Az öröklét csodája – Delfin és a Kiscsikó
2020. október 08. írta: Csillagtenger

Az öröklét csodája – Delfin és a Kiscsikó

Van két csillagkép az égen, a két gyermek, a Delfin és a Kiscsikó, akikben ott az örök ifjúság, játékosság, és a tudatosság, hogy nincs mitől félni, nincs halál, hiszen mindig van újjászületés. Belőlük lesz majd a Cet, mélyvizek szörnye és Pegazos, a szárnyas ló. Felnőnek hát. De mégis örök gyermekek maradnak az abszolút tisztasággal és gyermeki örömmel, ahogy egy gyermek él, amit akkor látsz rajta mikor igazán beletemetkezik a játékba, mert ekkor egybeolvad saját világával, abszolút a jelenben van, vidám és jókedvű. És ha nézed őt ilyenkor te magad is visszamész vele abba a varázslatba, a jelenbe, az öröklétbe és elfelejted hogy vannak tegnapok és holnapok.

 

Ez a valódi csoda, az élet valódi csodája. Igazából ebben vagyunk minden pillanatban, ha megengedjük magunknak, de sajnos a rohanó világban nincs erre időnk. De valahol a lelkünk mégis erre a csodára vágyik, hogy állj meg és élvezd az életet. Hiszen az a lélek, aki bent dobban a mellkasunkban egy olyan dimenzióból jött, ahol nincs idő. Ezért valószínűleg nem is érti miért rohanunk annyit, hova sietünk, hiszen nem késünk le sehonnan. Hatalmas tanítás van ebben a két csillagképben.

 

Ezt a gondolatot most azért osztottam meg, hogy magammal vigyek mindenkit ebbe a csodába. Kaptam ma reggel két csodálatos írást, amit egyik olvasóm írt. Szívből, egy-egy kép, festmény által megihletve. Mesék ezek. De ahogy elolvastam, visszavitt abba a pillantba gyermekként. És ami benne a csoda, felnőttként is. Belekerültem a mostani világomban is abba a varázslatos pillanatba. És szinte láttam magam előtt amiről a mese szólt. A csodákat, amikre gyermekként még rálátunk, de felnőttként már elrohanunk mellettük. De most bizonyosságot kaptam rá, hogy felnőttként is meg tudjuk élni a gyermeki csodákat, az öröklét pillanatait. És érdemes is ezeket megragadni, mert mi más a lényeg? Tedd meg hát, add meg magadnak amikor csak tudod, hiszen ez a leglényegesebb, legfontosabb.

 

Hamarosan egyébként megérkezünk ebbe az energiamezőbe, Jupiter belép ebbe a két kis csillagképbe 2021. február elején egy Vénusz-Merkúr együttállásal kísérve. Afelé haladunk, hogy megéljük a csodákat. Akkor már eleve más tudatossággal rendelkezünk, mert a Plútós munkákon túl van Jupiter. Nyílnak a szemek, nyílik a szív, nyílik az élet. De csak akkor, ha meglátjuk, megadjuk magunknak. És már most érdemes elkezdeni megélni. Meglátni a csodákat, és beszélgetni a körülöttünk lévő Angyalokkal, tündérekkel, manókkal, akik itt vannak velünk hogy segítsenek, visszavigyenek a gyermeki boldog énünkhöz, aki a pillanatnak él. Ott vannak a mesékben, és ott vannak a valóságban is. Ugye látod őket?

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5916231818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu