Még egy kicsit az Antares erejéről – 2020. december 1.
2020. november 30. írta: Csillagtenger

Még egy kicsit az Antares erejéről – 2020. december 1.

 

 

Volt már róla szó az előző néhány írásban, de gondoltam összefoglalom és még egyszer megírom, hogy aki szeretné kihasználni erejét, megtehesse.

 

 

Jelenleg központi csillagunk, a Nap, a Skorpió csillagképében jár, annak is szívénél, az Antares csillagnál. Hatalmas erő ez a csillag, a lüktető lobogó szív, galaxysunk szíve, az isteni teremtő szeretet ereje. Ez az a pont az égen, ami valóban összeköti a két világot, az isteni és földi létet. Ilyenkor megérezheted, hogy megdobban a szív, a Teremtő vagy. Hiszen te magad isteni és földi vagy egyben. Van egy földi ruhád, a tested, és van egy lelked, az isteni részed, aki valójában te magad vagy, csak nem biztos, hogy tudatos vagy rá. Van egy szíved, a földi ruhád, a tested motorja, és van a lelked, univerzális szíved, aki az univerzum dobbanására dobban. Érted mit jelent ez? Te, az isteni, aki most földi létben tapasztalsz, hazaértél. A Nap, a téged szimbolizáló energia, éppen az isteni szeretet, teremtői tudatosság kapujában áll. Most nyitva az átjáró. Ha csak ezt tudod, már érezheted erejét. De ha ezt sem tudod, is érződik. Most akkora nagy a szeretet ereje, hogy szavakkal felfoghatatlan. Aki viszont erre rá is hangolódik, az magához ölelheti, illetve most tudatosodsz rá, hogy körbeér. Ha egyszer magadhoz ölelted ezt az erőt, átjárt rajtad, rájössz, hogy ugyanúgy benned van mint ahogy te a része vagy. Hiszen Egy vagy. Egy mindennel. Most értheted meg, hogy csak te vagy. Te vagy mindenki. Mindenki, aki eddig élt és aki eddig élni fog. Most rájöhetsz, hogy amit eddig bárkivel tettél, legyen jó vagy rossz, ártó vagy szerető, azt mind magaddal tetted, azért, mert ezt választottad. Mindent meg akarsz tapasztalni, mert így vagy teljes. Amikor mindent megéltél, mindezt megértetted, akkor születsz meg újra, de akkor már kész vagy.

 

 

Az Antares erejével erre ébredhetsz most rá.

 

 

2020. december 1-én 19:39-kor áll együtt egzakt a Nap az Antares csillaggal, bár már a hatókörében van. A mai Telihold is ebből töltekezett, egyszerre a test és a lélek. Mikor a Nap eléri majd az Antarest holnap este 19:39-kor, akkor állj meg, fordulj nyugati irányba, és csak csendesedj el. Engedd át magadon erejét. Mindenképp gyújts gyertyát, ha tudsz, pirosat, majd hagyd leégni. És csak légy jelen. Majd feküdj le, vagy beszélgess szeretteiddel, vagy olvass, meditálj, de semmiképp nem javaslom a FB-ot, a híreket, a rémségeket. Maradj benne ebben az érzésben. De mást ne csinálj, a szertartás ideje nem ekkor van, mert a Nap már a sötétség birodalmában jár. Másnap reggel, napkeltekor, 2020. december 2-án 7:17-kor fordulj kelet felé, és köszönts az ébredő Napot. Akkor szólítsd meg Antares angyalát és Apollont, és kérd támogatásukat, hogy a benned feléledő erő, az abszolút szeretet ereje emelkedjen, elinduljon, áramoljon, sugározzon, induljon, és járjon szívről szívre, járja át az egész univerzumot, a létezést, és lásd magad előtt, ahogy megtörténik, minden fényben ragyog, mindent a boldogság, öröm, élet hat át. Maradj benne amíg tudsz, majd gyere ki a szertartásból. Meditálj, pihenj, majd kezdd el napodat. És élj.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4516309924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu