Állj meg egy pillanatra – 2020. szeptember 10-12.
2020. szeptember 08. írta: Csillagtenger

Állj meg egy pillanatra – 2020. szeptember 10-12.

 

Folyamatosan rohanunk, folyamatosan döntést hozunk, folyamtosan meg akarunk oldani valamit, folyamatosan kontrollálunk valamit, mert követjük az elme hangját, utasításait, a háttérben futó megállíthatatlan monológját, hogy tedd meg, csináld, le ne maradj, érj oda, ezt is akarod, az még nincs meg, menj, csináld mert lemaradsz. Ezzel elérjük, hogy folyamatosan frusztráltak, feszültek vagyunk, félünk, hogy valamit elhalasztunk. És mit eredményez ez? Hogy nem vagyunk fókuszban, a jelenben, nem vagyunk egy-ségben, ezáltal jönnek a nehézségek, betegségek, balesetek. És állandó az elégtelenség.

 

Pedig az élet pont nem erről szól. Az élet arról szól, hogy élj, légy boldog, valósítsd meg önmagadat. De élet az ha folyamatosan megfelelési kényszerben vagy és elrohansz saját életed mellett? Ha igazán élsz, ha benne vagy az adott pillanatban, hátradőlsz, tudod élvezni azt, amid van, vagy amit látsz, akkor boldog vagy. És ha boldog vagy, akkor élsz. És akkor pont az történik veled, ami neked a legjobb, mert akkor meg tud mindaz valósulni, amit a hatalmas rohanásban és megfelelési vágyban nem érsz el. Vagy ha el is éred, kiderül, hogy nem is igazán az az amire vágytál.

 

Ami az igazi vágyad, azt az elméd, a tudatos tudatod, az egod nem ismeri. Az egod csak abból tud táplálkozni amit már látott, megtapasztalt ebben a látható világban. Aki tudja, hogy igazán mit szeretnél, az a felső vezetőd, a felső éned, aki eleve megalkotta azt az életet amit most élsz. Ő mindent tud, ő ismeri a múltad, ahonnan jöttél és ismeri a jövődet, ahová tartasz. Ezáltal tudja mi a jó neked, és az mikor lép be az életedbe, merre indulj el, mit tegyél. Hogyan hallod ezt meg? Ha jelen vagy neki, ha nem rohansz, magadra koncentrálsz, hátradőlsz, megállsz egy kicsit.

 

Állj meg hát. A minket körülvevő energiák is ezt súgják. 2020. szeptember 10-én hajnali 1 óra körül ugyanis hátráló mozgásba kezd a Mars, a létbetörő, elindító erő. Jelzi, hogy annak van létjogosultsága, hogy lelassulj, figyelj, ne rohanj. Ezzel csatlakozik a már eleve hátráló mozgásban lévő 5 nagybolygóhoz, Jupiterhez, Szaturnuszhoz, Uránuszhoz, Neptunuszhoz, Plútóhoz. Ezáltal bolygóink több mint fele az égi irány felé halad, ezzel is jelezvén, hogy mi most az irány. Mars fordulásával abszolút hangsúlyt kap, hogy észrevegyük, hogy az isteni vezetésben, a felső intelligencia felé való fordulásban van most az erő, az az iránymutató. 3 teljes napon át hat ez az együttes energia, egészen addig, míg 2020. szeptember 13-án hajnalban Jupiter vissza nem fordul direkt mozgásba. Vagyis csütörtök-péntek-szombat üzenete, hogy lassulj le, állj le, légy jelen. Tudom, hogy munkanap van, iskola van, határidők vannak, maga az élet a ’megszokott’ módján telik. Hogy lassuljak le?

 

Belül. Bent találd meg önmagad. Ha arra figyelsz te ki vagy, meghallod saját hangod, megérzed mi a jó neked, azzal pont oda érsz ahová indultál, pont akkor és még feszült sem vagy, dugóba sem kerülsz. Ha belül vagy, áramlásban vagy, és az élet neked és érted dolgozik. Ha kifelé figyelsz, akkor kiesel ebből az áramlásból és rögtön jönnek a nehézségek. Bent van az univerzum, aki végtelen, és harmóniában működik. Ha ehhez tudsz csatlakozni, akkor a külvilágban is meg tudod élni. Tökéletes lehetőség tehát, hogy munkanapokon történik, mert így még nagyobb lehetőséged van megtapasztalni, hogy nem azon múlik, hogy jelenben tudjak lenni, mert hétvége van és nem kell rohannom, hanem mert eleve ez az alapállapotod.

 

Ha valóban meg tudsz állni, a van-ban tudsz maradni, azzal megtapasztalod a Jézusi, Teremtői, Isteni erő jelenlétét önmagadban, hiszen a Halak, Nyilas csillagaiban fordultak meg anno a bolygók, ezáltal bennük lüktet a fény ereje, illetve a Megváltói erő. Aki tehát meg tudja élni most, a poláris világban, hogy lelassul, nem akar, hanem van, hatalmasat lép afelé, hogy ez váljon mindennapivá, hiszen ne feledjük, ezután kezdenek a bolygók földi pályára állni, vagyis szép lassan egymás után direktbe fordulnak itt az őszi időszakban, és mindezt beépítik a hétköznapokba. Hatalmas, hatalmas lehetőség. És ehhez nem kell más, mint hogy jelen légy.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5616194424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu