Újhold – 2020. december 14.
2020. december 14. írta: Csillagtenger

Újhold – 2020. december 14.


Hatalmas ereje van ennek az Újholdnak, tegyél meg ma valami újat, valamit, amit eddig nem csináltál és abban tudatosan legyen benne a szeretet. Ha tudod ez melyik életterületed, koncentrálhatod oda, de az sem gond ha nem tudod, úgyis minden mindennel összefügg, csak csináld. Lásd ahogy megszületik új életed ahogy te akarod. Újholdkor ugyanis mindig elindul, megszületik valami. A mai Újhold a Napfogyatkozás és Merkúrral való kapcsolat által lényed teljességében hozza az új elindulását. A Neptunusszal való kvadrát és Marssal való trigon által van ebben a lélek legmélyével való kapcsolat és emelkedés is benne van, tehát visz vissza saját magad magjához, önmagadhoz. Nemcsak a fizikai, az isteni síkokon is.
 
Ha tényleg tudatosan akarod megélni azt a dimenzióugrást, szintlépést ami már itt van, és hamarosan megszületik és mindezt innentől már saját irányításoddal tudatosan megélni, akkor ez a mai nap tökéletes erre, hogy ezt elhatározd, és elindítsd magadban. Lesz még egy elengedés, a végső áldozat meghozatala 2020. december 16-17-én, amikor a végső terheket elengedheted, erről lesz még egy írás, de a mai nap az legyen a fontos, hogy beindítod az új életed belül, lelked mélyén.
 
És hogy miről is szól ez a szintlépés, dimenzióugrás, ami egy akkora energia, ami még egy ilyen nem lesz, nemcsak ebben az életedben, egyébként sem, arról a holnapi előadásban mesélek. Akit érdekel, szeretné meghallgatni, még jelentkezhet. Részletek az eseményekben ’A fény születése előadás’ link alatt.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4416336504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu