Tudatváltás napja – 2020. május 28.
2020. május 26. írta: Csillagtenger

Tudatváltás napja – 2020. május 28.

Merkúr éri el legelsőként idén a nyári napfordulat pontját csütörtökön, május 28-án 20:09-kor (hiába volt Vénusz legelöl, ő megtorpant, visszament, mert van még dolga), ekkor az ég legmagasabb pontján jár, nemcsak az ekliptikai útját nézve, hanem az ekliptika felett is jár magasan, tehát valóban a szellemi kiemelkedést szimbolizálja, a rálátó nézőpontot, mintha azt mondaná, hogy az ’istenek fejével gondolkodjunk’, mert abban van az igazi tudás. De van még itt valami, ami még kivételesebbé teszi mindezt, hogy ebben a pillanatban találkozik az éppen jegyet váltani készülő Felszálló Holdcsomóponttal. A Felszálló Holdcsomópont a születés, felébredés, valamire való ráébredés energiája, a napfordulati ponton a titkokat ismerő Merkúrral találkozva ez valóban valami titkot sejtet, amire most rájöhetsz. A megvilágosodás napja, de mindenképpen a szellemi kiemelkedés napja lesz csütörtök. Na, ebben van igazán a felébredés. Főleg, hogy Merkúr Vénusszal való együttállásából érkezik ide, aki a Capella csillagtól hozott neki üzenetet, egy lágy sugallatot, ahogy egy termékenység, szépség istennőtől elképzeljük. Ebben benne van az a titkos üzenet, hogy mi kell ahhoz, hogy megnyisd tudatod a szellemi vezetésnek, rátalálj a saját utadra.

 

Merkúr már ma, május 26-án kedden kilépett a Bika szarvaiból, most van azon a ponton, ahol a Bika szarvai mint antennák felérnek a Tejútra, tökéletes lehetőség felső üzenetek befogására. Érdemes is ma nagyon figyelni, fülelni, mit mondanak szellemi vezetőid. És innen Merkúr már Nimród koronájaként, mintegy a koronacsakraként halad, abszolút be vagyunk kötve az égiekhez a következő napokban. Holdanyó mindezt segíti, mert közben növekvő fázisában, szintén az ég tetején vándorolva szembenállásba kerül az éppen csendesen dolgozó három nagymesterrel, Plútóval május 26-án 23:03-kor, majd Jupiterrel május 27-én 3:05-kor és Szaturnusszal szintén május 27-én 11:41-kor. Ezzel aktiválja őket, és Jupiter-Plútót tulajdonképpen összehozza. Ezen mesterek ne feledjük, pont azon dolgoznak, hogy átminősítsék szellemiségünket, vagyis hogy az isteni vezetés vegye át az irányítást az egos tudat felett, tehát, hogy te magad gondolkodsz, és alkotod meg világod, nem pedig hagyod, hogy a rád ható külsős informcáiódömping (amiből éppen kimenekülőben vagyunk) hasson rád, vezessen téged. Vagyis az előttünk álló három nap, kedd-csütörtök tökéletes arra, hogy ráismerj hogyan is gondolkodsz, ki vezet, hogyan értelmezed a világod, te irányítasz-e. Figyeld gondolataidat, és tudatosan állj át. 27-én hajnalban pedig figyelj álmaidra, üzeneteidre, de akár egy kéréssel is lefeküdhetsz 26-án este, amire megkaphaod a választ az éjjel folyamán, vagy hajnalban.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4315717484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu