Csodaenergiák – 2020. november 16-17.
2020. november 16. írta: Csillagtenger

Csodaenergiák – 2020. november 16-17.

Már megyünk kifelé a rendezésből ami az ősz folyamán végigkísért minket, sőt, már a megoldási fázisban vagyunk, Szaturnusz-Jupiter-Plútó-Mars-Merkúr is földi pályára álltak már, épül be minden megtanult, elrendezett dolog a hétköznapjainkba, mégis élnek még ezek a rendező energiák, nem engedték el még kezünket az égiek, hiszen a Szűz/Angyal és Halak energiája továbbra is aktív. És most hétfő-kedden (nov 16-17) ismét nagyon impulzív az égiek jelenléte, kapjuk a segítséget.
 
Nem is tudom hol kezdjem, abszolút teremtés, varázslat, létrehozás, kiteljesedés, isteni intelligencia, jövőteremtés, iránymutatás történik egyszerre.
 
Vénusz és Merkúr az Angyal csillagaiban, ebből Vénusz egy kvadráttal kapcsolódik a Nyilas/Sas csillagaiban sétáló Jupiterrel és Plútóval, Merkúr a Kos csillagaiban álló Uránusszal van szembenállásban, ami már harmadik találkozójuk. Neptunusz és Mars a Halak csillagaiban, ők képviselik a Megváltói energiát, a Nyilas fénynemző erejében sétáló Jupiterhez és Plútóhoz megy egy kvadrát az Angyalban sétáló Vénusztól, és egy szextil a Mérleg jövő serpenyőjében járó Naptól. Hold ma (nov 15) az Antares csillagnál jár, nyitva tartja a földi-égi világokat, most abszolút áramlik az isteni tudás, ami amúgy is aktív, a Merkúr-Uránusz oppozíció, Halak jelenléte, Mérleg jövő (isteni én), Angyal energiája és Nyilas/Sas által is. Ráadásul Hold Uránusszal, Vénusz Neputnusszal egy mágikus fényszöggel is kapcsolódik, amiben eleve ott a varázslat, a teremtő ereje. Abszolút intelligencia, abszolút tudatosság, a polaritásból való kivezető út fénnyel kirakva ragyog előttünk, csak ki kell tudni nyitni rá a szemet és a szívet. Teremtő, lélek és szellemiségbolygók kapcsolódnak, a rendszer teljessége benne van a Nap-Plútó, Vénusz-Neptunusz, Hold-Uránusz kapcsolódásokkal. Minden fel van írva az égre, csak észre kell venni. De nem is lehet nem érezni, annyira impulzív, erős, teremtő.
 
Hogy tudod ezt jól megélni? Hogy tudatosan élsz. Efelé haladunk, ez az új ma, az új normális. Nem kell mást csinálnod, teremts szívből, lélekből, legyen bármi a hétköznapi rutinban, ne robotként csináld, hanem szívből, rakj bele egy csipet szeretetet, mosolyt, kedvességet. És nemcsak tettekben, gondolatban, szavakban is figyelj arra, hogy mit és hogyan mondasz. Másokról és elsősorban magadról. Akkor teszel jót magaddal, ha szeretettel el tudod fogadni ami van, kint és bent, nem sajnálsz senkit, nem félted, nem aggódsz, hanem kedves vagy, segítő, odafigyelsz rá, adod neki amid van, a szeretetet, egy tál forró levest, egy mosolyt, átengeded az úton, kedves vagy hozzá, felhívod, érdeklődsz, meghallgatod, támogatod. Vedd észre, hogy már nem az a lényeg, hogy ki mit gondol, ki mit csinált és ért el, hogy eljutottál-e a világ végére háromszor, és megvetted mindazt ami jól néz ki, hanem hogy neked mi a szíved vágya és azt éled-e. Mindaz, amit úgy hiszel, hogy érték, az valóban az-e, és eszerint élsz-e. Ezzel emeled magad, ekkor leszel boldog, és így teszel magadnak és magadért a legjobbat, mert ezzel lenyugszol, megszűnik az akarás, a rohanás, a megfelelni vágyás, amit magadnak generáltál, mert senki más nem várja el tőled, csakis te magad. És ha megvan ez a belső béke, akkor ez lesz az alapállapotod, a rezgésed, és környzeted válasza is ez lesz feléd, ezzel tudod tehát őket is segíteni, és így tudnak ők is emelkedni. Így teszel a legtöbbet mindenki másért is. Így gyógyítod magadat és a világodat. Nem az aggódással, hanem azzal, hogy te rendben vagy. Erre jöhetsz rá ma. Illetve ezt gyakorolva észreveheted a különbséget, hiszen azonnal megvalósul, mert annyira erős az égi jelenlét.
 
Annyira egyszerű. Nem kell mást csinálni mint mosolyogni, kacagni, megtalálni a jót, a szépet.
 
És hogy feltegyük a koronát erre a két napra, a Hold holnap, 2020. november 17-én 20:09-kor újra eléri a Nyilas fénynemző pontját, a téli napforduló enegiáját. Ez az a pillanat amikor kapcsolatba tudunk kerülni a Teremtővel. Érdemes ekkor elcsendesedni, befelé figyelni, ráhangolódni a belső világodra. A Hold már ekkor lent lesz a horizont alatt, ezért a teremtő szertartást nem ekkor kezdjük. Ekkor csak légy jelen neki, hangolódj, fogalmazd meg kérésed. Majd ha akarod, másnap napkeltekor kezdj el egy teremtő mágiát és 21 napon át ismételd meg kelő Napnál. Ennek nagyon nagyon erős az ereje, felkészít a fénynemzésre ami majd a téli napfordulón történik. Ha van valami amit szeretnél elindítani életedben, akkor most megteheted, amit majd a napfordulón megismételhetsz. Tudod, egyet lépsz az égiek felé, 10 lépéssel közelednek hozzád. Érdemes kihasználni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger


A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2816287676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu