Újhold – 2020. szeptember 17.
2020. szeptember 16. írta: Csillagtenger

Újhold – 2020. szeptember 17.

 

2020. szeptember 13-án Jupiter direktbe fordult, ezáltal elindult egy új látásmód, ami megváltoztatja életed esszenciáját. Majd 2020. szeptember 17-én Merkúr Jupiterrel kvadrát fényszögbe kerül, ezáltal a földi és isteni tudás energiái között áll fel egy teremtő kapcsolat háttérben a Szűz jövő és a Nyilas csillagaival. Ez azt mondja, hogy az új felé való lépés indítja el a fény születését, vagyis isteni tudatosságodra való emlékezést. És ezt tetőzi ugyanezen a napon, 2020. szeptember 17-én 12:59 perckor megszülető Újhold a 9-es házban, ami Jupiter, vagyis az isteni tudatosság háza. Itt van a jövő tervezés, előretekintés, egy, a való világon túlmutató látásmód, szellemiség, az úgynevezett isteni látószög. Mit hoz tehát ez az Újhold és a Merkúr-Jupiter kvadrát közösen? Hogy valami éppen megszületőben van, ami nem más mint egy más gondolkodás, ahol már az ego és az isteni tudat egymást kiegészítve, egymást segítve dolgozik. Micsoda csodálatos energiák. Ha tudod, ez az Újhold saját képletedben melyik házban születik, akkor javaslom, hogy annak a területnek megfelelően kezdj el ezen a napon valami újat, fogj bele olyanba, ami régóta vágyad, hogy segítsd a megszületést, isteni tudatosságod felébredését.

 

Mindennek megvan a maga ideje, a maga energiája, ha kihasználod, hatalmasat segítesz magadon, amit senki más nem tud megtenni helyetted.

 

De ez a nap kiváló bármilyen felső világgal való kapcsolódó szertartásra, legyen az jóga, meditáció, ima. A lényeg, hogy kapcsolódj a szellemi világhoz.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8216202814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu