Jupiter erőre kapott – 2020. szeptember 13.
2020. szeptember 15. írta: Csillagtenger

Jupiter erőre kapott – 2020. szeptember 13.

 

Vasárnap, szeptember 13-a hajnalban Jupiter direktbe fordult, mondhatjuk úgy is földi pályára állt. Ezzel elsőként a nagybolygók közül elkezdte az elmúlt fél éves ’háttérmunkák’ felszínre hozását. És ami a legfontosabb, mivel a három együtt dolgozó nagymester (Szaturnusz, Jupiter, Plútó) közül ő a leggyorsabb, és ő áll leghátul, ezáltal elkezdte közeledését előbb Plútóhoz, hogy harmadszor is megmerítkezzen erejében, véglegesen megtisztítva önmagát mindattól a látásmódtól, gondolkodástól, ami nem a fénynek megfelelő, hogy ezen abszolút tisztaságggal érje el Szaturnuszt a téli napforduló pillanatában hogy mikor találkoznak, az addigra letisztult és megszületett isteni tudatosságod hétköznapivá váljon, beültetődjön a mindennapokba. Elkezdte hát azt a munkát, ami által ’visszakapod’ (nem véletlen az idézőjel, mert nem visszakapjuk, hanem újra emlékezünk) isteni tudásod. Ez hatalmas kincs, hiszen ez a tudás alapesszenciád, ami által tudod, hogy mi az élet értelme. Ebben a tudásban minden benne van, hogy a minden része a valami és a valami nélkül nincs minden, az egyik nélkül nem érted meg a másikat és ez egyszerre valóság és illúzió. Amint újra emlékezel erre, már az ego működését is megérted, és helyén kezeled. Ez tisztul és mélyül el benned.

 

Hátráló mozgása alatt hozta meg neked ennek megértéséhez a helyzeteket, lehetőségeket, nyitotta meg a kaput. Érdemes tehát visszagondolni minden apróságra, ami május óta eltelt időszakban megtörtént, mi az amiben nem láttad meg az összefüggéseket, mi az amiben irányítható, befolyásolható voltál. Illetve érdemes visszagondolni, hogy az előző Jupiter-Plútó együttálláskor 2007. decemberében mi történt veled, mert ennek felidézése, megértése vezet utadon. Kezdj el gondolkodni ezen, hogy mire november 12-én, a harmadik Jupiter-Plútó együttálláskor eljutunk a csúcsig, a valódi valóság, az isteni tudatosság robbanjon be az életedbe.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9616202766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu