A Regulus csillag ereje – 2020. október 2-3.
2020. október 03. írta: Csillagtenger

A Regulus csillag ereje – 2020. október 2-3.

 

Folyamatosan hatalmas energiákban vagyunk, szépen egymás után, de mégis egymással együtt,  egymást kiegészítve dolgoznak nagybolygóink, akik által egy nagyon nagy átalakulásban vagyunk. Olyan idők ezek, ami a most élő ember számára igen kivételesek, mert ezen energiák segítségével le tudjuk dolgozni összes karmikus munkákat, hogy megtisztuljunk és újra fénnyé váljunk, ahol újra a szeretet az irányadó. És ez az előttünk álló hétvége az összes nagybolygónk következő lépésére hatással van. Hatalmas ereje van tehát ennek három napnak (mert igazán már tegnap, pénteken, október 2-án elkezdődött).

 

Elsőként Neptunusz lépett azzal, hogy elhagyta a Halak birodalmát, és már csak a Vízöntő csillagaiban halad. Ez a Vízöntő jövő energiája, ahol a jövő tisztítása történik. Ezt úgy értsd, hogy minden tetted, cselekedeted, gondolatod, mondatod, már úgy teszed, alakítod, hogy tisztában vagy azzal mit teremtesz. Tehát tudatos vagy, figyelsz magadra, rajtakapod magad és mindent, ami kicsúszott a szádon, amivel karmát tudnál teremteni, azonnal átváltoztatod. Ilyenek lehetnek a ’nem tudom, hülye vagyok, nem vagyok képes, nem emlékszem’ és hasonló gondolatok, tettek. Neptunusz ide most visszatér, hogy lehetőséget adjon még egyszer utoljára, mielőtt elmerül a mindenség birodalmában 2021. márciusában, ahol már áramlás van, a teljes tökéletes állapot, vagyis amit viszel magaddal, az van. Járt már ott, 2020. május-augusztus között, megmutatta milyen is az amikor minden a maga tökéletes rendjében működik, amikor átadod magad az életnek, és vele áramlasz, nem pedig ellene a sok félelemmel, akarással. Minden, ami ebben az időszakban még akadozott életedben, voltak benne nehézségek, küzdelmek, azok a dolgok, ahol még fél-elemben vagy. Ezeket jött most megtisztítani. És ehhez jön segítségül Vénusz, akivel október 18-án kerül szembenállásba. Az egy csodanap lesz, most nem is arról szeretnék beszélni, hanem arról, hogyan tudsz felkészülni arra, hogy a legmagasabb minőségben éld meg.

 

Vénusz ugyanis jelenleg az Oroszlán csillagkép szívénél, a Regulus csillagnál halad. Ez a földi szeretet energiája. Fizikai életünk egyik tartóoszlopa, pillére. Az a szeretet, ami a Teremtőben van, és megérkezik hozzánk ide a tudatosba ezen a csillagon keresztül. A Teremtő ugyanis mindent és mindentkit úgy fogad el ahogy van, legyen ilyen vagy olyan, tegyen ezt vagy azt. Mert tudja, hogy a szeretet az egyetlen erő, ami él, ami legyőzhetetlen. Ki tudunk esni a paradicsomból ha azt választjuk (erről szól a földi poláris lét), persze nem kötelező, de a lehetőség megvan, mert abban van a tanulás, tapasztalás, de előbb-utóbb rájövünk, hogy mindig a fény győz. Ez az erő van a Regulusban. Hogy uralod önmagad és a szeretet erejével cselekszel. Vénusz pedig a földi teremtőerőnk, amivel létrehozzuk világunkat, akiben benne van minden tettünk, cselekedetünk, amivel alkotunk. Ő a benned lévő képesség, ügyesség, alkotóerő. Amit használhatsz úgy, ahogy neked jó, vagyis hogy ezen képességgel teremtesz egy világot, amiben az a fontosabb, hogy dolgozz, hogy megélhesd az élvezeteket, vagy az, hogy teremtesz. Hiszen olyan lehetőséged van Vénusszal, ami csak ebben a létformában lehetséges, hogy a végtelen teremtőerődet használva létrehozod saját életed. Az, hogy hogyan éled meg  már rajtad múlik. Két lehetőség van, az egyik, hogy a halmozásért, élvezetekért élsz, miközben nem csinálsz mást csak ezt hajszolod, a másik, hogy megéled az életet, amikor élvezed is hogy élsz, hogy képes vagy teremteni, és minden, ami kezeddel teremtődik, a te teremtésed, te hoztad létre, amivel táplálsz, melegítesz, átéled az élményeket és ezt élvezed.

 

Erre érezhetsz most rá azzal, hogy Vénusz itt jár a Regulusnál, hogy te hogyan működteted a saját fizikai világodat, mi a fontos benne, mennyire akarásból, vagy szeretetből teremtesz, és az, amit ad, azt úgy veszed hogy jár neked, vagy mennyire tudod értékelni a maga tökéletes csodájában.

 

Hatalmas szereteterő ez. A földi világ teremtésének energiája (Vénusz) a földi világunkat tartó egyik alappillér, a szeretet energiamezejében (Regulus). Remélem érzitek mekkora erő ez. Aki ráérez erre, annak megtörténik október 18-án a csoda, mikor Vénusz, a földi szerelem bolygója szembekerül Neptunusszal, a mennyei szerelem bolygójával. A szembenállás kiegészülésre törekvés, amikor a két energia eggyé akar válni. Tehát kitárulhat a szív, és együtt dobban majd az univerzummal, a létezéssel. De ahhoz addig mindazt át kell minősíteni, amit úgy használunk, élünk, teremtünk az anyagi világban, ami a dolgok, lehetőségek kihasználásáról, hajszolásáról, felesleges élvezetéről szól. Mert persze, azért vagyunk az anyagban, hogy élvezzük annak minden lehetőségét, de mivel poláris világban vagyunk, mindennek két oldala van. Az élvezeteknek is. Nem volt véletlen a ’maradj otthon’ a tavasszal, amikor Neptunusz belépett a mennyei birodalomba. Miről szólt? Hogy vedd észre pont ezeket, hogy mik a felesleges dolgok az életedben, legyenek tárgyak, vagy élmények, illetve azokat hogyan használod. Ha ezt átgondolod, és szívből teszed, nem fejből, akkor rájössz. És ha el tudod kezdeni máshogy értékelni az életet, a dolgokat, a feltételek nélküli szeretet erejével, amiben az is benne van, hogy elfogadod magad, hogy ilyen vagy olyan vagy, illetve a másik milyen, már megtörtént az átváltozás. És a szeretet válik életed egyik alappillérévé, amiben a maga csodájában tudod szeretni a dolgaidat, életedet.

 

Ez ennek a néhány napnak az egyik nagyon fontos energiája. Gondold át hogyan éled fizikai életedet, kezdve saját testeddel és közvetlen tárgyaiddal és élményekkel amiket átélsz.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

(A kép az AstroSky program által.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7716225480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu