Merre is tovább? – 2020. április 19-27.
2020. április 18. írta: Csillagtenger

Merre is tovább? – 2020. április 19-27.

A hétvégével ismét elértünk egy szakaszlezáráshoz, ugyanis a Nap eléri az égkörön a lezáró pontot, az Al Rischa csillagot. Ő az utolsó csillag, az összegzés pontja. Ez a csillag fogja össze a Halak csillagkép két halacskáját, a Visszaúszó és Felfelé úszó Halak fonalát. Itt dől el tehát, hogy ami az előző időszakban megéltél (lehet egy év, egy ciklus, egy bármilyen időszak), abban mit tanultál meg, rendeztél el, miben fejlődtél, tudtál továbblépni, hogy ezzel a tudással kiegészülve, kiemelkedhess és szintet lépve indítsd el az új kört. Az egész létezésed erről szól, hogy akárhol vagy, akármilyen létformában, akármilyen időben, helyzetben, hogy tanulj. Azért vagy ott és akkor, mert abban van az a tanulás, amire igényed van ahhoz, hogy fejlődj univerzális utadon. És ez most egy hetes időszak lesz. Ugyanis a Nap 2020. április 19-én vasárnap, majd az őt követő Merkúr 2020. április 27-én hétfőn éri el ezt a pontot. Ebben a 10 napban van lehetőséged átgondolni hol tartasz, mit tanultál, mi a további utad, ahhoz mit kell tenned, merre indulj, mit is akarsz igazán, azon az úton vagy-e. Hiszen innen továbblépve belépnek a Kos csillagaiba, ahol Uránusz nagyúr várja őket. A vele való találkozás valóban elindít valamit egy új szinten. Eleve a Kos csillagaiban ott az indító energia, és Uránusz a szintlépés energiája. Minél tudatosabban tudod tehát végigvinni a lezárást, annál biztosabb, hogy új, magasabb szinten kezded el az újat, hiszen most értünk el arra a pontra, hogy szellemi szinteken is megtörténik a lezárás mert a Halak csillagaiban történik mindez. A lelki-fizikai síkon már megtettük, mikor elérték a kos nulla fokát a zodiákus körén, de akkor még maradt a Halak csillagai, a szellemi háttér. Az új kezdet mindenképpen elkezdődik, hiszen be fognak lépni a Kos csillagaiba, de egyedül rajtad múlik hogy az az új kezdet milyen lesz.

 

Ezért most nagyon fontos a számotvetés, lezárás, dolgok átgondolása. Éppen olyan helyzetben is vagyunk ahol van mit átgondolni. Nem véletlenül (ugye olyan nincs is) alakult ki a mostani állapot, mert vannak dolgok amiket ha szintet akarunk lépni, nem vihetünk tovább. Elsősorban a gondolkodásunkat, ahogy látjuk, érzékeljük a minket körülvevő világot, a Földet ahol élünk, a testet amiben lakunk, a lehetőségeket amit mindez kínál. Hogy ő nem értünk van. Legalábbis nem abban a formában ahogy az utóbbi időben használtuk, vagyis kihasználtuk. Ő azért van, hogy megadja a lehetőségét annak, hogy megtapasztald, hogy mire vagy képes valójában. Mint egy korlátlan szellemi létező, egy sokkal sűrűbb létformában, ahol ’korlátok’ vannak, amiben ennek ellenére korlátlanul tudsz teremteni.

 

Megint a gondolatokra kell felhívnom a figyelmet. Eleve a látókörünk, tudásunk, szellemiségünk minősül át idén a Jupiter-Plútó közös munkája révén, de a jelenlegi lezárás időszakához megint kapunk egy nagy-nagy segítséget az égiektől. A Vénusz és Mars között ugyanis jelenleg van egy trigon kapcsolat, ami az emelés energiája. A két teremtő bolygó eleve kapcsolatban van és ez a kapcsolat fennmarad közöttük hetekig, egészen május elejéig (nagyon ritka az ilyen), egészen addig, amíg mind a Nap és Merkúr együttáll Uránusz nagyúrral. Vénusz a Bika feje, míg Mars a Bak feje csillagaiban járnak jelenleg, ami mindkettő szellemi, tudati energia, ’földi’ minőség. Vénusz és Mars is teremtő energiák, akikkel létrehozol valamit. A szellemi hátterük épp ’véletlenül’ fej energiákban van. Mire hívja fel ez a figyelmet? A gondolatokra. A Bika feje a Tejútra néz, vagyis már azt látja, hogyan lehet a teremtő erőimmel szintet lépni, a Bak feje pedig már a küldetéstudatról szól, hogy tudom, hogy bennem van az az isteni tűz, a halhatatlan erő, a mindent megvalósító tudás.

 

Mit kell hát tenni? Ezt felfedezni. Meghívlak hát arra, hogy gondolkodj. Nem azon hogy mi van kint, az mindegy, az csak visszacsatolás a korábbi gondolatok, tettek eredménye. Hanem arra, hogy mi van bent. A benned lévő tudás, tűz felfedezésére. Hogy ki is vagy, miben vagy ügyes, hogy gondold át ha úgy érzed nehézségeid vannak az honnan ered, mikortól indul, mit kell megváltoztatni, megérteni ahhoz, hogy egy teljesen új világot teremts magadnak.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6915621128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu