Jupiter-Plútó együttállás, a véghajrá – 2020. november 12.
2020. november 12. írta: Csillagtenger

Jupiter-Plútó együttállás, a véghajrá – 2020. november 12.

 
 
2020. november 12-én este 20:38-kor lesz egzakt Jupiter-Plútó idei harmadik együttállása, de hatása már november 6-a óta él és egészen november 19-ig érezhető, ugyanis két lassú mozgású bolygó találkozójáról van szó. És két nagyon erős bolygó kapcsolata is ez. Az ő munkájuk átfogja az egész 2020-as évet, és egy korszak végére is pontot tesz. Hogy ez milyen korszak, mert sokkal tovább nyúl mint az elmúlt 2 év, most itt kifejteni nem tudom, mert nincs elég ’papír’ hozzá. Mind az 5 nagybolygó benne van és egy csodálatos jövőt látok kibontakozni benne. És ez egyre közelebb van. Jelenleg nagyon erősek az energiák, ezért ezt még nem érezzük, de a mostani Plútó-Jupiter együttállás után elindulunk efelé, lazulnak kezdenek majd a dolgok, és szép lassan lágyabb vizekre evezünk.
 
A mostani Jupiter-Plútó találkozóban nagyon sok üzenet van, beszéltünk is már erről nem egyszer, hiszen hatalmas energia ez. Plútó dolgozik, aki radikális átalakító erő. Ő hozza el a lezárást, hiszen benne megvan az erő hozzá. Szaturnusszal tavaly végzett, ami 2020. január 12-én csúcsosodott, és most Jupiterrel is befejezi a munkát. Letisztította a két mestert, akik készen állnak egymással való találkozójukra. Érdekesnek találom, hogy a jupiteri év volt a nehezebb (2020), ami azt jelenti, hogy a szellemiséggel, gondolkodással volt több dolog. Ezt éreztük egész évben. Nem is véletlen, hogy idén folyamatosan jöttek a feladatok globálisan és egyénileg is. Globálisan a vírus, a ’maradj otthon’, az elvesztett munkahelyek, bezárt szórakozóhelyek, idegenforgalmi létesítmények, elmaradt sportesemények által, hogy észrevegyük hogy mi valós, mi fontos és mi nem. Egyénileg meg mindenkinek olyan kihívások, tanítások által, ami saját egyéni útjával, fejlődésével kapcsolatos. Ezért volt munkás az év, de ezek meglépése nélkül nincs szintlépés. És azért jött ekkora mennyiségben, mert rengeteg volt a rendezni való, a feladat. Többen érezhették, hogy sokat elvitt az év, de szeretném tudatosítani, hogy csak azt vitte el, csak ott jött változás, ahol kellett. Amit viszont vitt, meghozza érte a jobbat, pont azt, amit magadtól nem tudtál meglépni. Hiszen pont ez volt a lényege.
 
Minden értünk dolgozik. Mindez abban segít, hogy észrevegyük mi a valódi érték, miben rejlik a lényeg, miről szól maga az élet.
 
Mostantól viszont jön a fellélegzés, ezen harmadik találkozó után Plútó elengedi Jupiter kezét. Most vizsgázunk az elmúlt egy év munkáiból, hogyan változott a szellemiségünk, megértettük-e a hozott tanításokat. Mert rengeteg tanítást kaptunk. Most van tehát a végső átalakulás, az utolsó lehetőség a szellemiség átminősülésére, innen minden élesben megy. Lehet nagy bumm a világban, hatalmas bejelentések, félelemkeltések, de ezek mind csak az egó, a hatalom utolsó rúgásai. Megyünk kifelé. Amire érdemes figyelni, hogy még megérint-e, hogyan reagálsz, mit és hogyan teszel, mert abban van a megoldás, a válasz.
 
Ami hatalmasat változik, hogy innentől már tényleg nincs külsős segítség. Ez már az egyén belső útja. Azzal, hogy Jupiter elengedi Plútó kezét, lemerül az alsó világba, viszi be a fényt amit hozott magával, valamint a tudást amit Jupitertől és Szaturnusztól kapott, hogy elmélyítse, belsőnkbe ültesse. Mert nemcsak Plútó dolgozott Jupiterrel és Szaturnusszal, ők is dolgoztak vele. Adták neki mindazt a tudást, ami kell ahhoz, hogy meglegyen a belső tudatosság. Felébredjen az a belső vezérlet, és rájöjjünk arra, hol van az igazi erő, mi a valódi irány.
 
Innentől, most már végérvényesen a belsőn lesz a hangsúly. Aki megérti (lesz még erről szó), az meg tudja lépni. Olyan erő ébred, ami kintről elpusztíthatatlan. Amire a külvilág nem hat. Ami által láthatatlanná válsz a látható világban, vagyis abszolút nem tud rád hatni senki és semmi ha nem akarod. Akkora erő ez, hogy leírni nem tudom, de érzem. És tudom hogy jön. Hogy honnan? Nem tudom, csak tudom. Hogy mikor fogom tudni ezt tudatosan működtetni? Ez a következő évek munkája. Meg fog jönni rá a válasz. Belül.
 
Ami most a feladat, ennek megértése. És az ezáltali új szellemiség elindítása életedben. Amit nem a külvilági hatások vezérelnek. Ez az átminősülés van most.
 
Ez áll most össze, ez tudatosodik a mai (2020. november 12.) Plútó-Jupiter együttállással. És ezt tudod holnap útjára indítani. Mivel maga az egzakt együttállás napnyugta után történik, mikor már sötét van, ezért ekkor már nem végzünk szertartást. Ezért meg kell várni a reggelt. Két időpontot javaslok, 2020. november 13-án a napfelkelte pillanatát 6:51 perckor, mikor megszületik a fény, bár ekkor még Jupiter és Plútó alszanak. Ezért az ő ébredésük pillanatát javaslom igazán, 2020. november 13-án 11:32-kor (ez mind budapesti idő). Ez azért tökéletes pillanat, mert ekkor nemcsak ez a hatalmas erő, Jupiter-Plútó-Szaturnusz ébrednek, és minden ébredés egy születés, hanem a napi tranzitban ekkor lesz a zeniten, a koronacsakrád felett az Angyal csillagaiban a Merkúr, a Hold és a Vénusz és a napi MC-n éppen egzakt együttállásban a Nap, ami a napi szintlépés, küldetés teljesítésének pillanata. Hatalmas erő. Egyszerre a belső tudatosság ébredése és az azzal való elindulás egy új világ, új jövő felé. Ami már ébredezik.
 
Javaslom hát, hogy add át magad ennek az erőnek, fordulj kelet felé, az ébredő mesterek felé, de a dél-keleti (Nap) és déli (Merkúr-Hold-Vénusz) irány is megfelelő. Fordulj feléjük, és engedd, hogy megszülessen velük együtt benned is ez a tudatos erő, a benned lévő Mágus, Főpap és Mester. Engedd, hogy tegyék a dolgukat, hozzák el számodra azt a jövőt, ami által te irányítasz, te működteted erőidet és te szabod meg a szabályokat. Nincs konkrét ima amit javaslok, használd saját szavaidat. Hívd be felső vezetődet, angyalaidat, a magas világ vezetőit, és kérd együttműködésüket, támogatásukat a folyamatban. És add át magad ennek az energiának. Ez a legtöbb amit magadért, a világért, és a létezésért tehetsz.
 
És élvezd ezután az új tudatos jövőt, ami megszületett, ahol már te irányítasz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8116283452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu