Egy kis bizsergés
2020. május 11. írta: Csillagtenger

Egy kis bizsergés

Izgalmas hét, sőt hetek elé nézünk, mert egyszerre van benne megállás, emelkedés, termékeny teremtés és áramlás. Az év ezen szakasza minden évben nagyon izgalmas, mert emelkedőben vagyunk, nagyon erősek a teremtő energiák, az univerzum végtelenül adja a támogatást. Nekünk csak az a dolgunk, hogy kihasználjuk őket azáltal, hogy teremtő mágiákat, feladatokat végzünk a megfelelő időben, így bőséggel tudjuk élvezni az Univerzum erejét, energiáját. Beléptünk ugyanis a Bika energiamezejébe, Merkúr már az elmúlt hétvégén (május 8), a Nap kedden (május 12), Vénusz pedig már egy ideje itt jár. Életünk központi témája tehát a nyári napforduló pillanatáig a teremtés. Fejlődésben van minden, kibontakozóban, növekvőben, emelkedőben, fejlődőben. Nézz csak körül a természetben, most indul be igazán minden. Már dagadnak a gyümölcsök a gyümölcsfákon, a madarak fiókái, vadak fiai már megszülettek, indulnak anyjuk után, nő a kertekben a zöldség, az erdő milliónyi zöld árnyalatában pompázik. Dagad az élet, akárhová nézünk. És persze nemcsak a természet fejlődik, te is. Ha kihasználod, megteremthetsz magadnak egy olyan jövőt amire vágysz. Május 11-12-én, mikor Merkúr a Plejádok teremtő energiabirodalmában jár, ez még erősebb, főleg, hogy május 11-én Marssal még egy teremtő, kvadrát fényszöget is alkot, aki a Vízöntő jövő vízében éppen a jövőt tisztítja, teremti. Érdemes ezáltal abszolút fokozottan odafigyelni mind a tudatos és nem tudatos gondolatokra, szavakra, mert minden teremtődik. A felkelő Napnál végzett szertartások nagyon emelőek, írd le, tudatosítsd mit akarsz és ekkor mondd el, add át az Univerzumnak, és engedd meg, hogy az a számodra legmegfelelőbb módon valósuljon meg.

 

És közben megállás is van. Szaturnusz nagymester május 11-én, Vénusz május 13-án, Jupiter május 14-én fordul retrográd mozgásba, követve a már korábban megfordult Plútót. Oh, hogy ebben milyen rejtett üzenet rejlik. Szaturnusz-Jupiter-Plútó 2019-2020-as évek meghatározó energiái, akik szépen csendben átformálják életünk egészét, teljességét, szellemiségét. Érezzük, észleljük, tapasztaljuk, csak ki kell nézni az ablakon. A változás abszolút folyamatban van, megy minden ami nem életképes. Kinek így, kinek úgy, attól függ kinél mi kell változzon. De minden azért történik, hogy számodra a legjobb épülhessen. Mindebben segít persze a többi bolygó is, akik végzik saját munkáját, támogatva ezzel ezt az átalakulást. Közös munkájuk révén alakul ki az az új jövő. Annyira szépen meg van komponálva ez az égi szimfónia. (Ezek együttes hatását itt nem is tudom leírni, ezek hangoznak el az előadásokban.)  És most, éves útjukon megfordulva az eddigi életedet átíró nagymesterek egy kis időt adnak nekünk, hogy összeszedjük gondolatainkat, számot tudjunk vetni. Megfordulnak, hogy észrevegyük az égi üzeneteket, súgásokat, hiszen mikor retrográdban járnak, a kozmikus erők hatnak rájuk, nem a földi logika szerint működnek. Vagyis ilyenkor fel tudjuk mérni, hol is állunk azzal az átváltozással, mit tettünk meg, mi vár még ránk, hol van még feladat. Kicsit befelé fordulós időszak jön, de nagyon nagy varázsereje van. Amire ilyenkor ráébredsz, azt a direktbe fordulásuk után azonnal a kezedbe adják, gyakorlatba ültetik. Ehhez nincs igazán útmutatás, ez mindenkinek a saját megélései, élményei alapján egyéni. A lényeg, hogy figyelj a saját életedre. Nem a külvilágra, hanem a te saját belsődre és változtass ahol kell.

 

Na de mire figyelj? Ez a csillagképi energiában van elrejtve. Abban a csillagképben, ahol megfordulnak, hiszen azért fordulnak vissza, és nem haladnak tovább, mert még van feladat. Ez a Sas energiája. A Sasé, aki szárnyal, aki kiemelkedik, aki felemelkedik a karmán, a lehúzó dolgokon, mindazon, ami nem felel meg az univerzális energiáknak, a szeretetnek, az áramlásnak, az Egy-nek, a békének és harmóniának. A Nyilas csillagáig mennek vissza, ahol a fény indul, ami elindít egy olyan világba, ahol meg tudod élni a benned lévő képességeket, tudást, de már tudatosan, vagyis rájössz, hogy te vagy saját életed királya, te alakítod olyan formában ahogy te akarod, mert senki nem tud ebbe beleszólni. De hogy ez valóban így meg is tudjon valósulni, minden olyantól meg kell szabadulni, ami lehúz. És ezek saját félelmeid, saját korlátaid, saját kétségeid. A Sasmadár abban segít, hogy felülemelkedj a problémákon, más szemszögből lásd meg őket, hiszen ő nem száll harcba, hanem feljebb emelkedik és máshonnan vizsgálja meg azt a helyzetet. Ebben segítenek most a nagybolygók. Elhozzák annak lehetőségét, az őszig eltelő időszakban megvizsgáld életed azon helyzeteit, ahol még a régi köröket futod, nem tudod más szemszögből nézni és még belemész a harcokba. Lehet hogy munkás lesz, lehet hogy abszolút egyszerű, ez teljesen egyéni. És amit így átváltoztatsz, az adja majd a lehetőségét annak, hogy elindulj valóban egy olyan irányba, ahol te irányítasz, és nem téged irányítanak. Mert ez az elrejtett üzenet. De ehhez saját magadon kell tudni felülemelkedni. Saját, egos éneden.

 

És ott van még Vénusz. Aki az ég tetején jár, és az Auriga csillagától halad vissza a Bika feje csillagáig. Ő azon dolgozik, hogy tudatosítsa, hogy csak akkor nyílik ki az égi kapu és kapod meg az égi tudást (illetve tudatosodsz rá, mert eleve rendelkezel vele), ha észreveszed mi életedben a valódi érték. Erről is írtam már nem egyszer. Nem a látványos dolgokat jelenti, hanem a valódi értéket. Az életet magát. Vénusz szintén kulcs az átalakulási folyamatban, mert amit vele átalakítasz, megtanulod megszeretni életedet, önmagadat, a sorsodat, mindazt amid van, azzal tudsz szintet lépni életedben, hiszen ő uralja a Kos csillagaiban járó Uránuszt, aki az új világot hozza el neked, egy, már teljesen más szinten. (Minden gyönyörűen összeér, ha az egészet érted, érted meg igazán miről szólnak ezek a mozgások.)

 

Közben nem lehet nem említést tenni, hogy május 9-én, szombaton elindult egy olyan időszak életünkben, ami a főpróbája a 2021. utáni életünknek. Erről is rengeteget meséltem már az előadásaimban, itt most annyit tudok hozzátenni, hogy egészen augusztusig kiderülhet, hogy mennyire tudsz áramlásban lenni, mennyire történnek a dolgok az életedben, mennyire veszed észre, hogy valóban teremtesz, hogy milyen erőkkel, képességekkel rendelkezel, mennyire tudsz belesimulni az életbe, tudod hagyni, hogy vannak a dolgok, vagy észreveszed-e hol vannak még elakadások, nehézségek, hogy hiába próbálod, teszel bele mindent, már akár küszködsz is, mégsem valósul meg, mert az az ego akarása, és pont azért nem történik, mert az élet maga állít meg, a te érdekedben, mert amerre mennél ezzel a küszödéssel, nem a jó irány, és így próbál megóvni, hogy ne fuss bele újra saját csapdádba. Tehát a következő néhány hónapnak, ami egybeesik a nagymesterek kozmikus irányba való haladásával, ez a nagy tanulsága. Tudsz-e áramolni, észreveszed-e a lehetőségeket, vagy még a félelem, az akarás irányít.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2115680426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu