Újhold az Angyal csillagaiban – 2020. október 16.
2020. október 15. írta: Csillagtenger

Újhold az Angyal csillagaiban – 2020. október 16.

Már nagyon igyekszik a Hold Nappal való találkozója felé, a hajnali égbolton gyönyörűen lehetett látni az utolsó kis holdsarlót. Lassan elfogy, mégis akkora nagy az ereje. Pénteken, október 16-án 21:31-kor születik újjá, hogy elindítson egy új életet, új energiákat. Az Újholdban mindig hatalmas erő van, ilyenkor a lelked, vagyis te születsz újjá. És ez most abszolút kivételes és különleges energiákkal közeledik. Az Újholddal most nem is egy, hanem több dimenziókapu is kinyílik, sőt, mindkét erőbolygónk ereje is benne van. Abszolút hatalmas erő ez egy új kezdethez, érdemes is kihasználni.
 
Az Újhold az Angyali dimenziókapunál, a Spica csillagnál születik ahová egyszerre a Mars egy oppozícióval a Halak csillagaiból és a Plútó egy kvadráttal a Nyilas csillagaiból küld támogatást, fényt, sorsfordító, önlegyőző erőket, energiát. Mekkora erő ez. Nemcsak újjászületsz, egyszerre Angyali, Teremtői és Univerzális kapuk nyílnak, áramlanak be. Ez az Újhold abszolút kiemel, felemel, a felső világ felé nyit, elindít a megoldások, a továbblépés felé.
 
És megerősíti a jelenleg zajló nagyon erős folyamatokat. Azzal, hogy egyszerre lép be az Angyali dimenzióba a Nap és a Hold, ahol már bent van a Merkúr is, még erősebbé válik az angyali jelenlét életünkben, ami az idén ősszel igen kivételes és hosszú időszak, 2 teljes hónapig nagyon aktívan segítenek nekünk Angyaltestvéreink, ami azzal hogy az Újhold is itt születik és a Nap is belép az angyali birodalomba, még erősebbé válik, hiszen mindhárom személyiségbolygónk egyszerre van bent az Angyali dimenzióban, ilyenkor kicsit mi magunk is Angyallá válunk, hiszen test-lélek-szellem szintjén, személyiségünk teljességében érezzük őket, ott vannak tetteinkben, érzéseinkben, gondolatainkban. Érdemes is kapcsolódni velük, érezhető a jelenlétük, tisztaságuk, tudásuk, erejük. Hatalmas erő ez, teljesn átjár mindenkit, velük dobbanunk.
 
De közben él az a nagy háromszög is az égen, ahol a Szűz(Angyal)-Halak-Nyilas csillagai kapcsolódnak, amibe most megérkezik a Hold, úgy, hogy a Nap éppen kvadrát kapcsolatban van a Plútóval és oppozícióban a Marssal, vagyis a Hold is belelép ezekbe a hatásokba, tehát ebben az Újholdban ott van a Teremtő ereje is, hiszen mind a Nap és a Hold találkozójuk előtt megfürdőtt Mars energiájában, mindketten szembe kerültek vele, aki a Felfelé úszó Halakból hozza vissza a Teremtő üzenetét, hogy van kiút, van kiemelkedés.
 
Valamint előző életeid összes tudását is megkapod, hiszen az Újhold születése pillanatában kvadrát fényszöggel kapcsolódik a Plútóhoz. Egy Nap-Plútó energiában mindig benne van az egész, hiszen ilyenkor a rendszer teljessége kapcsolódik egymáshoz, mert a Nap az életünk központi energiája, a Plútó pedig a legszélső bolygó. És Plútóban benne van összes eddigi életeid tudása, tapasztalása, amit már azzal, hogy lement az ekliptika alá, el is kezdett átadni nekünk, ezzel töltekezik Jupiter és Szaturnusz is. De most ezt az Újholdba is beletölti. Varázserőket, átalakító, sorsfordító erőket kapunk. Olyan tudást, amit elképzelni nem lehet, csak érezni, hiszen bennünk van, zsigereinkben.
 
Érdemes kihasználni ezeket az erőket és az Újhold felé fordulni pénteken 21:31-kor Ny-Ény-i irányba. Nem fogod látni, mert eddigre már a horizont alatt lesznek, de energiájuk ott van. Fordulj feléjük, meditálj, tégy fel egy kérdést és várd meg a választ, de csak engedd, hogy történjen aminek történnie kell. Csodás érzések, gondolatok, megoldások érkezhetnek. Ha úgy érzed nem történik semmi, akkor se kedvetlenedj el, csak figyeld életed, megjön a válasz valamilyen formában, valaki elmondja, egy könyvben, írásban elolvasod, megjön érzésben, gondolatban. Az Újholddal mindig valami új születik, érdemes is minden alkalmat kihasználni, hogy elindíts valamit életedben, mert ez mindig nagyon nagy elindító erő. De ez a mostani Újhold a Mars, Plútó, Angyalok, Teremtő és az Univerzális tudás segítségével egy akkora hatalmas lehetőség, hogy ilyen nagyon ritkán van, ha egyáltalán van ilyen. Használd ki. Nézd meg a születési képletedben melyik életterületen van a mérleg 23’53 foka, itt áll fel az Újhold, és gondold át, hogy életed azon a területén mit szeretnél elindítani, és tedd meg az első lépéseket. Hatalmas erő van benne, segít kiemelkedni. Mindenkinek pont az a terület ez, ami a megoldást adja a jelenlegi időkben. Aki nem tudja ez hol van, csak hallgasson a szívére, és indítson el valamit a megérzései, vágyai által.
 
Használjátok ki, teremtsetek magatoknak, Angyali, Teremtői, Univerzális segítséget kaptok hozzá.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6216239806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu