amit mondhatunk, hogy 2017-ben pont a téli napforduló pillanatában indult mikor Szaturnusz állt együtt a Nappal a kezdeti ponton. Mondhatjuk úgy is, hogy egy 40 éves szakaszt zár le, ami egy Jupiter-Szaturnusz együttállásal kezdődött, és most is egy Jupiter-Szaturnusz együttállás van pont a napfordulat pillanatában. De ha igazán belegondolunk, az eddigi utunkat zárjuk le. A mostani energiák, ami már néhány éve tart és még az elkövetkező néhány évben abszolút aktív lesz, így egy szakaszt foglalva magába, olyan közös együttes hatást jelentenek, ami így, ebben a formában nem volt és nem is lesz. Vagyis a jelenlegi pillanat, a fény születésének pillanata, a Jupiter-Szaturnusz együttállással kísérve valóban egy abszolút kivételes és különleges pillanat. Itt, most valóban megszületik valami. Illetve úgy mondom, valaki. A tudatos, bölcs én. Őt viszont már nem lehet irányítani.
Abszolút kiváltság most itt ebben a földi ruhában, testben, anyagi világban élni ebben a korban, és ezt megélni. Főleg, ha tudatos is vagy rá. Nemcsak az a kiváltság, hogy ezen a Földbolygón élsz (erről lesz még szó, most nem ez az igazán lényeges, még akkor is ha igen), hanem hogy most élsz itt. Ez most igazán a fontos. Itt vagy, ebben a sűrű anyagban, ahol olyan lehetőségeid és képességeid vannak, amit csak akkor értesz meg, ha tovább látsz az anyag sűrűségén. Ez nyílik most ki. Ezt kapod most meg, ennek tudatását, bölcsességét, és kezded el innentől használni. Ez indul el. Egy olyan új élet, amiben az istenit, amiben ott van a kezdet és a vég és a közte lévő minden egyszerre. Ezeket csak akkor érted meg, ha nem a tudatoddal, hanem a szíveddel olvasod ezeket a sorokat. Ennek tudatossága születik most meg, és a következő néhány év során fogjuk megtanulni működtetni. Már tudatosan. De ezt majd szépen lépésenként, hiszen nem is lehet másképp, és nem is sietünk sehová. Ezek lesznek a következő évek tanulásai. Mondom, hogy csodavilág jön.
Nemcsak maga a fényszületés ami itt most lényeges, és fontos, hanem, hogy ez Jupiter-Szaturnusz együttállásával együtt érkezik, ami a saját maga nemében non-plus-ultra. Nemcsak a két bölcsességbolygó találkozása miatt, hanem mert Plútóval való közös munkájuk után kapcsolódnak teljesen megtisztulva a feleslegtől, de feltöltve az isteni tudással. Már ez mekkora remek dolog. És akkor kapcsolódnak, amikor már letettél minden lehúzót, kezedbe fogtad a kígyódat, és a fény is megszületett. És ők a Sas, Sagitta és Bak feje csillagképében találkoznak, a felemelkedés, célbajutás és küldetés energiamezejében. A két mester, a két tudásbolygó, a két főisten Zeusz és Kronosz, a két korszak ura. Érzed az ebben rejlő erőt? Egyesítik erejüket, apja és fia, és ezzel leteszünk egy hatalmas karmát... univerzálisan. Rengeteg minden van ebben a találkozóban, órákig tudnék mesélni róla. A papír ezt nem bírja, az előadásban volt róla szó, és igazán mesélnék még róla, mert ott sem tudtam teljesen kifejteni. De lesz még erről szó, mert nem lehet fél szavakkal elintézni, akkora akkora erő ez. A lényege, hogy olyan tudást ad a kezedbe, amit innentől csinálni is fogsz, hiszen pont ez a lényege, gyakorlatba ültetődik mindaz, amit eddig tanultál. És nemcsak ezen életedben eddig eltelt időben, hanem összes életed összes tudása kerül most a kezedbe és kezded működtetni. Duplán benne van ebben a napfordulóban, hogy kinyílik a szemellenző, lehullik az álarc, kinyílik a tudástár, valamint a másik üzenet, ami szintén duplán benne van ebben a napfordulóban, hogy innentől csak a belső erő számít, hiszen elindulunk befelé, nincs más út. Vége a külső világ irányításának, az irányítottságnak. Csak az életképes, ami bentről, belőled indul ki. Minden más szenvedést okoz. Mivel dupla üzenetek jelennek meg, ezáltal nyomatékosítva van, vagyis valóban az én útja az út, hogy elindulni újra, de már a szemellenző nélkül. És ebben az a csoda, hogy ezt a polaritás sűrű energiájában. Ha azt, ami ebben a legmagasabb szinten benne van, meg tudod élni, lépni, az a szavakon túli. Aki tud olvasni a sorok között, az érti, hogy ez mit jelent.
Mindez születik. Olyan energiák, amit szavakkal nem lehet elmondani, ezt érezni lehet csak. Ott bent. Azért remélem sikerült átadnom, de igazán azzal tudom ezt átadni, ha nem kimondom, hanem hagyom, hogy te érezz rá. Erre hangolódj rá, ezt érleld meg magadban a mai nap, hogy amikor megszületik a fény, el tudd indítani. Merkúr és Nap szinte idén egyszerre érik el a bak nulla fokát, ami a téli napfordulat pillanata. Merkúr 2020. december 21-én 00:08 perckor, Nap 2020. december 21-én 11:02 perckor érkezik. A Nap a lényeg, ő a fény, ezért ekkor, december 21-én 11:02 perckor érdemes a Nap felé fordulni déli irányba, és elvégezni egy szertartást, köszönteni a fény születését. Benned, önmagadban. A benned megfogalmazott képet, érzést, valamint hogy te vagy a fény, minden tudás benned van, képes vagy, indítsd el. Végezd el a számodra kedves szertartást, nyílj meg a Napnak és a benned lévő fénynek, és indítsd útjára. Ha zárt térben vagy, mindenképpen égjen a gyertya. Jupiter-Szaturnusz együttállása már a sötétségben történik, napnyugta után 19:03 perckor. Én akkor már nem javaslok szertartást, de tegyen mindenki saját belátása szerint. Meditálni, az energiának jelen lenni, azt igen, azt lehet, de én fénnyel kapcsolatos szertartást nem javaslok, hiszen akkor már a sötétségben van a fény.
Van viszont még két időpont amit erősen javaslok. Azáltal, hogy a napfordulati pontra ért mind Merkúr és Nap, elérik a Nyilas csillagkép íja hegyét, az Al Nasi csillagot. Ez a Teremtővel való közvetlen kapcsolat felvételének pillanata, abszolút teremtő erő van benne, érdemes kihasználni. Merkúr 2020. december 21-én 23:20-kor a Nap 2020. december 22-én 23:10-kor érkezik meg erre a pontra. Mindkettő már napnyugta után van. Ezért a velük indított szertartás másnap napkeltekor javasolt. Merkúrral 2020. december 22-én, Nappal 2020. december 23-án. Ekkor keleti irányba fordulva érdemes egy 21 napos teremtő mágiát elindítani, aminek hatalmas teremtő ereje van. Megtehető mindkét bolygóval, bele lehet szőni a bolygó minőségét, Merkúr esetén szellemi, gondolati síkjaidat, Nap esetén az ént, a cselekvőt, a fizikai dolgokat és minden nap a kelő Nap energiájával útjára engedni, és látni, hogy ami megfogalmazódott, az növekszik, van, elindul, ezt 21 napon át elmondani és megteremteni. Ebben hatalmas emelő erő van, mert nemcsak a napi ébredéserő, a horizontot átlépő Nap emelő ereje van benne, hanem magának a fény születésének ereje is, mert már megszületett és emelkedőben van a Nap, átlépte a legmélyebb pontot. Ekkor már győzött a fény a sötétség felett, emelkedik a napos órák száma is. Ha szeretnél ezzel az erővel élni, addig írd le mit teremtenél meg, és indítsd el 22-én vagy 23-án, vagy akár mindkettőt egyszerre.
Valóban nagyon nagyon erős most ez a napforduló. Aki nem tudja, hogy történik mindaz is részese, aki viszont tudatos rá, figyel a jeleire, az érzéseire, gondolataira, az életére, elkezdi a rutin dolgokat más szemszögből nézni, annak valóban megjön a szintlépés, elindul az az új kör, ahol már élvezet, élmény az élet, amiben te irányítasz, amiben úgy vagy látható, hogy láthatatlan vagy.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr416351626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu