Merkúr-Uránusz együttállás – 2020. május 1.
2020. április 30. írta: Csillagtenger

Merkúr-Uránusz együttállás – 2020. május 1.

Merkúr is belépett a Kos csillagaiba és nagy lendülettel halad Uránusz és Nap felé. Holnap, május 1-én meg is érkezik Uránuszhoz. Ez az igazi szellemi szabadság napja. Összeadódik a földi logika és az égi tudás. Kiegészül a két világot szimbolizáló tudatosság. Nyitva lesz a ’kapu’, nagyon erősek lesznek a sugallatok, bevillanások, ötletek. Érdemes ezen a napon tisztának maradni, vagyis törekedni arra, hogy nem szennyezed magad olyan beszélgetésekkel, hírekkel, amik nem a fénynek megfelelőek, igazán kiváló ha ezen a napon lecsatlakozol a facebookról, internetről, és csak vagy. Engedd meg magadnak, hogy megéled a szabadságot, amúgy is munkaszüneti nap van (attól függetlenül hogy manapság ennek kicsit átértékelődött a jelentése). Élvezd az életet, keress újdonságokat, vágj bele olyan dologba amit eddig halogattál. Ha most erre az a gondolatod támadt, hogy de hát korlátozás van, gondold át hol is korlátozod te önmagad? Hiszen minden külsős korlát valamilyen belső elakadás eredménye. Akár erre is rájöhetsz ma és felszabadíthatod magad. De arra is remek lehetőség ez a nap, hogy tervezz előre. Gondold át merre lépnél tovább, mi az amit életedben meg szeretnél megvalósítani. És merj nagyot álmodni. Mondd ki, beszéld át pároddal, barátaiddal, szüleiddel, vagy írd le. Adj neki energiát. Légy bátor, merész, erre való ez a nap. Minél inkább áramoltadod, annál nagyobb lehetőséget kapsz az Univerzumtól a megvalósításra nemcsak Uránusz ereje által, hanem azért is mert a Kos Tejútra néző fejénél áll fel az együttállás.

 

Tehát azt javaslom, engedj el minden nehézséget, súlyt, lehúzó gondolatot ezen a napon. Engedd át magad az áramlásnak. Lásd jövőképedet minél részletesebben, és maradj tiszta, szabad, játékos, kicsit őrült, bohókás, nevess sokat, merj lenni és merj nagyot álmodni.

 

(A kép azért, hogy valóban nincs mitől félni, minél nagyobbat mersz álmodni, annál szabadabb vagy és tiéd a világ.)

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5315650212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu