Az emelkedés Újholdja – 2020. április 23.
2020. április 22. írta: Csillagtenger

Az emelkedés Újholdja – 2020. április 23.

Már egy ideje benne vagyunk az emelkedésben, de innentől lesz igazán érezhető, hiszen haladunk a nyári napforduló felé. Vénusz már be is lépett Nimród csillagaiba, ami az ég teteje, a Nap elérte a Kos csillagait ahol Uránusz vár rá, és néhány nap múlva Merkúr is megérkezik ide. Ráadásul a Hold is az ég ezen cikkelyén jár, Merkúrt már elhagyta, holnap (április 23.) találkozik a Nappal és felvillan az Újhold. És ez megint milyen Újhold. A kiemelkedés energiája rejlik benne, nemcsak mert a Kos kezdeti energimezejében születik meg, hanem mert benne van Uránusz energiája is. Az Újhold eleve születés, ilyenkor a lélek ’meghal’ ahogy a Nap kitakarja, és újra születik, amikor előbukkan a takarásból. Ez abszolút szimbolikája az új testetöltésnek, az új élet elindulásának. A Kos kezdeti energiamezejében ott a szintlépés, a kiemelkedés, az új útra lépés, ami már más magasságokba tekint, Uránusz pedig a beavatói úton való elindulás ereje, aki kiemel az addigi állapotból, és elindít egy járatlan úton. Ebben az a zseniális, hogy ezt az utat te választhatod meg, pont az a lényeg benne, hogy nem a régi, ismert útról szól, hanem benne van az ismeretlen, az új, a bizsergető. És te döntheted el elindulsz-e ezen az úton, mersz-e kiemelkedni, innentől mit helyezel a fókuszodba, minek adsz teremtő, indító erőt, vagyis hogyan éled innentől az életedet. Hiszen te, mint univerzális létező eleve a teremtői magot magadban hordozva születtél, képes vagy mindarra, amit csak el tudsz képzelni. És minél tisztábban tudod elképzelni, annál nagyobb támogatást kapsz hozzá az Univerzumtól, hogy meg is valósítsd.

 

Vénusz a Nimródban. Uránusz-Újhold a Kosban. Merkúr a Halak csillagaiban. Mars a Vízöntő-Bak összefolyásánál. Miért érdekes ez? Mert a zodiákus körén ők így körbeuralják egymást. Merkúr Vénuszt, Vénusz az Uránusz-Újhold együttállást, ők Marsot, Mars pedig Merkúrt. Mire kell tehát most helyezned a fókuszt? Belső erődet arra fókuszáld, hogy elrendezed a múltat, megbocsátasz, megtisztítod magad a múlt árnyaitól, lehúzó gondolataitól, tetteitől, érzéseitől és szeretettel feltöltöd, és átadod a fénynek. Pont ez a lényege a jelenlegi ’maradjotthon’ időszaknak. Ez segít abban, hogy megtaláld a belső harmóniát, eggyé válj magaddal, ráérezz univerzális teremtő erőidre. Ez visz oda, hogy rájöjj arra, hogy valóban beavató vagy, aki a legnagyobb szeretet erejével teremt, és ezen teremtő erőkkel tudja megvalósítani saját világát. Ez indít el az új irányba, emel ki és visz-visz felfelé, egy új, szabad élet felé. És ez a szabadság adja az erődet, hogy rájöjj, hogy tényleg te vagy az egyetlen, aki mindezt meg tudja élni, meg tudja valósítani. A szabadság a legnagyobb kincs. A szabadság, hogy azt teszem meg és akkor amikor én akarom és nem teszem meg amit nem akarok. És szabad vagyok saját ’hülyeségeimtől’, félelmeimtől, lehúzó dolgaimtól. Pont ez kap most fókuszt, hiszen Hold holnap (április 23-án) már el is halad az Uránusz mellől, de a Napot már behozta ebbe a mezőbe, aki április 26-án vasárnap találkozik Uránusszal és áll együtt vele, szinte egyidőben azzal, hogy Merkúr eléri az Al Rischa csillagot, az utolsó pontot (ebben is mekkora erő van, de ezt egy külön írásban), és Merkúr majd május 1-én éri el Uránuszt. Tehát jövő hét péntekig Uránusz mindhárom személyiségbolygónkkal kapcsolatba kerül és marad is aktív általuk. Érzed ebben a lehetőséget az új útra lépéshez? Ragadd meg. Tudod mit kell tenned.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5715631214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu