Sirius üzenete
2020. június 19. írta: Csillagtenger

Sirius üzenete

A koronázás hetében vagyunk, a Nap Nimród koronájaként ragyog, ezek azok a napok (június 17-19.) amikor saját belső éned fejére tudod rakni a koronát. Ilyenkor olyan erős a kapcsolat az isteni világgal, saját isteni vezetőddel, hogy szinte lehetőség nyílik arra, hogy ’megérintsd’, ’megöleld’, hiszen nyitva van a látható mögötti valódi világ. Ezekben a napokban saját beavatói, mesteri önmagaddal egyesülhetsz, tudatosodhatsz rá. Ez olyan lehetőség, amit senki nem tud neked elmagyarázni, megmutatni, hogy kell csinálni, de ha elcsendesedsz, befelé fordulsz, figyelsz, akkor megtörténik. Spontán, nem is igazán kell hozzá más, mint hogy jelen vagy. Ennek legmegfelelőbb ideje a déli órák, de tulajdonképpen érdemes a teljes időben tudatosan megélni.

 

És ebben az energiamezőben fordult június 18-án hátráló mozgásba Merkúr a Sirius csillagnál és halad július 12-ig égi irányba. Ezzel a hétköznapi gondolkodásunkat is az égi világ felé tereli, mintegy kinyitja a szemünket. Mindezt abban az időszakban, amikor a második Jupiter-Plútó együttállás is megtörténik majd június 30-án. Mindkét, a fizikai világra ható kommunikációs bolygónk azt üzeni, hogy az eddigi gondolkodásmód ideje lejárt. Váltani kell nézőpontot, mert innentől csakis az lesz életképes. Mit üzen ezzel a fordulásával pontosan Merkúr? Sirius üzenetét hozza el. Sirius az égbolt legfényesebb csillaga, amivel arra hívja fel a figyelmet, rejtetten, de mégis erőteljesen, hogy vedd észre, lásd meg, ismerd fel merre van az irány, hol a haza. Mert azzal, hogy láttatja magát, üzen, hivogat. Ha belegondolsz ugyanis, a Földön élve mi az aminek elsősorban hiszünk? Annak, amit látunk, érzékelünk. Na, most megláttatja magát, küldi az üzenetet, megérteti, hogy merre is van valójában a haza. És mivel Merkúr Castor lábához megy vissza, arra a pontra, ahol nyílik az égi kapu (Auriga) és isteniként belépve elkezdjük földi utunkat, ezzel azt súgja, hogy akkor jutsz haza, ha hű vagy isteni énedhez, valódi gyökereidhez, igazi múltadhoz és ennek megfelelően éled földi életedet. És milyen érdekes, mert persze ez is csupán véletlen, hogy Vénusz az Auriga legfényesebb csillagánál, a Capellánál fordult vissza egy hónapja és kezdte meg égi útját. Két Tejútoszlop lett aktiválva Nimród energiamezejében. Mindez arra emlékeztet, hogy a földi úton akkor leszel igazán sikeres, boldog, és teremted meg saját világodat, ha követed a fényt, vagyis hű maradsz isteni tudatosságodhoz és azzal éled földi életed.

 

Hiszen nincs is más út.

 

Figyeld hát mindennapjaidat, milyen olyan helyzetekben találod magad, ami nem méltó az istenihez, amiben van még karmateremtő. Mert ezeket tudod most átírni azáltal, hogy felismered, megérted.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1415901742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu