A Szaturnuszi teremtés ereje – 2020. november 19.
2020. november 19. írta: Csillagtenger

A Szaturnuszi teremtés ereje – 2020. november 19.

A mai nap (2020. november 19.) egzakt a Szaturnusz Vénusszal alkotott kvadrát és Nappal alkotott szextil fényszöge. Ezáltal ez egy csodálatos teremtő nap. Szaturnusz és Vénusz kapcsolatában a földi teremtés anyagba ültetése van, főleg, hogy kvadrát, teremtő kapcsolat van köztük. Vénusz mint Aphrodité a földi létezés megteremtésének ereje, Szaturnusz többek között a gyakorlatba ültetés energiája. Ő tudja, hogy milyen képességgel rendelkezik és általa gyakoroljuk, tapasztaljuk a létezést itt az anyagi világban. Ezért érzékeljük őt néha munkásnak, mert addig csináltatja velünk amíg valóban meg nem tanuljuk. Ezáltal Szaturnusz az egyik legjobb ami történhet velünk, mert az élet maga a fejlődés, a változás, és ő ezt tanítja, ebben emel mesterszintre, amiért nyilván meg kell dolgozni, de a végén megadja érte az ajándékot. A benned élő gyémántot. Azzal, hogy a Vénusszal ma egy teremtő fényszög kapcsolatban van, konkrétan gyakorolhatjuk mindazt, ami maga a teremtés, és az azonnal meg is valósul. És ez nem akármilyen teremtés, hiszen Vénusz az Angyal csillagaiban jár, vagyis angyali támogatással történik most mindez, de ez azt is jelenti, hogy korlátlan teremtő erő ez, hiszen a földi világon túlmutató energiából táplálkozik, abban meg benne van a minden teremtésének az ereje. Dolgozz ma az Angyalaitokkal, és teremts egy szebb világot magadnak, amiben ott van a szeretet, a fény, a boldogság, mindazok az értékek, ami számodra valóban érték. Ez egy jó kis vizsganap, hogy mi jut elsőre eszedbe, mert a ’bikaság’, ami a vénuszi energia nagyon hangsúlyos, hiszen a földi létezésünk van átalakulóban, épp rendeződik, formálódik az új világ, amiben más lesz az érték mint ami a jelenlegi. Érdemes is visszagondolnod hogyan gondolkodtál a vírus előtti időkben és azóta, hogy mi számodra a valódi érték. Ha észreveszed a különbséget, ma kérheted angyalkáidat, hogy támogassanak annak az új életnek a megvalósításában, megteremtésében. És Szaturnusz most lép ki a Nyilas csillagaiból, innen már csak a Sas birodalmában halad, tehát mindaz, amit ma megteremtesz, elég ha a lelkedben, mert a valódi teremtés amúgy is ott történik, az mind kiemel a jelenlegi szenvedésből és más szintekre juttat.
 
És ott van a Nap-Szaturnusz szextil is. Ez nem olyan erős kapcsolat mint a Vénuszi kvadrát, de ebben meg a Nap van, aki te vagy. Ez földi világunk teljessége, mert a Nap a központi csillag, Szaturnusz a földi világ határa, ebben benne van mindaz, ami számodra az életet jelenti. Magadat tudod ma megérteni, megteremteni, érdemes figyelned, mi az amiben még nem vagy teljes, sugárzó, kiteljesedett, hol nem tudsz áradni, áramolni, ezek életed melyik területei, és keresd az ok-okozatokat, tedd fel a kérdést miért és keresd rá a választ. Ez a legtöbb amit ma magadért tehetsz. A Nap a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjében van, Szaturnusz a Sas csillagaiban. Két földi bolygó két isteni energiában (és a Vénusz az Angyalban mindehhez). Érzed ebben az új, szebb jövő megteremtésének és megvalósításának lehetőségét?
 
Éld meg ezt a napot úgy, mintha az Olümposzon ülnél, isten vagy, aki mindenható és a minden tudásával rendelhezik, és éld bele magad, hogy ez így van, és minden amit csak kigondolsz és kimondasz az van. És teremtődik. (De vigyázz, abszolút teremtő nap van, ma minden, értsd minden teremtődik.)
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr916290850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu