Teremtsd meg saját jövőd – Merkúr kosba lép – 2020. április 11.
2020. április 11. írta: Csillagtenger

Teremtsd meg saját jövőd – Merkúr kosba lép – 2020. április 11.

Merkúr ma (szombat) hajnalban elérte a Tavaszpontot, így a harmadik bolygó Vénusz és Nap után, aki elindítja a tavaszt, az új kezdetet, az új életet egy magasabb szinten. Igaz, még csak hétköznapi szinten, mert a háttérben még mindig a Halak csillagai vannak, de mindenképpen elindul valami új, viszont van még dolgunk atéren, hogy az anyagi síkon is megszülessen az új. Azzal, hogy kilépett a halak jeléből, a gondolataink innentől új lendületet vesznek, észrevehetően pörögni fognak, beindul az új élet tervezésének lehetősége. Mindaz, amit az elmúlt időszakban átgondoltunk, amire a jelenlegi helyzet során lehetőségünk is volt jobban belegondolni azáltal, hogy lelassított az élet, az most létbe tör, elindul. Elkezdődik az új élet. Én reméltem, hogy Merkúr jelváltásával a külvilági helyzet is normalizálódik, de arra még úgy néz ki várni kell. Valószínűleg egészen addig, míg Mars meg nem érkezik ide, hiszen idén ő is az ég ezen részén jár, nyilván nem véletlenül, mert véletlenek nincsenek is, és valószínűleg ő lesz aki valóban elhozza az új időket, mert azzal, hogy majd ő lép a kos jelébe, hazaér. Egy kos Mars pedig aztán abszolút indító erő. De addig még két hónapot várni kell (június vége). Viszont Mars rohan. Nem szokott ilyen gyors lenni, siet, hogy mielőbb kezünkbe adja az új élet lehetőségét egy magasabb szinten. Ebben segít az összes többi bolygó, akik készítik elő a terepet. Nem kell mást csinálni, mint felülni ezekre az energiákára és megélni őket. Az égiek tudják hogy mi az irány, vagyis ha nem engedjük eluralkodni az egot, a félelmet, akkor nagyon jól jövünk ki ebből (főleg, hogy az idei év egyik fő üzenete pont az ego beszabályozása a  Jupiter-Plútó találkozója által). Nem kell más, csak a hit és a bizalom. Folyamatosan fogom írni mi a feladat, aki szeretné megragadni a lehetőséget, annak megadatik.

 

Most a lényeg a gondolatok figyelése. A kos Merkúr ugyanis pörög, aktív, új ötleteket hoz, okos, tudatos, megérti a jövőben rejlő lehetőségeket, ki is tudja mondani, amivel meg is teremti (ne feledjük, a háttérben a Halak csillagai, az pedig a belső világ, a lélek birodalma, ahol valóban megfogannak a dolgok). Vagyis valóban nagyon figyeljünk most a gondolatokra, főleg azokra a belső, a nem tudatosban pörgő gondolatokra, mert a kos  (Mars) erejével ezek igen intenzívek, impulzívak, a pozitív és a negatív ugyanúgy létbe tör. Tehát tudatosan figyelj arra mit mondasz ki, akkor is amikor az önmonológokat futtatod, vagy mikor mással beszélgetsz. A külvilág most ’csapda’ atéren, hogy könnyen belehúz a jaj mi lesz állapotba, mert egy alacsony kos erőszakos. Tehát aki félelmet akar kelteni, megkapja hozzá ő is az erőt. És minden teremtődik. De a saját világodat te teremted, nem a külvilág. Tehát ez remek lehetőség is egyben, hogy kiemelkedj ebből azáltal, hogy pozitívan gondolkodsz, arról a jövőről beszélsz amit élni szeretnél. Merkúr a gondolat, ami képet teremt, a kos pedig a létbetörés, tehát valóban a kezedben van a lehetőség arra, hogy megteremtsd azt a jövőt amit akarsz. Mars a vízöntő jeléből támogat, ami meg a zsenialitás, őrültségek energiája, úgyhogy merj nagyot álmodni. Ne a külvilággal foglalkozz, hanem azzal amit te akarsz, és megkapod. Sőt, Merkúr Szaturnusztól is kap egy támogató fényszöget a Sas csillagaiból, mindaz amivel szárnyalni tudsz előre visz.

 

És mindehhez a mai délelőtt kapunk még egy támogatást a Hold-Vénusz oppozíciója révén a Bika-Skorpió energiamezejéből, ami meg azt üzeni, hogy ami a lelkedben megfogan, az meg is valósul. Valóban mindent megkapunk, csak rajtunk múlik mennyire tudunk élni vele. Vagyis élvezd a napsütést, a családot, a finom sonkát, az életet, beszélgessetek a szépről, a jóról, a bőségről, az életről. Hiszen minden erről szól, megélni az élet adta lehetőségeket, jóságokat, élvezeteket.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6515604868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu