Angyali és Megváltói segítség – 2020. ősze
2020. szeptember 23. írta: Csillagtenger

Angyali és Megváltói segítség – 2020. ősze

Zseniális időszakban vagyunk, nem lehet elégszer hangsúlyozni. Vannak benne feladatok, de feladatok nélkül nincs fejlődés. Eleve azért vagyunk az anyagi sűrű létformában, hogy a testünk, a tárgyaink, az eszközeink, az érzékszerveinkkel érzékelhető és tapasztalható dolgok révén fejlődjünk. Ez így eleve kiváltság, hiszen egy Angyal, aki ugyan tudatosságban felettünk áll, nem tudja megfogni, megízlelni amit mi, emberek tudunk. Igaz, ő teremtői tudásának és képességeinek teljes tudatában van, hiszen már nem a polaritásban él, ahol számunkra ez le van szűkítve, ami viszont nem véletlenül van, hiszen pont az a lényege, hogy ne emlékezzünk, mert így tudunk fejlődni, tanulni. Ugyanis ezért vagyunk itt. Ha mindenre emlékeznénk, nem lenne móka, nem lenne tanulás. Ha már ezt így érted, megérted, hogy ezek a feladatok valójában nem is nehézségek amik az utunkba gördülnek, hanem pont hogy lehetőségek arra, hogy fejlődjünk. Vagyis remek dolgok. Persze, a polaritásban élve ezt elfelejtettük, és megélhetjük abban a formában is hogy nehéz. Ha viszont a teljes képet látod, egészben vizsgálódsz, vagyis felemeled a fejed, és nem csak a lábadat figyeled, rögtön rájössz. És minden azonnal más lesz. És kiderül, hogy tényleg nem is olyan nehéz. És minden tudás benned van ahhoz, hogy ezeket a feladatokat megoldjad. És ez csak rajtad múlik, a nézőpontodon, a hozzáállásodon, a tudatosságodon.
És olyan időkben élünk most, a mai korban, amikor ez a szemellenző lehull(hat)ik. De csak rajtad múlik, hogy megtörténik-e. Megkapjuk a lehetőséget az összes karmánk rendezésére. Kívül (fizikai dolgokban, mint megélések, kapcsolatok, helyzetek) és belül (érzésekben, gondolatokban). A karma azok a dolgok, amit anno nem a fénynek megfelelően tettünk, mondtunk, gondoltunk, éreztünk. Nem rossz akarásból, szánt szándékból, mert eredendően mindenki jó. Hanem azért, mert akkor, abban a pillanatban annyit tudtam, az volt a tudásom, és erre voltam képes. De hát pont ezért vagyok itt. Pont ez a fejlődési út, amit végigjárok, a teljes ’sötétségből’ vagyis tudattalanságból a megvilágosodás vagyis tudatosság felé. Vagyis az a lehetőség adatik meg a ma élő ember számára, hogy az anyagi sűrű energiában, ahol élvezni tudja annak minden csodáját, egyszerre rendelkezik a teremtői tudatával. Érzed ebben, hogy ez maga a csoda? Viszont amíg van karmám, vagyis olyan dolgok, amit fel kell fényesítenem, nem tudok továbblépni, nem kapom meg a tudatosságomat és maradok a szenvedésben.
És ez mind az egyénen múlik hogy melyiket éli, engedi-e hogy megszülessen az a fény majd a téli napfordulón. Mert a munkák addig tartanak.
Vagyis az előttünk álló őszi időszakban ahhoz kapjuk a támogatást az égiektől, hogy elrendezzük az elrendezni valókat. Csak észre kell venni. A segítség érkezik, már ennél jobban nem is lehetnek nyilvánvalóbb, egyértelműbb jelek, de hogy hogyan élünk vele, hogyan hasznosítjuk, mind az egyénen múlik. És a nagy titok, hogy ez belül van. Aki most azt mondta, gondolta, hogy de hát 'nem is ez látszik, nézz már ki az ablakon, a valóság teljesen mást mutat'. De valóban az a valóság? Vagy az az illúzió? Ez is rajtad múlik, hogy hogyan látod, számodra melyik és ezáltal hogyan élsz, hogyan reagálsz, mit teszel. Vagy rájössz, hogy igazából ami ott van kint, az annak a teremtménye, amit te indítottál el. Annak a manifesztációja, mint minden egyéb amivel rendelkezel az életedben.
A támogatás, segítség itt van, ilyen és ehhez hasonló fényszögek, kapcsolódások lesznek mostantól folyamatosan (lásd a felrakott képet), amik mind a Szűz és Halak energiamezejéből indulnak, és csúcsosodnak ki a Nyilas csillagaiban haladó mesterek egyikénél. (Ez a jelenlegi 2020. szeptember 23-24 egzakt, de hamarosan jön a következő.) Külső és belső rendezés kell egyaránt, és a bolygók pont a külső és belső rendezés csillagképében, a Szűzben és Halakban haladnak. Lehet ennél tökéletesebb? Most éppen a Merkúr és Mars egyszerre küldi a teremtő fényszöget, úgy, hogy közben egymással is szemben állnak. Ebben benne van a minden teremtésének vagyis a minden rendezésének a lehetősége. Merkúr az Angyalban halad, Mars a Megváltót jelképező Halak csillagaiban. Az Angyal a földi tudatosságon túli tudás, a teremtői tudatosság van benne, hogy tudom, ismerem saját képességeimet, a Megváltót pedig nem kell bemutatni. És most ez a két energia készül kiegészülni, hogy együttes erővel küldjék a megoldáshoz, a megértéshez a tudást, hogy töltsék ezzel a mestereket, akik még dolgoznak, még nem készek, de már az utolsó fázisban vannak ahhoz, hogy elhozzák nekünk azt a fényt, vagyis elindítsanak bennünket teljesen megtisztult, átminősített élettel és tudatossággal felfelé, kifelé a szenvedésből.
Nincs más dolgod, mint hogy az eléd érkező feladatokat szívvel fogadd, megköszönöd a lehetőséget, és megoldd, átminősítsd azt. Úgyis tudod miről szól. Hiszen benned van. Ott van benned az emléke.
Tóth Gabriella Csillagtenger
(Az illusztráció az AstroSky program által.)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1416212250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu