Aminek megnyílsz, az vagy – 2020. szeptember 4.
2020. szeptember 04. írta: Csillagtenger

Aminek megnyílsz, az vagy – 2020. szeptember 4.

 

Folyamatosan benne vagyunk valamiben, mindig haladunk valahonnan valahová, ennek ellenére vannak kezdetek és végpontok az életünkben, hiszen ez a poláris világ egyik tulajdonsága. A kezdeti pontok mindig valami újat indítanak el életünkben, bennük van a születés, a létbetörés energiája, ami aztán kiteljesedik életünkben és ezáltal fejlődünk. Ez a létezés lényege. Minden kezdet nagyon fontos. Ilyen ez a mai nap is. Ma ugyanis a Vénusz egy teremtő kvadrát kapcsolatba kerül a Marssal. Hatalmas erő ez. A két termékenységbolygó egy teremtő kapcsolatba. Vénusz és Mars, a női és férfi teremtőerő, mind a ketten kellenek ahhoz, hogy egy új élet megszülessen. És ma kapcsolódnak egymáshoz. Mikor ők ketten, a szerelem két istene Aphrodité és Árész szerelmeskednek, mindig új élet születik, nem is akármilyen erővel és képességekkel.

 

Ők gyakran találkoznak és kapcsolódnak, nem is igazán ebben van a hangsúly ma. Ami igazán különlegessé és nagyon fontossá teszi mai kapcsolódásukat az az energiamező amiben ők vannak. Vénusz a Rák csillagkép megnyíló ágánál, Mars pedig a jézusi energiát szimbolizáló Felfelé Úszó Halak fonalánál halad. Mars egy olyan erőt képvisel ezzel, ami a benned élő valódi, igazi erő ereje, a megváltói, teremtői energia. És Mars az életet indító erő ebből az energiából töltekezve egy hatalmas útra készül ezen az őszön, hogy végigvigyen egy, már néhány éve tartó folyamatot. Egy út végéhez érünk, ami egy másik ajtót nyit, de egy már másik dimenzióban. És ehhez adja meg a kezdő löketet Vénusz. Azzal, hogy megmutatja Marsnak valóban mi is amire érdemes kinyílni, megnyílni, befogadni. A jézusi erőt nem kell magyarázni, de mégis, polaritásban élünk, lehet azt úgy is nézni mint a szenvedés energiáját. De van egy sokkal, de sokkal magasabb üzenete. Vénusz ma efelé nyitja ki az ajtót.

 

Hatalmas erő van a mai napban. Univerzális értelemben a mai nap az új én, az új tudatos én születésének napja. Hogyan jutsz el oda? Hogyan történhet meg mindez? Figyeld meg minek nyílsz meg ma. Minden, ami örök, ami a szeretet, ami magasabb rezgés, efelé visz. Minden más egy más irányba. Útkereszteződéshez értünk ma és csak rajtad múlik melyik úton indulsz el. A mai nap is igen fontos, de csak az első lépése az előttünk álló őszi energiáknak. Hogy hova visznek? A ma esti előadásban részletesen elmesélem. Rengeteg infoval készültem. Csodálatos időszak áll előttünk, érdemes tudatosan megélni.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4716188996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu