Nyári napforduló és Újhold – 2020. június 20-21.
2020. június 20. írta: Csillagtenger

Nyári napforduló és Újhold – 2020. június 20-21.

És elérkeztünk ehhez a csodálatos, kivételes energiájú nyári napfordulóhoz. A Nap június 20-án 23:43 perckor éri el éves pályája csúcsát, ami idén igazán kivételes és megismételhetetlen energiával köszönt ránk. Ugyanis egyidőben van Újhold és áll együtt mind a Nap és Hold a Felszálló Holdcsomóponttal. Ez a tudatos, beavatói éned születésnapja. Hiszen Nimród fejeként most egyszerre jelenik meg a Nap és a Hold, a fizikai és isteni éned. Az Újhold eleve újjászületés, de ez a napfordulat részleges napfogyatkozással is jár, amikor a Nap is kitakaródik, tehát itt nemcsak a lélek, a test is újjá születik. És ott van hozzá a Felszálló Holdcsomópont, amikor valami tudatosodik, kiemelkedik, felszínre tör. A felébredés napja, pillanata a mai. A korona a koronacsakra, a teljes tudatosság. Fénymaximum van, amikor az isteni világ teljességében van jelen. Ez a nap tehát igazán sorsfordító, a magyar nép és a magyar ember számára egyaránt, hiszen a bennünk élő mag energiája csúcsosodik, tudatosodik és tör felszínre, emelkedik ki a fénybe. Az eddig, önmagadért megtett munkáid érnek be. Lélekben lesz elsősorban erős ez a nap, a tudatos én születik meg, de mivel egyszerre van van részleges napfogyatkozás is, a test és lélek együtt újul meg, tehát elindul az új világ, az új, már tudatosabb élet.

 

 

Ma bármilyen szertartás, meditáció, szertűz, dobolás, befelé figyelés segíthet ezen energiák megélésben. De mindenképpen legyen ez a Te napod, foglalkozz olyan dolgokkal ami örömet okoz, boldoggá tesz, helyezd magad első helyre, mert ha te jól vagy a bőrödben, akkor sugárzol, és kerek lesz a világ és teszed ezzel a környezetedben lévőket is boldogabbá. Indítsd el a fényt önmagadban, és engedd, hogy áramoljon, áradjon környezetedben. Ő onnan tudja a dolgát. Tegyük a világot egy csodálatos hellyé, azzá, ami valójában, azáltal, hogy árasztjuk a szeretetet. Legyen ez a nap ennek születésnapja.

 

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1215903864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu