Nap a Nimród csillagaiba lép – 2020. június 1-23.
2020. június 01. írta: Csillagtenger

Nap a Nimród csillagaiba lép – 2020. június 1-23.

Megérkeztünk. Eljött az ideje, hogy rájöjj a benned lévő ősi tudásra. Arra a tudásra, amit nem a földi iskolákban tanulsz meg, nem mesterek tanítanak, hanem saját belső mestered által te magad ébredsz rá. Arra, hogy beavató vagy, benned vannak az erők amikkel legyőzheted belső elhivatottságodat, bármilyen sötétséged és ráléphetsz a fény, az istenek útjára. Ebben az időszakban tehát a belső erők ébrednek, aminek csúcsa ennek megkoronázása, mikor a Nap Nimród koronájaként ragyog, néhány nappal kiteljesedése előtt. Ilyenkor tudjuk teljes valóságában megélni beavatói énünket. Ez az igazi varázslat ideje. (Erről még lesz írás később.)

 

Mikor központi csillagunk Nimród energiamezejében jár, még mindig emelkedőben égi útján, abszolút erősödik bennünk teremtő erőnk, érezhetjük azt a szavakkal kifejezhetetlen erőt, amivel bármire képesek vagyunk. Megérezhetjük, hogy valóban mindkét világban egyszerre vagyunk jelen, és képesek vagyunk átélni a varázslatot, hogy bármi amit csinálunk, abban ott vannak isteni erőink, és így teremtjük fizikai életünket. Ebben az időszakban ez valahogy valóban valósággá válik. És idén kapunk ehhez egy mágikus pillanatot, amikor a Nimródban járó Nap találkozik Vénusszal és kvadrát kapcsolatba kerülnek a Marssal. Ez lesz az igazán mágikus teremtés pillanata, amiben van egy nagy titok, amit csak az égre tekintve vehetünk észre (erről lesz még szó). Ez már most formálódik, mert a Nap-Mars kvadrátja, aminek hatóköre két hétig is fennmarad, már éledőben van. A csoda már most alakul, ami megint egy nagy-nagy segítség ahhoz, hogy az elindult új időket valóban olyanná formáld ami számodra a legtökéletesebb. És ennek háttere Nimród beavató energiája, és tudása. Érdemes hát valóban figyelni arra, hogy mennyire vagy képes eggyé válni önmagaddal, vagyis mennyire tudod belülről működtetni teremtő erőidet.

 

 Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7815728060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu