Az érzelmek és lélek teremtő, átformáló ereje – 2020. augusztus 26-30.
2020. augusztus 25. írta: Csillagtenger

Az érzelmek és lélek teremtő, átformáló ereje – 2020. augusztus 26-30.

 

Nagyon erős energiához érünk ismét. Vénusz az Ikrek csillagaiban vándorolva szembekerül Jupiterrel 2020. augusztus 26-án szerdán hajnalban majd Plútóval 2020. augusztus 30-án vasárnap. Közben megérkezik Hold és 2020. augusztus 29-én szombaton együttáll előbb Jupiterrel, majd a nap közepén Plútóval, a kettő között pedig egzakt szembenállásba kerül Vénusszal is. Vagyis a két női bolygónk, az érzelem és lélek energiái erre a néhány napra, szerdától vasárnapig összehozzák Jupitert és Plútót. Jupiter és Plútó közös munkája a 2020-as évet meghatározó domináns, hatalmas átformáló erő, ami most a két női energia által ismét felerősödik. Már eleve készülődik ez a harmadik nagy találkozó, de még ők maguk külön utakon járnak, viszont Vénusz oppozíciója és Hold konjunkciója által ismét összeér erejük. Vénusz által ebben kiegészülés, kiteljesedés, Hold által együttműködés van a két nagybolygó között. Egyszerre Unio Mystica, egység és teljességre, tökéletességre törekvés.

 

A Vénuszi teremtő energia akar kiegészülni a Jupiteri szellemiség, tudás, és Plútós radikális átformáló erővel, amit Hold mint lelkiség köt össze, egyesít. Oh micsoda erők. Ráadásul Vénusz által ismét az Ikrek-Nyilas tengely kerül kapcsolatba. Vénusz a polluxi energiában járva beleviszi ebbe az öröklét teremtő erejét, ami kiemel az örök körforgásból, miközben a Nyilasban eleve a fény felé való indulás kiemelkedés jelenik meg. Jupiter-Plútó közös munkájában eleve ott van a szemléletváltás, illetve az univerzális teremtő erőnk tudatosodásának lehetősége, hogy fogd végre kezedbe az irányítást, értsd meg, hogy benned van minden erő és tudás ahhoz, hogy kiemelkedj. Vénusz inspirálja mindezt, az az energia, aki által az isteni teremtőerőt működtetjük az anyagban, létrehozva ezzel földi világunkat.

 

Vagyis mi itt az üzenet? Hogy nincsenek mások, nincs külvilág, csak te vagy! Aki ezen a hétvégén ezt megérti, megoldotta minden problémáját.

 

Mire kell figyelni? Foglalkozz Vénusszal és Holddal, vagyis teremts lélekből, szeress, alkoss, szerelmeskedj, örülj, élvezd az életet, a gyönyöröket, figyeld ahogy lelked, szíved táncol, és kacagj, alkoss, teremts, vidd bele a lelked minden pillanatba.

 

Ne feledjük, ez a Vénusz halad a Mars-Szaturnuszi kvadrát kicsúcsodása felé, a Hold a Telihold felé, Jupiter előbb Plútóval való harmadik találkozója, majd később Szaturnusszal való közös tánca felé. Vagyis a fentieken túl ennek a néhány napnak sokkal de sokkal több üzenete is van, hiszen több energiában csúcsosodik majd ki. De hogy ezek miről szólnak? Ezekről a szeptember 4-i előadásban mesélek részletesen.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3716176852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu