A rendezés nagy égi háromszöge – 2020. október 9-19.
2020. október 08. írta: Csillagtenger

A rendezés nagy égi háromszöge – 2020. október 9-19.

 

2020. október 9-én belépünk egy csodálatos energiamezőbe, ami egészen október 19-ig aktív marad. Lesznek kiemelt napjai, de ez a 10 nap végig nagyon erős. Egy hatalmas nagy energiháromszög áll fel az égen ami október 10-én, amikor a Hold is beleáll ráadásul egy nagy négyszöggé egészül ki. Ennek a háromszögnek a Szűz-Halak csillagképeket átkötő tengely az alapja ahonnan elindul egy-egy kvadrát és érkezik meg a nyíl hegyeként a Nyilas csillagaiba. A Hold az Ikrekből teszi hozzá a plusz energiát. Újra és újra arról az energiamezőről van szó, ami most a legmehatározóbb, ami segíti a rendzést ahhoz, hogy valóban megszülessen a fény. Ez a 10 nap most megint nagyon intenzív, impulzív lesz, érdemes tudatosan felkészülni rá.

 

Az alapot a Nap-Mars oppozíciója adja a Szűz-Halak tengelyén, a Nyilasban haladó Plútót és Jupitert aktiválva (Szaturnuszt is érik az erők, mert ő is ott jár, de hozzá nem megy egzakt kvadrát), akik már egyre közelebb kerülnek egymáshoz, készülve az utolsó nagy találkozójukra november 12-én, amikor végleg minden a helyére kerül a fejekben. Nap-Mars mint alap. Kvadrátban a Plútóval. Érzitek az ebben rejlő erőt? Kiegészülésre és egyszerre megoldásra törekvés. Magas szinten. Mert alacsonyan megélve ebben lehet nagyon sok konfrontáció. Megint arra ad lehetőséget, hogy észrevedd, hogy hol vannak benned a feszültségek, amin még dolgoznod kell. A külvilág csak a tükör. Hangsúlyozom, tükör, válasz a belőled kiinduló energiákra. Nem azért van kint ami van, mert az a valóság. Az azért van, hogy észrevedd, benned mi a valóság. Az, amit nem tudsz tudatosan, de ezáltal észreveheted végre. Mert ezt felismerve tudsz változtatni, megoldani, rendezni. Kívül (Szűz) és belül (Halak) ahhoz, hogy a fény elinduljon (Nyilas) és felszállj, kiemelkedj (Sas). Kell a rendezés, anélkül nincs továbblépés. Ami kint van jó. Örülj neki, mert segít saját magad felismeréséhez. Figyelj hát. Ebben a 10 napban arra kaphatsz választ, hol nem vagy rendben, ezek lehetnek emberi kapcsolatok, bármilyen események. A visszatérő mintákban keresd a választ.

 

És nagyon sok támogatást kapunk mindehhez. Merkúr már az Angyalban van, és a Nap is belép október 16-án, aznap a Hold is, az Újhold is az Angyalban születik, már említettem korábban hogy idén nagyon nagyon hangsúlyos lesz Angyaltestrvéreink jelenléte. Ők ott vannak mindenhol, figyelnek, hallgatnak, vigyáznak ránk. Ha kinyitod a szíved, látod is őket. Kérj segítséget ha valahol elakadtál, ha valamit szeretnél megoldani, vagy ha nem érted, hogy mi is a minta, min kéne változtatnod. Megkapod a támogatát. Nagyon sokan felsorakoztak, mert minden azon dolgozik, hogy végre megoldjuk dolgainkat, lerakjuk karmikus terheinket, amik lehúznak, visszafognak attól, hogy végre kiemelkedjünk, ami a téli napfordulón megtörténik. És a Mars által ott van a Teremtő támogatása, vigyázó szeme is. Minden értünk dolgozik, de a faladatokat nekünk kell megcsinálni, azt más helyetted nem teheti meg. A támogatást megkaptuk, éljünk vele.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2916232060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu